Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lusko i Martko wreszcie spotykam porzadnie gotujace babeczki! Wszyscy wokół szaleja na plytach.....a ja chyba jestem staroswiecka ;) i uwazam ze nie ma jak gotowanie na gazie.

Mam nadzieje ze zmywarka Electroluxa bedzie Wam sluzyc dobrze- ja jej nie znosze- mialam taka w mieszkaniu z Szczecinie i teraz w wynajmowanym tez na nia trafilam. Nie wiem czy mam pecha do jakichs wadliwych egzemplarzy :-? Bywa że nie domywaja wcześniej wypłukanych naczyń. Obiecałam sobie że w nowym domku tylko Bosch.

Życzę Wam jak naaajmocniej Świąt we własnym domku! Wasze tempo zawsze wzbudza we mnie ogromny optymizm co do naszych przyszłych poczynań budowlanych :D

Andrzejka, Whisper wybierał, ale dostał wytyczne. Spisał się, więc zaakceptowałam propozycję :wink:

Czyli wszystko zrobione tak zeby Whisperowi wydawalo sie ze to on wybral :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Raczej tak, żeby Luśka myślała, że to zgodnie z jej wytycznymi :lol:

Pocieszaj sie :lol:

Najważniejsze, ze jednemu i drugiemu ten wybór pasuje :p

A to już wyższa szkoła jazdy małżeńskiej :-? 8) :wink:

i jeszcze a propos kuchni, czy ktoś sie pytał czy palniki są dostosowane da gazu ziamnego czy do propan-butanu. Z doświadczenia wiem że "zwykłe" palniki, na propan-butanie mogą strasznie kopcić.

Kurde, jeszcze na gazie mam się znać? ;) To się jakoś przestawia... cytuję z opisu producenta:

"Ustawienia fabryczne: Gaz ziemny (EE) na 20 mb, dysze gazu ciekłego 30 mb. "

Lusko i Martko wreszcie spotykam porzadnie gotujace babeczki! Wszyscy wokół szaleja na plytach.....a ja chyba jestem staroswiecka ;) i uwazam ze nie ma jak gotowanie na gazie.

Mam nadzieje ze zmywarka Electroluxa bedzie Wam sluzyc dobrze- ja jej nie znosze- mialam taka w mieszkaniu z Szczecinie i teraz w wynajmowanym tez na nia trafilam. Nie wiem czy mam pecha do jakichs wadliwych egzemplarzy :-? Bywa że nie domywaja wcześniej wypłukanych naczyń. Obiecałam sobie że w nowym domku tylko Bosch.

Życzę Wam jak naaajmocniej Świąt we własnym domku! Wasze tempo zawsze wzbudza we mnie ogromny optymizm co do naszych przyszłych poczynań budowlanych :D

To ja też się zaliczam do tych tradycyjnych :)

Tak jak Martka napisała ogień pod garnkiem musi być :)

Andrzejka, Whisper wybierał, ale dostał wytyczne. Spisał się, więc zaakceptowałam propozycję :wink:

Czyli wszystko zrobione tak zeby Whisperowi wydawalo sie ze to on wybral :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Raczej tak, żeby Luśka myślała, że to zgodnie z jej wytycznymi :lol:

Pocieszaj sie :lol:

Najważniejsze, ze jednemu i drugiemu ten wybór pasuje :p

A to już wyższa szkoła jazdy małżeńskiej :-? 8) :wink:

:lol: :lol: :lol:

Fajnie macie :)

Hello,

A dziś - 1 grudnia - święto Republiki Środkowoafrykańskiej , więc Whisper pewnie coś ciekawego znów napisze. Chyba się uzależniłem czytelniczo... 8)

Czy to źle? :o

Pozdrawiam Whispera wraz z Małżonką,