andrzejka 29.11.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ehm... to ja wybierałem Dałaby ci Luśka zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Luśka!!! Kto wybieral sprzęt do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.11.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 No więc zamówiłem AGD do kuchni Sam napisałeś zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 29.11.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Andrzejka, Whisper wybierał, ale dostał wytyczne. Spisał się, więc zaakceptowałam propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.11.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Andrzejka, Whisper wybierał, ale dostał wytyczne. Spisał się, więc zaakceptowałam propozycję Czyli wszystko zrobione tak zeby Whisperowi wydawalo sie ze to on wybral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Andrzejka, Whisper wybierał, ale dostał wytyczne. Spisał się, więc zaakceptowałam propozycję Czyli wszystko zrobione tak zeby Whisperowi wydawalo sie ze to on wybral Raczej tak, żeby Luśka myślała, że to zgodnie z jej wytycznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.11.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Andrzejka, Whisper wybierał, ale dostał wytyczne. Spisał się, więc zaakceptowałam propozycję Czyli wszystko zrobione tak zeby Whisperowi wydawalo sie ze to on wybral Raczej tak, żeby Luśka myślała, że to zgodnie z jej wytycznymi Pocieszaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 29.11.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Lusko i Martko wreszcie spotykam porzadnie gotujace babeczki! Wszyscy wokół szaleja na plytach.....a ja chyba jestem staroswiecka i uwazam ze nie ma jak gotowanie na gazie. Mam nadzieje ze zmywarka Electroluxa bedzie Wam sluzyc dobrze- ja jej nie znosze- mialam taka w mieszkaniu z Szczecinie i teraz w wynajmowanym tez na nia trafilam. Nie wiem czy mam pecha do jakichs wadliwych egzemplarzy Bywa że nie domywaja wcześniej wypłukanych naczyń. Obiecałam sobie że w nowym domku tylko Bosch. Życzę Wam jak naaajmocniej Świąt we własnym domku! Wasze tempo zawsze wzbudza we mnie ogromny optymizm co do naszych przyszłych poczynań budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 30.11.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Swieżo dołączony do dziennikaja wysypałem na drogę tłuczeń betonowy z lotniska, całkiem nieżle się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 30.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 i jeszcze a propos kuchni, czy ktoś sie pytał czy palniki są dostosowane da gazu ziamnego czy do propan-butanu. Z doświadczenia wiem że "zwykłe" palniki, na propan-butanie mogą strasznie kopcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Andrzejka, Whisper wybierał, ale dostał wytyczne. Spisał się, więc zaakceptowałam propozycję Czyli wszystko zrobione tak zeby Whisperowi wydawalo sie ze to on wybral Raczej tak, żeby Luśka myślała, że to zgodnie z jej wytycznymi Pocieszaj sie Najważniejsze, ze jednemu i drugiemu ten wybór pasuje A to już wyższa szkoła jazdy małżeńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.11.2005 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 i jeszcze a propos kuchni, czy ktoś sie pytał czy palniki są dostosowane da gazu ziamnego czy do propan-butanu. Z doświadczenia wiem że "zwykłe" palniki, na propan-butanie mogą strasznie kopcić. Kurde, jeszcze na gazie mam się znać? To się jakoś przestawia... cytuję z opisu producenta: "Ustawienia fabryczne: Gaz ziemny (EE) na 20 mb, dysze gazu ciekłego 30 mb. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Lusko i Martko wreszcie spotykam porzadnie gotujace babeczki! Wszyscy wokół szaleja na plytach.....a ja chyba jestem staroswiecka i uwazam ze nie ma jak gotowanie na gazie. Mam nadzieje ze zmywarka Electroluxa bedzie Wam sluzyc dobrze- ja jej nie znosze- mialam taka w mieszkaniu z Szczecinie i teraz w wynajmowanym tez na nia trafilam. Nie wiem czy mam pecha do jakichs wadliwych egzemplarzy Bywa że nie domywaja wcześniej wypłukanych naczyń. Obiecałam sobie że w nowym domku tylko Bosch. Życzę Wam jak naaajmocniej Świąt we własnym domku! Wasze tempo zawsze wzbudza we mnie ogromny optymizm co do naszych przyszłych poczynań budowlanych To ja też się zaliczam do tych tradycyjnych Tak jak Martka napisała ogień pod garnkiem musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Andrzejka, Whisper wybierał, ale dostał wytyczne. Spisał się, więc zaakceptowałam propozycję Czyli wszystko zrobione tak zeby Whisperowi wydawalo sie ze to on wybral Raczej tak, żeby Luśka myślała, że to zgodnie z jej wytycznymi Pocieszaj sie Najważniejsze, ze jednemu i drugiemu ten wybór pasuje A to już wyższa szkoła jazdy małżeńskiej Fajnie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.11.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Hello, A dziś - 1 grudnia - święto Republiki Środkowoafrykańskiej , więc Whisper pewnie coś ciekawego znów napisze. Chyba się uzależniłem czytelniczo... Czy to źle? Pozdrawiam Whispera wraz z Małżonką, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.12.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Whisper mi tez tluczen lub grys by sie przydal. Moze razem utargujemy lepsza cene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Whisper - obijasz się we wpisach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Może tłucze ten tłuczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Może tłucze ten tłuczeń Na pewno podjazd robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Może tłucze ten tłuczeń Na pewno podjazd robi... To jest bardzo zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts