Jezier 01.12.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Na pewno nie zrobil podjazdu i tkwi teraz po pas w blocie. A nie ma go kto wyciagnac. Do tego jeszcze bloto zamarzlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Na pewno nie zrobil podjazdu i tkwi teraz po pas w blocie. A nie ma go kto wyciagnac. Do tego jeszcze bloto zamarzlo ToTy może tam podjedź i go wyciągnij, bo tak po pas w zamarznietym błotku Czy on tu jeszcze wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.12.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Tylko czy ja tam po ciemku trafie. To straszne zad..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Tylko czy ja tam po ciemku trafie. To straszne zad..... Może weź latarkę górniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.12.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 To jest mysl. Wezme latarke i pojde wzdluz torow. Wtedy na pewno trafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.12.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A może spotkasz Rudolfa Czerwononosego On już ci oświetli drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 I jeszcze znajdziesz prezenty Mikołajkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.12.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Jak wezme ze soba flaszke to sam bede wygladal jak Rudolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Jak wezme ze soba flaszke to sam bede wygladal jak Rudolf Tylko nie zaśnij gdzieś w rowie Bo będziemy musieli kolejna ekspedycje wysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 01.12.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 ja kupowałem tłuczeń betonowy na Okęciu po 18zl za tone+transport, cena dość atrakcyjna i grubość w okolicy 60mm, ale na wierzchu trzeba wyrównać czymś drobniejszym lub piaskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 http://www.allegro.pl/showcat.php?id=1527tutaj mozna zerknac, ale nie wiem jak tam sie kupuje.., sprawdzic zawsze mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A JUZ WIDZE JEST NOWY WPIS W DZIENNIKU. No to fajnie zalatwiles z tym podjazdem... Zdjecia ladne, coraz blizej..., DOMU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.12.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 ładnie wygląda Wasz domek! TRZEBA SIĘ WPROWADZAĆ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 02.12.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Whisper piękna płyta gazowa, zdradź mi co to za płyta!!??? bardzo mi się podoba, a rzadko podobają mi się płyty gazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.12.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 No to rozumiemy, że jutro już przyjedziesz do pracy, bo dziś dalej masz błoto przed domem i nie da się wykechać samochodem. Framuga bardzo ładnie pomalowana. Może folia ochronna była źle przyklejona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.12.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Straszne mam zaległości ,a u Ciebie takie tempo, nie wiem jak nadgonię czytanie . Doświadczenia z fachowcami od płyt KG mamy podobne, ja moich nazywałam papudrakami. A jak przedstawiała się sytuacja na drodze przy której stoi Wasz dom 14 października? Zanotowano może zwiekszoną liczbę kolizji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 03.12.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Hej Whisperku. NIe jest źle. Doła mamy wszyscy od jakiegoś czasu. TO chyba jest jakieś prawo budowlane, że wraz z bliższym końcem budowy, koniec ten się oddala z powodu nagłego zaniku środków pieniężnych. My mamy tak samo . U nas malarze malują. Zrobioną też mamy POŚ, ale jeszcze nie uruchomioną. Kasy nie ma (nie mogę sprzedać garażu). Znalazłem kredyt w Kredyt Banku na 10 000 zł na dwa lata (9,5% rocznie). Złożyłem wniosek. Może we wtorek będzie kasa. Jakoś się trzeba ratować. Ale mimo to mam nadzieję, że Wigilię spędzimy z Fizulą i Fiziątkami przy kominku Czego również Tobie i Luśce życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 04.12.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 hej Whisperki, fajnie u was, brakuje tylko " sprzętów" . Jak się zapatrujecie na pakowanie Whisper, na co kleiłeś wykładziny ? na klej ( jaki ? ) czy na taśmę dwustronną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Hej Whisperku. NIe jest źle. Doła mamy wszyscy od jakiegoś czasu. TO chyba jest jakieś prawo budowlane, że wraz z bliższym końcem budowy, koniec ten się oddala z powodu nagłego zaniku środków pieniężnych. My mamy tak samo . U nas malarze malują. Zrobioną też mamy POŚ, ale jeszcze nie uruchomioną. Kasy nie ma (nie mogę sprzedać garażu). Znalazłem kredyt w Kredyt Banku na 10 000 zł na dwa lata (9,5% rocznie). Złożyłem wniosek. Może we wtorek będzie kasa. Jakoś się trzeba ratować. Ale mimo to mam nadzieję, że Wigilię spędzimy z Fizulą i Fiziątkami przy kominku Czego również Tobie i Luśce życzę. 9,5%??? To bardzo dużo... Jesli to kredyt hipoteczny to ogromnie dużo. Aktualnie kredyty są od ok. 2,45% (i mniej) w CHF do 5,45% w PLN (PKO BP)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.12.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 9,5%??? To bardzo dużo... Jesli to kredyt hipoteczny to ogromnie dużo. Aktualnie kredyty są od ok. 2,45% (i mniej) w CHF do 5,45% w PLN (PKO BP)... To jest kredyt gotówkowy Kze . Nie chciałem znów załatwiać tych wszystkich formalności. Kredyt hipoteczny mam wzięty we CHFie na 1,68%. Ten traktuje jako pomost finansowy do czasu sprzedania garażu. Potem go w większości spłacę... mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts