Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Straszne mam zaległości ,a u Ciebie takie tempo, nie wiem jak nadgonię czytanie :-? . Doświadczenia z fachowcami od płyt KG mamy podobne, ja moich nazywałam papudrakami.

A jak przedstawiała się sytuacja na drodze przy której stoi Wasz dom 14 października? Zanotowano może zwiekszoną liczbę kolizji :wink: ?

Hej Whisperku.

NIe jest źle. Doła mamy wszyscy od jakiegoś czasu. TO chyba jest jakieś prawo budowlane, że wraz z bliższym końcem budowy, koniec ten się oddala z powodu nagłego zaniku środków pieniężnych. My mamy tak samo :( . U nas malarze malują. Zrobioną też mamy POŚ, ale jeszcze nie uruchomioną.

Kasy nie ma (nie mogę sprzedać garażu). Znalazłem kredyt w Kredyt Banku na 10 000 zł na dwa lata (9,5% rocznie). Złożyłem wniosek. Może we wtorek będzie kasa. Jakoś się trzeba ratować.

Ale mimo to mam nadzieję, że Wigilię spędzimy z Fizulą i Fiziątkami przy kominku :wink:

Czego również Tobie i Luśce życzę.

Hej Whisperku.

NIe jest źle. Doła mamy wszyscy od jakiegoś czasu. TO chyba jest jakieś prawo budowlane, że wraz z bliższym końcem budowy, koniec ten się oddala z powodu nagłego zaniku środków pieniężnych. My mamy tak samo :( . U nas malarze malują. Zrobioną też mamy POŚ, ale jeszcze nie uruchomioną.

Kasy nie ma (nie mogę sprzedać garażu). Znalazłem kredyt w Kredyt Banku na 10 000 zł na dwa lata (9,5% rocznie). Złożyłem wniosek. Może we wtorek będzie kasa. Jakoś się trzeba ratować.

Ale mimo to mam nadzieję, że Wigilię spędzimy z Fizulą i Fiziątkami przy kominku :wink:

Czego również Tobie i Luśce życzę.

9,5%??? To bardzo dużo... Jesli to kredyt hipoteczny to ogromnie dużo. Aktualnie kredyty są od ok. 2,45% (i mniej) w CHF do 5,45% w PLN (PKO BP)...

9,5%??? To bardzo dużo... Jesli to kredyt hipoteczny to ogromnie dużo. Aktualnie kredyty są od ok. 2,45% (i mniej) w CHF do 5,45% w PLN (PKO BP)...

To jest kredyt gotówkowy Kze :D . Nie chciałem znów załatwiać tych wszystkich formalności. Kredyt hipoteczny mam wzięty we CHFie na 1,68%. Ten traktuje jako pomost finansowy do czasu sprzedania garażu. Potem go w większości spłacę... mam nadzieję.