kze 05.12.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 9,5%??? To bardzo dużo... Jesli to kredyt hipoteczny to ogromnie dużo. Aktualnie kredyty są od ok. 2,45% (i mniej) w CHF do 5,45% w PLN (PKO BP)... To jest kredyt gotówkowy Kze . Nie chciałem znów załatwiać tych wszystkich formalności. Kredyt hipoteczny mam wzięty we CHFie na 1,68%. Ten traktuje jako pomost finansowy do czasu sprzedania garażu. Potem go w większości spłacę... mam nadzieję. No chyba, że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Prezesie co taka cisza Żyjesz hop hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Prezesie co taka cisza Żyjesz hop hop Ja myślę, że Prezes utknął w błocie. W końcu mamy odwilż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Prezesie co taka cisza Żyjesz hop hop Ja myślę, że Prezes utknął w błocie. W końcu mamy odwilż... Znowu A może już mieszka i o nas zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A może są kawał roboty do przodu i nas zaskoczą ładnymi fotkami... Kominka ?? Lub.., reszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Jak nas zaskoczą to tylko czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.12.2005 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A może zaskoczą... a może nie. A może Prezes ma doła automobilowego? A może mu całkiem automat padł w Xantii? A może byście mi powspółczuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.12.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Panie Prezesie "powspółczuwam" Ci bardzo ale raport z lini frontu być musi i basta.A co tam z Xantią? Automat padł, motor czy inne ustroistwo? Da radę zreanimować czy trza na nowe zmieniać? Pozdrawiam i pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.12.2005 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Automat się skichał i to na amen. Niby 260 tysięcy kilometrów to jakiś wynik, ale mam wrażenie, że ta naprawa rok temu była wykonana niefachowo, bo automat powinien dłuuużej chodzić. Trzeba będzie jakąś używkę wsadzić. Ma ktoś skrzynkę 4HP14 w dobrym stanie? A raport z pierwszej linii będzie, jak dojdę do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.12.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Automat się skichał i to na amen. Niby 260 tysięcy kilometrów to jakiś wynik, ale mam wrażenie, że ta naprawa rok temu była wykonana niefachowo, bo automat powinien dłuuużej chodzić. Trzeba będzie jakąś używkę wsadzić. Ma ktoś skrzynkę 4HP14 w dobrym stanie? A raport z pierwszej linii będzie, jak dojdę do siebie. No rzeczywiście jak na automat to nędzny wynik. Coś musieli spieprzyć w serwisie/warstacie. Sprawdziłem skrzyki 4HP14 nie mam, chwilowo. Dochodź do siebie i nadawaj - królu złoty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.12.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 http://img226.imageshack.us/img226/2986/nikolausstiefel16pj.gifMIKOŁAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Automat się skichał i to na amen. Niby 260 tysięcy kilometrów to jakiś wynik, ale mam wrażenie, że ta naprawa rok temu była wykonana niefachowo, bo automat powinien dłuuużej chodzić. Trzeba będzie jakąś używkę wsadzić. Ma ktoś skrzynkę 4HP14 w dobrym stanie? A raport z pierwszej linii będzie, jak dojdę do siebie. Ja mam zaufanego mechanika (i lakiernika też)... Bo mój wujek jest blacharzem.. Tak więc może w czyms pomogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.12.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Whisper - rzuć na to okiem: SKRZYNIE BIEGOW DO SAMOCHODOW CITROEN PEUGEOT RENAULT BENZYNOWE I DIESLA WYSYLKA CALY KRAJ TEL 033/8110990 888273270 Coś takiego znalazłem. Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jeśli moje współczucie się przyda to się dołanczam. A może Mikołaj coś przyniesie Życzę szybkiego wychodzenia z doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja też. http://www.gify.amor.pl/samochody/samochody23.gif usmiech prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Hello, Whisper, nie pogniewaj się za prywatę, ale mam pytanko. Czy masz może namiary na kogoś, kto mógłby mi za rozsądne pieniądze zrobić w naszej okolicy mapki do celów projektowych? W tym roku Mikołaj zaskoczył mnie taką prośbą... Pozdrawiam, P.S. Na razie kwity, kwity, kwity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.12.2005 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Aussie, mi robiła to firma z Grójca. Jak znam życie, to nawet nie wymierzyli działki (jest kilka ewidentnych błędów), ale i tak wystarczyły. Adresu niestety nie pamiętam, może mam gdzieś na mapce w domu. Za to w Tarczynie jest chba geodeta, na tym placyku koło kościoła. Może tam spróbuj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.12.2005 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 A dziennik zacznę uzupełniac jak będzie ze mną trochę lepiej. Bo miałem takiego dołka:http://tecfa.unige.ch/~nova/img/lausanne_hole2.jpga mam takiego:http://img1.travelblog.org/Photos/1684/5381/t/20474-A-big-hole-in-the-ground-0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.12.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 A skrzynkę znalazłeś (biegów oczywiście a nie piwa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.12.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Whisper, a co z tym Twoim dołem? Co się dzieje? Czemu taka deprecha...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts