fizyk 12.12.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Whisperku - na święta planujesz się wprowadzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.12.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Wykładzina jest rozwiązaniem przejściowym, nie wiadomo jak długo to "przejście" potrwa. W salonie wykładzina za ok. 30PLN/m2, w sypialni wełniana docelowa. Wykładzina w sypialni to całkiem fajny pomysł. Ale w salonie to bym pomyslał o czyms innym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.12.2005 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Whisperku - na święta planujesz się wprowadzić?? Nie ustępujesz, ciągniesz za język... Nie potwierdzam i nie zaprzeczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.12.2005 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Wykładzina jest rozwiązaniem przejściowym, nie wiadomo jak długo to "przejście" potrwa. W salonie wykładzina za ok. 30PLN/m2, w sypialni wełniana docelowa. Wykładzina w sypialni to całkiem fajny pomysł. Ale w salonie to bym pomyslał o czyms innym... Rzuciłem pomysł z panelami jako z rozwiązaniem przejściowym, ale udało mi się przeforsować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.12.2005 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Właśnie zauważyłem, że za trzy dni minie mi dwa lata na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.12.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Właśnie zauważyłem, że za trzy dni minie mi dwa lata na forum... To imprezka rozumiem, że będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 12.12.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 HejPrzeczytałem C A Ł Y Twój dziennik dzisiaj (nie pytaj skšd mam tyle czasu). Jak się tak czyta na raz to histora niewzykłego sukcesu, wzlotów i upadków, ale o ile się znam na serialach to dramaturgia każdego od niewolnicy Isaury po Star Trek jest taka, że tuż przed końcem, kiedy wszystko ma się już ku dobremu (ona go kocha, on też się kocha) następuje nieoczekiwany zwrot akcji i bohaterowie popadajš w chwilowe tarapaty. W Twoim serialu nazwałbym je "Dołem Whispera". Na szczęcie wszystkie seriale, w stanie zaawansowania 98 % znów wracajš na właciwe tory, słowiki, serca, czerwone róże, lukier na torcie, muzyka grupy Ich Troje itd.Więc życzę Ci przejcia do ostatniego odcinka. Tam już tylko radoć i marszowa muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.12.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Whisperku - na święta planujesz się wprowadzić?? Nie ustępujesz, ciągniesz za język... Nie potwierdzam i nie zaprzeczam. Whisperku - jedziemy przecież na tym samym wózku. Rzekłbym - że nawet w tym samym przedziale . Patrząc FaktOKtóreymNieMożnaGłośnoRozmawiać zaniedługo będzie miał miejsce. Życzę powodzenia. Jak znajdziesz chwilkę rzuć okiem na mój albumik. Kilka fotek przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.12.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Właśnie zauważyłem, że za trzy dni minie mi dwa lata na forum... To imprezka rozumiem, że będzie... Ja też chcę na imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 12.12.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 [Xantia czeka na wyrok. Sprzedam, czy będę ratował? ciesz się Whisper, ze masz wybór...za mnie zdecydował ktoś inny zabierając mi samochód z ulicy w Warszawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.12.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 ciesz się Whisper, ze masz wybór...za mnie zdecydował ktoś inny zabierając mi samochód z ulicy w Warszawce... Czasami to ktoś przez to może pozbawić problemu (sprzedać, naprawiac i jeździć??). Oczywiście pod warunkiem, że auto było przyzwoicie ubezpieczone. Bo jak nie, to ..... *&^%$*^#% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.12.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 [Xantia czeka na wyrok. Sprzedam, czy będę ratował? ciesz się Whisper, ze masz wybór...za mnie zdecydował ktoś inny zabierając mi samochód z ulicy w Warszawce... Jesli było ubezpieczone, to nalezy się cieszyć. Teraz coraz ciężej sprzedać używany samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.12.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Kominek to wyszedł klasa Jest prosty a jednocześnie bardzo funkcjonalny i do tego ma duszę A można by większe zbliżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.12.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Whisper Ty tak nie trzymaj w niepewności z tą parapetówką bo ja kawałek do Stolycy mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.12.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Whisper Ty tak nie trzymaj w niepewności z tą parapetówką bo ja kawałek do Stolycy mam No własnie! Kiedy bedzie? Zawsze można zrobiś składkową co by gospodarza nie obciążać finansowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.12.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Whisper Ty tak nie trzymaj w niepewności z tą parapetówką bo ja kawałek do Stolycy mam Aga ale parapetówa to chyba nie w stolycy będzie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.12.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 fajnie i jeszcze wiem co nas łączy............odgłos kaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 13.12.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Wiesz co Whisper szkoda slow na tych wszystkich partaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 14.12.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Whisper, dasz radę!!! Wierzę, że wykańczanie i związane z tym problemy wkrótce się skończą. Zamieszkacie z Luśką w Wishperówce i będziecie żyli długoi szczęśliwie. Życzę, aby nastapiło to jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.12.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Whisper - to normalny objaw na tym etapie. Bo ja mam to samo. Już nawet nie chce mi się jeździć i sprawdzać korzystniejsze oferty. Macham ręką na kilka złotych różnicy (czasem pewnie więcej). To chyb adlatego wykończeniówkka jest taka droga i wykanczająca . Ale już niedługo. Jeszcze troszkę. Zastanawiam się czasami czy nie wybrałem zbyt szybkiego tempa. Ale nawet w chwilach doła (też ma systematycznie 2-3 razy w tygodniu) - nie żałuję. Whisperku, czy moge Cię pociągnąć za język? No i jak z ... (Ty już dobrze wiesz co??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts