Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wykładzina jest rozwiązaniem przejściowym, nie wiadomo jak długo to "przejście" potrwa. W salonie wykładzina za ok. 30PLN/m2, w sypialni wełniana docelowa.

Wykładzina w sypialni to całkiem fajny pomysł. Ale w salonie to bym pomyslał o czyms innym...

Wykładzina jest rozwiązaniem przejściowym, nie wiadomo jak długo to "przejście" potrwa. W salonie wykładzina za ok. 30PLN/m2, w sypialni wełniana docelowa.

Wykładzina w sypialni to całkiem fajny pomysł. Ale w salonie to bym pomyslał o czyms innym...

Rzuciłem pomysł z panelami jako z rozwiązaniem przejściowym, ale udało mi się przeforsować.

Hej

Przeczytałem C A Ł Y Twój dziennik dzisiaj (nie pytaj skšd mam tyle czasu). Jak się tak czyta na raz to histora niewzykłego sukcesu, wzlotów i upadków, ale o ile się znam na serialach to dramaturgia każdego od niewolnicy Isaury po Star Trek jest taka, że tuż przed końcem, kiedy wszystko ma się już ku dobremu (ona go kocha, on też się kocha) następuje nieoczekiwany zwrot akcji i bohaterowie popadajš w chwilowe tarapaty. W Twoim serialu nazwałbym je "Dołem Whispera". Na szczęœcie wszystkie seriale, w stanie zaawansowania 98 % znów wracajš na właœciwe tory, słowiki, serca, czerwone róże, lukier na torcie, muzyka grupy Ich Troje itd.

Więc życzę Ci przejœcia do ostatniego odcinka. Tam już tylko radoœć i marszowa muzyka.

Whisperku - na święta planujesz się wprowadzić??

Nie ustępujesz, ciągniesz za język... ;)

Nie potwierdzam i nie zaprzeczam.

Whisperku - jedziemy przecież na tym samym wózku. Rzekłbym - że nawet w tym samym przedziale :D :wink: . Patrząc FaktOKtóreymNieMożnaGłośnoRozmawiać zaniedługo będzie miał miejsce. Życzę powodzenia.

Jak znajdziesz chwilkę rzuć okiem na mój albumik. Kilka fotek przybyło :wink:

ciesz się Whisper, ze masz wybór...za mnie zdecydował ktoś inny zabierając mi samochód z ulicy w Warszawce... :evil:

Czasami to ktoś przez to może pozbawić problemu (sprzedać, naprawiac i jeździć??). Oczywiście pod warunkiem, że auto było przyzwoicie ubezpieczone. Bo jak nie, to ..... *&^%$*^#%

[Xantia czeka na wyrok. Sprzedam, czy będę ratował? :roll:

ciesz się Whisper, ze masz wybór...za mnie zdecydował ktoś inny zabierając mi samochód z ulicy w Warszawce... :evil:

Jesli było ubezpieczone, to nalezy się cieszyć. Teraz coraz ciężej sprzedać używany samochód... 8)

Whisper - to normalny objaw na tym etapie. Bo ja mam to samo. Już nawet nie chce mi się jeździć i sprawdzać korzystniejsze oferty. Macham ręką na kilka złotych różnicy (czasem pewnie więcej). To chyb adlatego wykończeniówkka jest taka droga i wykanczająca 8) .

Ale już niedługo. Jeszcze troszkę.

Zastanawiam się czasami czy nie wybrałem zbyt szybkiego tempa. Ale nawet w chwilach doła (też ma systematycznie 2-3 razy w tygodniu) - nie żałuję.

Whisperku, czy moge Cię pociągnąć za język? No i jak z ... (Ty już dobrze wiesz co??) :wink: