Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

No to rzeczywiście z tym kominkiem wyszło tak sobie... Jesli da się załatwić nowy materiał i nie ponosić kosztów to bym spróbował. W końcu to nie Twoja wina, że jest rysa-pęknięcie, nie?

Gratuluje pomysłu na drogę! Będę musiał spraktykować. 8)

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jejku Whispery, ale na Was spadlo ostatnio :( Trzymam mocno kciuki zeby zaswiecilo dla Was sloneczko. Samych sukcesow zycze z okazji Swiat.

Whisper na dola polecam moj sposob- sprobuj moze zadziala ;) Jak juz mam ochote rzucic wszystko w diably lykam trzy tabletki Magne B6- niesamowite jak zastrzyk magnezu zmienia Twoj sposob postrzegania problemow. Na mojego meza tez dziala, wiec nie jestem odosobnionym przypadkiem.

Serio moooocno zaciskam kciuki!! Jestescie dla mnie wzorem i inspiracja- czekam na dobre wiesci!!!

Kominek jest super!

Mój mąż ma wujka kamieniarza i w trakcie studiów odbywał u niego praktyki wakacyjne. Jeżeli rysy są grube to możesz spróbować zlikwidować je na mokro bardzo drobnym papierem wodnym (odmiany 1200 lub drobniejszym) lub kamieniem szlifierskim(spytaj u kamieniarzy wykonujących nagrobki). Jeżeli rysy bardzo drobne to może wystarczy pasta polerska i szmatka bawełniana. Bardzo dobra jest pasta polerska ULTRAVAX do kupienia na większości stacji benzynowych. Dodatkowo do konserwacji kamienia polecam pastę do konserwacji nagrobków "hades". Koszt w granicach 10zł.

Whisper, czasem myślę, że Ty celowo tych wszystkich partaczy zatrudniasz, by mieć o czym dla nas pisać :roll:

...no dobra, żartowałam. Mam nadzieję, że meble kuchenne będą bez zastrzeżeń, czego Tobie i Luśce z całego serca życzę.

Dziś sobota, wiem, że to ważny dzień. Stawiam szklankę z piwem na parapecie, a następnie wznoszę toast. Wiesz za co. Trzymam kciuki. 8)