kze 14.12.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 No to rzeczywiście z tym kominkiem wyszło tak sobie... Jesli da się załatwić nowy materiał i nie ponosić kosztów to bym spróbował. W końcu to nie Twoja wina, że jest rysa-pęknięcie, nie? Gratuluje pomysłu na drogę! Będę musiał spraktykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 14.12.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Jejku Whispery, ale na Was spadlo ostatnio Trzymam mocno kciuki zeby zaswiecilo dla Was sloneczko. Samych sukcesow zycze z okazji Swiat. Whisper na dola polecam moj sposob- sprobuj moze zadziala Jak juz mam ochote rzucic wszystko w diably lykam trzy tabletki Magne B6- niesamowite jak zastrzyk magnezu zmienia Twoj sposob postrzegania problemow. Na mojego meza tez dziala, wiec nie jestem odosobnionym przypadkiem. Serio moooocno zaciskam kciuki!! Jestescie dla mnie wzorem i inspiracja- czekam na dobre wiesci!!! Kominek jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.12.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Wiesz, Ty to masz szczęście do partaczy..... Normalnie porysowali Ci ten kamień. Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu.... Chyba poobcinała im te ręce...i cos jeszcze z rozpędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 14.12.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Whisperki, wytrzymajcie.... Jeszcze troszeczkę!.....A tak w ogóle to k...wa k....wa k....wa.Kaczuszkami Was będę nazywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Whisper bardzo Wam współczuje i trzymam kciukasy -dacie radę, choć wiem że jest cięzko. Życzę wszystkiego najlepszego głowa do góry. W sprawie kominka to ja popieram pomysł Luśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.12.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Zgadzam się z Luśką! to wersja kosztująca najmniej, zwłaszcza nerwów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Tez trzymam kciuki aby wszystko poszlo w dobrym kierunku... Co do tych robotnikow.., to slow mi zabraklo... Czy nie ma juz Ludzi na tym swiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.12.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Mój mąż ma wujka kamieniarza i w trakcie studiów odbywał u niego praktyki wakacyjne. Jeżeli rysy są grube to możesz spróbować zlikwidować je na mokro bardzo drobnym papierem wodnym (odmiany 1200 lub drobniejszym) lub kamieniem szlifierskim(spytaj u kamieniarzy wykonujących nagrobki). Jeżeli rysy bardzo drobne to może wystarczy pasta polerska i szmatka bawełniana. Bardzo dobra jest pasta polerska ULTRAVAX do kupienia na większości stacji benzynowych. Dodatkowo do konserwacji kamienia polecam pastę do konserwacji nagrobków "hades". Koszt w granicach 10zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.12.2005 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Dzięki wszystkim za słowa wsparcia Kamień będzie wymieniony. Lecę robić wpis w Dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 To sie ciesze , ze wymienia . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 17.12.2005 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Whisper super ta Twoja garderoba! Czekam z niecierpliwoscia na zlozenie kuchni. Ciesze sie ze wymienia Wam kamien. Pozdrawiam Ciebie i Luske serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Whisperku bardzo się cieszę że kamień wymienią bez szemrania. Czekam na piekne zdjęcia kuchni, widze że wszystko zmierza ku dobremu, bardzo mnie to cieszy Czas czarter szykować Nadal trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.12.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Whisper, czasem myślę, że Ty celowo tych wszystkich partaczy zatrudniasz, by mieć o czym dla nas pisać ...no dobra, żartowałam. Mam nadzieję, że meble kuchenne będą bez zastrzeżeń, czego Tobie i Luśce z całego serca życzę. Dziś sobota, wiem, że to ważny dzień. Stawiam szklankę z piwem na parapecie, a następnie wznoszę toast. Wiesz za co. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ja tez, dzis tak jak Tola... Zdrowka i szczescia i wszystkiego dobrego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ja też się przyłanczam do tych życzeń choć nie wiem z jakiej okazji Jak zawsze trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.12.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 To i jak sie przyłączę do grupy trzymającej kciuki Luśka, Whisper coś mi sie wydaje że ta przeprowadzka to już za chwileczkę powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.12.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Załóżmy grupę trzymającą kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Załóżmy grupę trzymającą kciuki . Popieram popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.12.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Załóżmy grupę trzymającą kciuki . A kto zostanie prezesem? http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Może Ty Znasz tajemnice nadajesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts