tola 17.12.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Może Ty Znasz tajemnice nadajesz się Aga, ja się tylko inteligentnie domyślam.... za tydzień święta, a tu choinkę trzeba zdążyć ubrać, stoły poustawiać, karpia utłuc, indyka nafaszerować....to gdzie to wszystko robić, jak nie we własnej nowej kuchni, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Z tego co wiem to choinka już jest za oknem W nowej kuchni takie barnarzyństwa jak zabijanie aż się nie godzi Domyslam sięjednak że skoro Whispera nie ma to znak że kuchnię montują oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.12.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Z tego co wiem to choinka już jest za oknem oj będzie się działo ...no widzisz, za oknem, a trzeba wnieść, włosem anielskim przystroić.... ...a dziać się będzie, oj będzie....gdyby tak można przez okienko podejrzeć choć trochę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.12.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Whisper, Dziś sobota, wiem, że to ważny dzień. Stawiam szklankę z piwem na parapecie, a następnie wznoszę toast. Wiesz za co. Trzymam kciuki. ja trzymam "piwo z charakterem", wznoszę toast, nie wiem za co kciuki trzyma Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.12.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Przyszedł Jamles i zrobił porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.12.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Przyszedł Jamles i zrobił porządek idą święta, idą święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.12.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Czyli jednak do przodu! A jak Ci się siedzi w domku z piwkiem przed kominkiem cieplutkim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.12.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Z tego co wiem to choinka już jest za oknem oj będzie się działo ...no widzisz, za oknem, a trzeba wnieść, włosem anielskim przystroić.... ...a dziać się będzie, oj będzie....gdyby tak można przez okienko podejrzeć choć trochę.... Whisper wspominał że ta choinka tam zostanie przed domem Ciakawe co tam u nich się dzieje Mam nadzieję że wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.12.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 OJ Whisper - trzymasz nas wszystkich w niepewności - a my i tak wiemy ... Ty jużdobrze wiesz co wiemy!!!! Ale przez szacunek dla CIebie i Luśki - nic głośno nie powiemy (prawda Tolu?). U mnie już się robią meble kuchenne. Częśc gratów już przewieziona. We wtorek przewozimy meble. Czyli bliżej niż dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Zerkną to powiedza za co trzymaamy kciuki... A moze i nowe zdjecia beda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.12.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Gorzej jak się przeprowadzili i nie pisnęli a na wsi netu brak Pozostaje tylko czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 18.12.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ale domyślni jesteście Faktycznie, przeprowadzka miała miejsce w sobotę. Nareszcie Dzięki za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.12.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 No i nas zaskoczyli Luśka, Whisper gratulacje nie ważne że bałagan i zamiast stołu ława, ważne że jesteście już u siebie :D Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Gratulacje , niech się Wam dobrze i szczęśliwie mieszka. A tu coś zielonego na parapet http://www.twojekwiaty.pl/photo/481.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 18.12.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 monka, Olka - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ale domyślni jesteście Faktycznie, przeprowadzka miała miejsce w sobotę. Nareszcie Dzięki za życzenia! Gratulacje Luska dla Was obojga A co sie snilo w pierwsza noc na nowym? To wazne jest , bo sie sprawdza Zycze najlepszego na nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.12.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Bardzo bardzo się cieszę OGROMNE GRATULKI Zyczę Wam samych szczęśliwych dni w nowym domu http://www.sklepkrasnoludka.pl/images/pakowprez1.jpg http://www.kwiaty.bydgoszcz.pl/imgf/doniczkowe1.jpg A tutaj cosna dły żeby już nigdy nie wracały http://www.tasteoftx.com/spirits/onrocks2.gif http://www.tasteoftx.com/spirits/onrocks2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 18.12.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Całkiem niedawno chciałeś być Wieśmakiem i się doczekałeś. Co ja Wam będę pisał, dokładnie wiem co czujecie bo my jeszcze się nie otrząsneliśmy. Gratulujemy tempa, stylu, samozaparcia, umiejętności wychodzenia z "dołów" i przede wszystkim: mieszkania we własnym domu Jak widzę soboty ostatnio są dobrym dniem do przeprowadzek Pozdrawiamy Was ciepło i Świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 18.12.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Skladam Wam serdeczne gratulacje z okazji przeprowadzki. Zycze Wam wspanialych, rodzinnych i cudownych Swiat Bozego Narodzenia w nowym domku. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 18.12.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Muszę szybko pisać, że gratulki i tak dalej bo jak się wiara zorientuje, że już po przeprowadzce to kto zliczy te wszystkie posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts