Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystkim dziękuję za miłe słowa. Aga, jak tylko zdecydujemy kiedy będziemy robic parapetówkę, będziesz pierwsza która się o tym dowie. W końcu kawał drogi masz ;) Maksiu, ściany zostały zaklejone tynkiem dość dawno. Za to teraz gustownie popękują gips-kartony, więc szpar trochę byś znalazł :)

I strrrasznie żałuję, że net mam tylko z doskoku. W dodatku gdzieś posiałem kabelek od aparatu i zdjęć nie moggę zrzucić. Chyba trzeba będzie się w końcu rozpakować, to i kabel się znajdzie.

Whisper! Gratulacje z okazji przeprowadzki w najpiękniejsze okolice na południe od Wawy! Wiadomo nie od dziś, że Ruda, Korzeniówka i Łoś to miejsca Bożą Dłonią naznaczone ;). I pytanie z bokowca - jak internetujesz? Jakie są opcje? Wiem, że kiedyś z Jezierem zawzięcie dyskutowaliście w temacie, ale na czym stanęło?

20 grudnia 2005

K...wa. To nie jest Artur Od Kuchni. To Elektryk Piotrek...

niestety dostęp do interku mam teraz tylko w pracy... Musiałam gęsto się tłumaczyć współpracownikom dlaczego zarykuję się przed monitorem...Popłakałam się ze śmiechu... :lol: :lol:

Ja mam to szczęście że czytam w domu, ale dzieci czasami głupio na mnie patrzą :lol: :lol: :lol:

Z wrażeniami to u nas podobnie :p .

Wrażenie numer jeden: kurde, jak tu się trzeba nałazić . Całe szczęście że wszystko jest w parterze i nie muszę ganiać po schodach.

To fakt nałazić się trzeba. Jak schodzę z góry, to się pięć razy zastanowię czy wszystko mam.

Wrażenie trzecie: okno na świat, czyli telewizja dostępna jest szczątkowo. Przy użyciu anteny pokojowej odbiór jest... hmmm... nędzny. Jutro oddam antenę do sklepu, trzeba się zainteresować poważnie satelitą. Radio na kawałku przewodu jest ok.

To, że obraz jest słaby to przyżyję, ale to jak antena postawiona na telewizorze komponuje się z otoczeniem to już ponad moje siły.

Wrażenie piąte: wyjeżdżanie po rozjeżdżonej a następnie zamarzniętej glinie jest przeżyciem wartym uwagi, ale niekoniecznie godnym naśladowania.

A jak ciężko się zaprzeć, aby ruszyć bramę. Rozgrzanie organizmu gwarantowane. Oszczędzam na ogrzewaniu w samochodzie :wink: .

Wrażenie szóste: mieszkanie ze szczątkowym pokryciem podłóg jest do d... Tu beton, tu wykładzina, tu folia, tu zdjąć buty, tu założyć...

Mam dwie pary kapci, na betony i na panele.

Wrażenie siódme: zmywarka jest wynalazkiem godnym Nobla.

Zgadzam się w 100%.

Wrażenie dziewiąte: można pójść na zimowy spacer w ładnej okolicy ot tak, spotkać nieznajomych ludzi i wdać się z nimi w pogawędkę.

Nie wiem, nie chodzę zmarzlak jestem.