Joanna i Janusz 20.12.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Whisper! Oj lubię Ciebie czytać!!! Najbardziej mi się podobało o chłodzeniu piwa w garażu!!! I tak Wam zazdroszczę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Gratulacje!!!! ale jestem zaskoczona, zagladalam jakis czas do twojego dziennika...dzis chciałam zerknac na jakim to etapie jestescie...i co.....mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.12.2005 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Wszystkim dziękuję za miłe słowa. Aga, jak tylko zdecydujemy kiedy będziemy robic parapetówkę, będziesz pierwsza która się o tym dowie. W końcu kawał drogi masz Maksiu, ściany zostały zaklejone tynkiem dość dawno. Za to teraz gustownie popękują gips-kartony, więc szpar trochę byś znalazł I strrrasznie żałuję, że net mam tylko z doskoku. W dodatku gdzieś posiałem kabelek od aparatu i zdjęć nie moggę zrzucić. Chyba trzeba będzie się w końcu rozpakować, to i kabel się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 gratulacje, mieszkajcie szczęśliwie PS. jak czytam dziennik, to - wstyd sie przyznać - zaśmiewam się do łez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Whisperku zdradzę tylko że mogę być w stolycy 19 - 21 stycznia, więc ............ Szukaj tego kabla Bo czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.12.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 No to sobie pogadaliscie???? Zawsze jak czytam Twój dziennik, to się uśmiecham....a czasem nawet głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 21.12.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Whisper! Gratulacje z okazji przeprowadzki w najpiękniejsze okolice na południe od Wawy! Wiadomo nie od dziś, że Ruda, Korzeniówka i Łoś to miejsca Bożą Dłonią naznaczone . I pytanie z bokowca - jak internetujesz? Jakie są opcje? Wiem, że kiedyś z Jezierem zawzięcie dyskutowaliście w temacie, ale na czym stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 21.12.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 20 grudnia 2005 K...wa. To nie jest Artur Od Kuchni. To Elektryk Piotrek... niestety dostęp do interku mam teraz tylko w pracy... Musiałam gęsto się tłumaczyć współpracownikom dlaczego zarykuję się przed monitorem...Popłakałam się ze śmiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 20 grudnia 2005 K...wa. To nie jest Artur Od Kuchni. To Elektryk Piotrek... niestety dostęp do interku mam teraz tylko w pracy... Musiałam gęsto się tłumaczyć współpracownikom dlaczego zarykuję się przed monitorem...Popłakałam się ze śmiechu... Ja mam to szczęście że czytam w domu, ale dzieci czasami głupio na mnie patrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.12.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Z wrażeniami to u nas podobnie . Wrażenie numer jeden: kurde, jak tu się trzeba nałazić . Całe szczęście że wszystko jest w parterze i nie muszę ganiać po schodach. To fakt nałazić się trzeba. Jak schodzę z góry, to się pięć razy zastanowię czy wszystko mam. Wrażenie trzecie: okno na świat, czyli telewizja dostępna jest szczątkowo. Przy użyciu anteny pokojowej odbiór jest... hmmm... nędzny. Jutro oddam antenę do sklepu, trzeba się zainteresować poważnie satelitą. Radio na kawałku przewodu jest ok. To, że obraz jest słaby to przyżyję, ale to jak antena postawiona na telewizorze komponuje się z otoczeniem to już ponad moje siły. Wrażenie piąte: wyjeżdżanie po rozjeżdżonej a następnie zamarzniętej glinie jest przeżyciem wartym uwagi, ale niekoniecznie godnym naśladowania. A jak ciężko się zaprzeć, aby ruszyć bramę. Rozgrzanie organizmu gwarantowane. Oszczędzam na ogrzewaniu w samochodzie . Wrażenie szóste: mieszkanie ze szczątkowym pokryciem podłóg jest do d... Tu beton, tu wykładzina, tu folia, tu zdjąć buty, tu założyć... Mam dwie pary kapci, na betony i na panele. Wrażenie siódme: zmywarka jest wynalazkiem godnym Nobla. Zgadzam się w 100%. Wrażenie dziewiąte: można pójść na zimowy spacer w ładnej okolicy ot tak, spotkać nieznajomych ludzi i wdać się z nimi w pogawędkę. Nie wiem, nie chodzę zmarzlak jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://kartki.onet.pl/_i/d/szopka2_ok2_d.jpg wesołego świętowania w pierwsze swieta w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.intrata.pl/mithubishi.jpgWszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 23.12.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Wszystkiego co najlepsze z okazji Świąt Bożego Narodzenia, no i oczywiście wszelkiej pomyślności w Nowym 2006 Roku.Aby Wasz domek dobrze Was służył i robił sie coraz bardziej domowy.Anula75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.12.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.zkoszarydzow.pl/murator/418.jpg Zdrowych wesołych i spokojnych świąt od RYDZA z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 23.12.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Whisperki, życzymy cudownych Świąt w Waszym cudownym domku!! Dawno tu nie zaglądałam....a Wy już mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Wesołych, domowych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Wesołych i niezapomnianych pierwszych Świąt w Whisperówce!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_ok1_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts