Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wybierzemy rzecz jasna najlepszą ofertę :)

Czyli jeśli Raiffeisen da, to Raiffeisena, jeśli (odpukać) nie, to BPH. Różnica na oprocentowaniu 0.36%, na prowizji 0.7% na korzyść R. No i nie potrzebują faktur.

P.S. Chciałem napisać że "głosuję za Kaczorem", ale wyszło mi to tak dziwnie politycznie :-? Pomyślałem więc, że może "głosuję za Donaldem", ale znowu politycznie wyszło. Nie głosuję. Chcę kredytu. :wink:

P.S. Chciałem napisać że "głosuję za Kaczorem", ale wyszło mi to tak dziwnie politycznie :-? Pomyślałem więc, że może "głosuję za Donaldem", ale znowu politycznie wyszło. Nie głosuję. Chcę kredytu. :wink:

http://gify.mjw.pl/gifs/smiech/00000017.gif

Większość załatwiałem przez telefon, fizycznie z facetem spotkaliśmy się raz na złożeniu papierów, mają biuro w "Landzie" przy Wałbrzyskiej.

No to tak jak myślałam, mogłam Wam chociaz pomachać, bo to Luska była w czerwonej kurtce - prawda?

NO TAK!!! :) :) :)

To czego nie podeszłaś i nie powiedziałaś żeś forumowiczka ???

A Ty tam... na drugim piętrze? :wink:

Nie podeszłam, bo nie wiedziałam, że to Wy. Dopiero kiedy przeczytałam, że byłeś w R, to skojarzyłam. A Luśkę ogłądałam na forumowych zdjęciach ze spotkania. :lol: Tak, tak, świat jest jednak mały.

A ja siedzę sobie tam na drugim piętrze, tylko zajmuję się innymi produktami.

A jak chcesz sobie przypomnieć, to pytałam Was czy czekacie na kogoś, ale powiedzieliście, że już ktoś poszedł po kolegę.

Jak to mówią góra z górą... :wink:

Nie podeszłam, bo nie wiedziałam, że to Wy. Dopiero kiedy przeczytałam, że byłeś w R, to skojarzyłam. A Luśkę ogłądałam na forumowych zdjęciach ze spotkania. :lol: Tak, tak, świat jest jednak mały.

A ja siedzę sobie tam na drugim piętrze, tylko zajmuję się innymi produktami.

A jak chcesz sobie przypomnieć, to pytałam Was czy czekacie na kogoś, ale powiedzieliście, że już ktoś poszedł po kolegę.

Jak to mówią góra z górą... :wink:

PAMIĘTAM!!! Blondynka :) A wiesz, tak sobie nawet dziś pomyślałem że to mogłaś być Ty, ale potem przypomniałem sobie, że brałaś u nich kredyt, więc już zgłupiałem do reszty.

Mam cichą nadzieję, że jutro już się dowiemy o decyzji banku, więc niewykluczone, że się jeszcze zobaczymy.

Pozdrowienia od Luśki :)