Whisper 18.03.2005 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Większość załatwiałem przez telefon, fizycznie z facetem spotkaliśmy się raz na złożeniu papierów, mają biuro w "Landzie" przy Wałbrzyskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.03.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Rany, dobrze, żę dodałeś, że to na Wałbrzyskiej, bo już się przestraszyłam, że to w Disney - Landzie a facet był przebrany za Kaczora Donalda.... Wtedy z kredytu marne szanse... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.03.2005 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Rany, dobrze, żę dodałeś, że to na Wałbrzyskiej, bo już się przestraszyłam, że to w Disney - Landzie a facet był przebrany za Kaczora Donalda.... Wtedy z kredytu marne szanse... Ehm... a jeśli BYŁ przebrany za Kaczora Donalda? To... źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.03.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Nie czytałeś nigdy "Kaczego Fartu" z Kaczorem Donaldem w roli głównej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.03.2005 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Czyli źle. Oooops... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.03.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Gratulki. Cieszcie się w polowie Pól butelki dziś a pól w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Jak się cieszyć, to po kawaleryjsku - raz a dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.03.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ehm... a jeśli BYŁ przebrany za Kaczora Donalda? To... źle? Nieee, no zobaczymy... Podobno Donaldy radzą sobie jako tako. Ponoć najgorsi są ci przebrani za psa Pluto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 To nie byl Pluto. Uszy mial za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 I co Wy teraz wybierzecie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Wybierzemy rzecz jasna najlepszą ofertę Czyli jeśli Raiffeisen da, to Raiffeisena, jeśli (odpukać) nie, to BPH. Różnica na oprocentowaniu 0.36%, na prowizji 0.7% na korzyść R. No i nie potrzebują faktur. P.S. Chciałem napisać że "głosuję za Kaczorem", ale wyszło mi to tak dziwnie politycznie Pomyślałem więc, że może "głosuję za Donaldem", ale znowu politycznie wyszło. Nie głosuję. Chcę kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 To czekam z niecierpliwością na decyzje kredytowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.03.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 P.S. Chciałem napisać że "głosuję za Kaczorem", ale wyszło mi to tak dziwnie politycznie Pomyślałem więc, że może "głosuję za Donaldem", ale znowu politycznie wyszło. Nie głosuję. Chcę kredytu. http://gify.mjw.pl/gifs/smiech/00000017.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.03.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Większość załatwiałem przez telefon, fizycznie z facetem spotkaliśmy się raz na złożeniu papierów, mają biuro w "Landzie" przy Wałbrzyskiej. _________________ No to tak jak myślałam, mogłam Wam chociaz pomachać, bo to Luska była w czerwonej kurtce - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.03.2005 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Większość załatwiałem przez telefon, fizycznie z facetem spotkaliśmy się raz na złożeniu papierów, mają biuro w "Landzie" przy Wałbrzyskiej. _________________ No to tak jak myślałam, mogłam Wam chociaz pomachać, bo to Luska była w czerwonej kurtce - prawda? NO TAK!!! :) To czego nie podeszłaś i nie powiedziałaś żeś forumowiczka ??? A Ty tam... na drugim piętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.03.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Nie podeszłam, bo nie wiedziałam, że to Wy. Dopiero kiedy przeczytałam, że byłeś w R, to skojarzyłam. A Luśkę ogłądałam na forumowych zdjęciach ze spotkania. Tak, tak, świat jest jednak mały. A ja siedzę sobie tam na drugim piętrze, tylko zajmuję się innymi produktami. A jak chcesz sobie przypomnieć, to pytałam Was czy czekacie na kogoś, ale powiedzieliście, że już ktoś poszedł po kolegę. Jak to mówią góra z górą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.03.2005 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Nie podeszłam, bo nie wiedziałam, że to Wy. Dopiero kiedy przeczytałam, że byłeś w R, to skojarzyłam. A Luśkę ogłądałam na forumowych zdjęciach ze spotkania. Tak, tak, świat jest jednak mały. A ja siedzę sobie tam na drugim piętrze, tylko zajmuję się innymi produktami. A jak chcesz sobie przypomnieć, to pytałam Was czy czekacie na kogoś, ale powiedzieliście, że już ktoś poszedł po kolegę. Jak to mówią góra z górą... PAMIĘTAM!!! Blondynka A wiesz, tak sobie nawet dziś pomyślałem że to mogłaś być Ty, ale potem przypomniałem sobie, że brałaś u nich kredyt, więc już zgłupiałem do reszty. Mam cichą nadzieję, że jutro już się dowiemy o decyzji banku, więc niewykluczone, że się jeszcze zobaczymy. Pozdrowienia od Luśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.03.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Kredyt w R jest ogólnodostępny , czyli dla mnie też. Również czekam na decyzję i wierzę, że to już jutro. Więc kto wie... Pozdrawiam Luśkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.03.2005 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 mpb1971, składaliśmy tego samego dnia, więc są szanse że jutro sie doczekamy Mi w każdym razie obiecywał 3 dni, i Jagna mi tu swiadkiem, że to musi być trzy dni i ani dnia więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.03.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Też brałem kredyt w Landzie. Popularne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts