kasztanka 04.01.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 prezesiew pracy nie masz netu??????????????? grrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.01.2006 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 W pracy jest net, ale czasu i weny brak. Więcej nas? Kiedyś pewnie tak, ale to nie to.Nowa cytrynka? Chciałbym, najlepiej C6, ale... nie.Czytanie książek i gazet - odśnieżyli więc wciąż dostępne. To nie to.Nowe żyrandole? Chyba raczej powinno być "kjakiekolwiek żyrandole". Ale to też nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 W pracy jest net, ale czasu i weny brak. Więcej nas? Kiedyś pewnie tak, ale to nie to. Nowa cytrynka? Chciałbym, najlepiej C6, ale... nie. Czytanie książek i gazet - odśnieżyli więc wciąż dostępne. To nie to. Nowe żyrandole? Chyba raczej powinno być "kjakiekolwiek żyrandole". Ale to też nie to. TO O CO CHODZI???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.01.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 W pracy jest net, ale czasu i weny brak. Więcej nas? Kiedyś pewnie tak, ale to nie to. Nowa cytrynka? Chciałbym, najlepiej C6, ale... nie. Czytanie książek i gazet - odśnieżyli więc wciąż dostępne. To nie to. Nowe żyrandole? Chyba raczej powinno być "kjakiekolwiek żyrandole". Ale to też nie to. zwierzątko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.01.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Prezes wróci do cywilizacji i będzie miał net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.01.2006 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Prezes wróci do cywilizacji i będzie miał net No, w końcu dobra odpowiedź Przynajmniej taką mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.01.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Prezes wróci do cywilizacji i będzie miał net No, w końcu dobra odpowiedź Przynajmniej taką mam nadzieję Brawa dla Agi J. G.!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Prezes wróci do cywilizacji i będzie miał net No, w końcu dobra odpowiedź Przynajmniej taką mam nadzieję wooooooow co AGA wygrala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 06.01.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Nie wiem, jak u Was z zasięgiem Plusa - ale może to net pod postacią naszego laptopa do Was by wpadł? My z Luską spijałybyśmy herbatkę przed kominkiem a Ty byś pisał? Nie ma to jak znaleźć pretekst żeby się wprosić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.01.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Nie wiem, jak u Was z zasięgiem Plusa - ale może to net pod postacią naszego laptopa do Was by wpadł? My z Luską spijałybyśmy herbatkę przed kominkiem a Ty byś pisał? Nie ma to jak znaleźć pretekst żeby się wprosić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Prezes wróci do cywilizacji i będzie miał net No, w końcu dobra odpowiedź Przynajmniej taką mam nadzieję Bardzi się cieszę że wygrałam Ale widzę że prezentów Prezes już nie rozdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.01.2006 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Prezes wróci do cywilizacji i będzie miał net No, w końcu dobra odpowiedź Przynajmniej taką mam nadzieję Bardzi się cieszę że wygrałam Ale widzę że prezentów Prezes już nie rozdaje A order może być? Ładny taki, japoński... http://www.pandkmilitaryantiques.com/products/order%20of%20the%20rising%20sun%207th%20class.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Gratuluje Internetu! Ale u Was to szybko poszlo... Już Internet w domu... To u Was nie jest na wsi, tak jak u nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 dziekuje bardzo za piekny medal GRATULKI INTERNETU Mam nadzieje że teraz będą relacje na bierząco i wrócisz na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.01.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 no prosze, wystarczylo postraszyc sankcjami i odrazu znalazlo sie rozwiazanie problemu aktualizowania dziennika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.01.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 no prosze, wystarczylo postraszyc sankcjami i odrazu znalazlo sie rozwiazanie problemu aktualizowania dziennika :D hehehhee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.01.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Whisper. Napisz jak jestes podlaczony do internetu i il to kosztowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.01.2006 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Radiówka 256 za coś koło 60-70 miesięcznie. Te 256 jest dość dyskusyjne, bo transfery mi idą rzedu 80KB/s Do tego koło 15 za publiczne ip jeśli chcesz. Instalacja 300. 512tka jest za 120 netto. Konstancin Net - http://knc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.01.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Jakies pol roku temu ktos mial sie do mnie odezwac z tej firmy i nic. A gdzie stoi maszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.01.2006 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Ja się odezwałem do nich. Dostałem namiar na montażowca i już z nim załatwiałem wszystko. A maszcik stoi przy boku domu, w sumie antenka wisi nawet niżej niż komin, na jakichś 5 metrach. Nie na kominie, bo na dach teraz wchodzić nie za wesoło a i brzozy by mi zasłaniały sygnał, trzeba się było ciut w bok odsunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts