Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Macie cichych wielbicieli i entuzjastów, którzy z wypiekami na twarzy, niecierpliwie przebierając nóżkami , nie mogą doczekać się kolejnego odcinka opowieści. Macie świetne pióro i choć często zmieniacie gatunek(komedia , horror, science fiction), to uwielbiamy Wasz Styl literacki...Wasz dziennik pojawił się nawet w druku i - jest (wstyd przyznać) nielegalnie kolportowany... A tak poważnie jesteście - LUSIU i WHISPERZE naszą inspiracją - sprawiacie , że i Nam chce się chcieć ... Pozdrawiamy -Ula i Piotrek

Ale fajnie już u was 8)

Wasz dziennik pojawił się nawet w druku i - jest (wstyd przyznać) nielegalnie kolportowany...

Dobrze, ze mogę go tu poczytac bo u nas niestety jest jeszcze niedostępny :( :( :( :wink: :wink:

Kurcze to mieliście sobie odpoczynek od świata w domowym zaciszu 8)

Długo jeszcze dałoby sie tak wytrzymać :roll: :roll: Bez TV, internetu :roll:

Jasiula - :oops: aż się zawstydziłem ;) Bo ja to skromny jestem :lol:

Kze - podobno odcinki idą w Naszym Dzienniku :lol: A nad parapetówką myślimy, myślimy... A przyjść i popodziwiać można anytime. Tylko sprawdzić czy jesteśmy. Dojazdy spoko - szufla tylko jeździ, nie była od Sylwestra ani razu w użyciu.

Andrzejka - nie przejmuj się, do mnie też nie dotarł. A wypadałoby przecież egzemplarz autorski przesłać, nie ;)? Bez internetu wytrzymać się dało, choć było ciężko. Bez TV też się da - mamy jakieś zaległe filmiki na DVD i sobie oglądamy, żeby potem na widok ruchomych obrazków nie rozdziawać buzi. Jeszcze by powiedzieli, że my ze wsi...

Ufff... przeczytałam cały dziennik. Dużo ale cudownie sie czyta :)

Jestem pod wrażeniem, naprawdę. Biję czołem o klepisko w podziwie dla Whisperków. Obydwojga.

Zaparcie i jeszcze do tego poczucie humoru.

I efekt finalny - znakomity, z tego co widać na fotkach, choć co do fotek przyznaję, mam ciągle niedosyt... Mało. Jak dla mnie bo uwielbiam oglądać ;) :lol:

Determinacja niesamowita, no ale wiadomo - metą ma być to jedyne niepowtarzalne, najcudowniejsze na ziemi.

DOM

A ja z kolei rozumiem "Amber" :D . Tak naprawdę mogłeś zrobić przerwę po 5 tomie - to tak naprawdę są dwa pięcioksięgi silnie powiazan ze sobą - ale o tym wiesz już przecież ;-) Szkoda że Zelazny umarł kilka lat temu na raka i już nie będzie dalszych tomów :(

Fakt, trochę się zdziwiłem, jak w szóstym tomie pojawił się nowy główny bohater :) I w sumie kończy się całość tak, że jeszcze z pięć tomów by się dało dopisać. Przecież był już ktoś, kto do Merlina mówił "tato" :D Ale już nie dopisze...