Jezier 09.01.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Ten drugi maszt. W Tarczynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.01.2006 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Ten drugi maszt. W Tarczynie? Tak na wieży ciśnień. Ja akurat do tego tarczyńskiego jestem podłączony, ale jest też jeden w Gładkowie. Moja antena widzi oba, ale z tarczyńskiego lepszy poziom sygnału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiula 09.01.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Macie cichych wielbicieli i entuzjastów, którzy z wypiekami na twarzy, niecierpliwie przebierając nóżkami , nie mogą doczekać się kolejnego odcinka opowieści. Macie świetne pióro i choć często zmieniacie gatunek(komedia , horror, science fiction), to uwielbiamy Wasz Styl literacki...Wasz dziennik pojawił się nawet w druku i - jest (wstyd przyznać) nielegalnie kolportowany... A tak poważnie jesteście - LUSIU i WHISPERZE naszą inspiracją - sprawiacie , że i Nam chce się chcieć ... Pozdrawiamy -Ula i Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.01.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 A gdzie jest drukowany ten dziennik? Whisper - to kiedy parapetówa? Kiedy mozna przyjść pooglądać i popodziwiać? A jak dojazdy? Wersja z szuflą wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.01.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Ale fajnie już u was Wasz dziennik pojawił się nawet w druku i - jest (wstyd przyznać) nielegalnie kolportowany... Dobrze, ze mogę go tu poczytac bo u nas niestety jest jeszcze niedostępny Kurcze to mieliście sobie odpoczynek od świata w domowym zaciszu Długo jeszcze dałoby sie tak wytrzymać Bez TV, internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.01.2006 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Jasiula - aż się zawstydziłem Bo ja to skromny jestem Kze - podobno odcinki idą w Naszym Dzienniku A nad parapetówką myślimy, myślimy... A przyjść i popodziwiać można anytime. Tylko sprawdzić czy jesteśmy. Dojazdy spoko - szufla tylko jeździ, nie była od Sylwestra ani razu w użyciu. Andrzejka - nie przejmuj się, do mnie też nie dotarł. A wypadałoby przecież egzemplarz autorski przesłać, nie ? Bez internetu wytrzymać się dało, choć było ciężko. Bez TV też się da - mamy jakieś zaległe filmiki na DVD i sobie oglądamy, żeby potem na widok ruchomych obrazków nie rozdziawać buzi. Jeszcze by powiedzieli, że my ze wsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.01.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 To muszę namówić moją połowke i córcię na wizyte u Ciebie... Tylko zeby troszkę czasu znaleźć, bo kurcze u mnie końcówka studiów MBA i troszkę roboty nam dorzucaja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.01.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Jeszcze by powiedzieli, że my ze wsi... A nie Whisper ty lepiej się bierz za gospodarkę ziemi trochę dokup i zostaniesz młodym rozwojowym rolnikiem Może uprawa jakis marchewek na soczki czy takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.01.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Skoro twoja Luska jak to ujoles od rana cos pichci dla gosci to moze czesciej powinienes zapraszac gosci bo ti jakis taki nie dorzywiony chodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.01.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Jeszcze by powiedzieli, że my ze wsi... A nie Whisper ty lepiej się bierz za gospodarkę ziemi trochę dokup i zostaniesz młodym rozwojowym rolnikiem Może uprawa jakis marchewek na soczki czy takie tam no i dotacja z unii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 12.01.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 WHISPER, czy Ty wiesz, że dziś mija rok od Twojego pierwszego posta w dzienniku?? Gratuluje i wracam do czytania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.01.2006 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Nie stać mnie na dokupienie hektara A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Nie wiedziałem, że zakup drzwi jest taki trudny...2 szt na 9? Ponoć mamy rynek klienta, a nie producenta i po co są w takim razie markety budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.01.2006 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Nie wiedziałem, że zakup drzwi jest taki trudny...2 szt na 9? Ponoć mamy rynek klienta, a nie producenta i po co są w takim razie markety budowlane? No, mamy rynek klienta, jeśli potrzebuje drzwi 70 lewych. W przeciwnym wypadku już gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.01.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Ufff... przeczytałam cały dziennik. Dużo ale cudownie sie czyta Jestem pod wrażeniem, naprawdę. Biję czołem o klepisko w podziwie dla Whisperków. Obydwojga. Zaparcie i jeszcze do tego poczucie humoru. I efekt finalny - znakomity, z tego co widać na fotkach, choć co do fotek przyznaję, mam ciągle niedosyt... Mało. Jak dla mnie bo uwielbiam oglądać Determinacja niesamowita, no ale wiadomo - metą ma być to jedyne niepowtarzalne, najcudowniejsze na ziemi. DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 14.01.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 hejświetny dziennik, świetne zdjęcia, świetna makieta no i oczywiście sam dom pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.01.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 No jeśli chodzi o Chmielewską to rozumię bez dwóch zdań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.01.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 A ja z kolei rozumiem "Amber" . Tak naprawdę mogłeś zrobić przerwę po 5 tomie - to tak naprawdę są dwa pięcioksięgi silnie powiazan ze sobą - ale o tym wiesz już przecież Szkoda że Zelazny umarł kilka lat temu na raka i już nie będzie dalszych tomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.01.2006 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 A ja z kolei rozumiem "Amber" . Tak naprawdę mogłeś zrobić przerwę po 5 tomie - to tak naprawdę są dwa pięcioksięgi silnie powiazan ze sobą - ale o tym wiesz już przecież Szkoda że Zelazny umarł kilka lat temu na raka i już nie będzie dalszych tomów Fakt, trochę się zdziwiłem, jak w szóstym tomie pojawił się nowy główny bohater I w sumie kończy się całość tak, że jeszcze z pięć tomów by się dało dopisać. Przecież był już ktoś, kto do Merlina mówił "tato" Ale już nie dopisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.01.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 "Lesio" - tiaaaa, na samą myśl się człowiek cieszy. Pozdrawiam Wieśniaka (chciałeś, to masz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts