Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trini, znaczy się Chaber jeszcze żyje? To ja taka młoda jestem???? Mnie się wydaje, że z pół wieku minęło odkąd czytałam "Nawiedzony dom" :o

Dobrze, że Whisper z wrodzoną sobie elegancją nie wywalił nas jeszcze za ten podwątek książkowy w jego wątku dziennikowym... :oops:

Jagna tak naprawdę to nie wiem - żył jak czytałam świeżo wydaną autobiagrafię Chmielewskiej...

Co teraz - to nie wiem...

Moze sie Whisper wypowie czy mozemy tu tak śmiecić, bo mi jest aż głupio... paluchy mi mrowią ze wstydu jak klepię nie na temat :oops:

:

Jagna w "Najstarszej prawnuczce" jest mowa o Błędowie. Wspominałam ci o tym :D

Tak, pamiętam. Nie czytałam "Najstarszej prawnuczki" ....Nie wiem czemu...http://www.gifygg.com/gifs/gifs/219zalamany.gif Nadrobię. Obiecuję :D

a warto! :D

oj warto :lol:

pamietnik Justyny jest the best :D:D:D

no i Dominiki tez niezły :lol:

Moze sie Whisper wypowie czy mozemy tu tak śmiecić, bo mi jest aż głupio... paluchy mi mrowią ze wstydu jak klepię nie na temat :oops:

Możecie. Za wpisywanie się do dziennika gryzę, ale tutaj... hulaj dusza piekła nie ma ;)

A ja tylko sobie tytuły do przeczytania notuję :lol:

Możecie. Za wpisywanie się do dziennika gryzę, ale tutaj... hulaj dusza piekła nie ma ;)

A ja tylko sobie tytuły do przeczytania notuję :lol:

No tak nie ma tego złego... :lol:

To jeśli mogę cos polecić...

To polecam serię z Dirkiem Pittem Cliva Cusslera.

To ten od filmu Sahara ;)

Męska rzecz i nie tylko, genialnie się czyta :)

A książek z tej serii jest coś około 20tu jak nie lepiej, najlepsze są te:

* "Afera Śródziemnomorska" (1973)

* "Cyklop"

* "Na dno nocy"

* "Sahara"

* "Smok"

* "Wir Pacyfiku"

* "Wydobyć Tytanica"

* "Złoto Inków"

* "Atlantyda Odnaleziona"

* "Vixen 03"

* "Operacja Hf"

* "Skarb"

* "Potop"

* "Zabójcze wibracje"

* "Wąż"

* "Błękitne Złoto"

* "Cerber"

* "Ognisty lód"

* "Podwodni zabójcy" - Bestseller 2003 roku,

* "Złoty Budda" - Bestseller 2004 roku,

* "Podwodni zabójcy 2"

* "Odyseja Trojańska"

* „Czarny wiatr” - wydany w Polsce w 2005 roku

Jeśli oglądałeś Saharę, to będziesz wiedział o co chodzi w tych książkach.

Ja jak sie zapomniałam to potrafiłam siedzieć nad ksiażką Cusslera przy kompie do rana ;) (ebooki mam:P )

Także niech to bedzie najlepsza recenzja :lol:

Hmmmm... Cliva Cusslera coś chyba czytałem, nazwisko nie jest mi obce. Za to nie wiedziałem, że popełnił "Saharę". Mieliśmy z Luśką okazję obejrzeć to coś niedawno na DVD (bo TV wciąż nie odbieramy) i był to jeden z najbardziej bzdurnych filmów jakie miałem okazję oejrzeć. Ale może książkę czyta sie lepiej.

Trini, ja tez czytam większość w ebookach, tylko że na na palmtopie, bo wygodniejsze to przy jedzeniu niż pecet :wink:

Dziękujemy i zapraszamy ponownie

Parapetówkę forumową ogłaszam za odbytą. Niestety nie mogliśmy zaprosić wszystkich, bo jednak Whisperówka ma ograniczoną pojemność, Luśka ograniczoną wydajność kuchenną. Tylko mój barek wydaje się być nieskończony

czy mam rozumieć, że będzie druga tura dla tych których zatrzymały sprawy rodzinne i nie mógł dotrzeć na parapetówkę?? wszak barek wydaje sie być nieskończony...

m.

Hmmmm... Cliva Cusslera coś chyba czytałem, nazwisko nie jest mi obce. Za to nie wiedziałem, że popełnił "Saharę". Mieliśmy z Luśką okazję obejrzeć to coś niedawno na DVD (bo TV wciąż nie odbieramy) i był to jeden z najbardziej bzdurnych filmów jakie miałem okazję oejrzeć. Ale może książkę czyta sie lepiej.

Trini, ja tez czytam większość w ebookach, tylko że na na palmtopie, bo wygodniejsze to przy jedzeniu niż pecet :wink:

Książkę czyta sie lepiej. Film jest taki sobie bo ponad połowy wątków w nim po prostu nie ma ;)

Co do tego czytania przy jedzeniu :lol:

No skad ja to znam :D

Tylko palmtopa nie mam, więc klawiatura ląduje w kasetce biurka, i tylko myszą przewijam :D

Ale tak. Owszem. Mania czytania u mnie także zaawansowaną jest :lol:

Luśka, Whisper - bardzo dziękujemy za miły wieczór :D Było bardzo fajnie :D Jeszcze raz życzymy Wam bezproblemowego mieszkania w nowym domku :D

A propos Wishperowego barku - nalewka z wiśni, którą robi Whisper jest baaaaaaaaaardzo dobra :D Whisperku - jak będziesz robił w tym roku to ja się już zapisuję na 1 butelczynę :D Pamiętaj o lipcu :D