Jagna 20.01.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 : Jagna w "Najstarszej prawnuczce" jest mowa o Błędowie. Wspominałam ci o tym Tak, pamiętam. Nie czytałam "Najstarszej prawnuczki" ....Nie wiem czemu...http://www.gifygg.com/gifs/gifs/219zalamany.gif Nadrobię. Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.01.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 a moze jakies zdejcie prezesie? ":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.01.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 : Jagna w "Najstarszej prawnuczce" jest mowa o Błędowie. Wspominałam ci o tym Tak, pamiętam. Nie czytałam "Najstarszej prawnuczki" ....Nie wiem czemu...http://www.gifygg.com/gifs/gifs/219zalamany.gif Nadrobię. Obiecuję a warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Trini, znaczy się Chaber jeszcze żyje? To ja taka młoda jestem???? Mnie się wydaje, że z pół wieku minęło odkąd czytałam "Nawiedzony dom" Dobrze, że Whisper z wrodzoną sobie elegancją nie wywalił nas jeszcze za ten podwątek książkowy w jego wątku dziennikowym... Jagna tak naprawdę to nie wiem - żył jak czytałam świeżo wydaną autobiagrafię Chmielewskiej... Co teraz - to nie wiem... Moze sie Whisper wypowie czy mozemy tu tak śmiecić, bo mi jest aż głupio... paluchy mi mrowią ze wstydu jak klepię nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 : Jagna w "Najstarszej prawnuczce" jest mowa o Błędowie. Wspominałam ci o tym Tak, pamiętam. Nie czytałam "Najstarszej prawnuczki" ....Nie wiem czemu...http://www.gifygg.com/gifs/gifs/219zalamany.gif Nadrobię. Obiecuję a warto! oj warto pamietnik Justyny jest the best :D:D no i Dominiki tez niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 20.01.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Whisper, ze sprzętu Fiskarsa to już chyba tylko wycinacz do ostów mi został do kupienia ( no i małe sekatory, ale to może poczekać). Ale łopata śniegowa rzeczywiście jest fajna (ale Abromb nie pozwala mi się do niej dotykać, więc tylko podglądałam jak on nią macha...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.01.2006 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 a moze jakies zdejcie prezesie? ":) Jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.01.2006 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Moze sie Whisper wypowie czy mozemy tu tak śmiecić, bo mi jest aż głupio... paluchy mi mrowią ze wstydu jak klepię nie na temat Możecie. Za wpisywanie się do dziennika gryzę, ale tutaj... hulaj dusza piekła nie ma A ja tylko sobie tytuły do przeczytania notuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 20.01.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Podziwiam i gratuluje!!!Jedne rzeczy mi sie podobaja, inne mniej - ale to wszystko rzecz gustuJestem jedna pod wrazeniem tempa pracPierwszy wpis w Waszym Dzienniku jest 12 stycznia 2005 a rok pozniej juz mieszkacie ! - ZAZDROSZCZE!POZDRAWIAM I MILEGO MIESZKANIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.01.2006 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Podziwiam i gratuluje!!! Jedne rzeczy mi sie podobaja, inne mniej - ale to wszystko rzecz gustu Wiesz, mi też w Whisperówce jedne rzeczy podobają mi się bardziej a inne mniej. Słowem - teraz zrobiłbym to inaczej A za podziw i gratulacje dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.01.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Moze sie Whisper wypowie czy mozemy tu tak śmiecić, bo mi jest aż głupio... paluchy mi mrowią ze wstydu jak klepię nie na temat Możecie. Za wpisywanie się do dziennika gryzę, ale tutaj... hulaj dusza piekła nie ma A ja tylko sobie tytuły do przeczytania notuję No tak nie ma tego złego... To jeśli mogę cos polecić... To polecam serię z Dirkiem Pittem Cliva Cusslera. To ten od filmu Sahara Męska rzecz i nie tylko, genialnie się czyta A książek z tej serii jest coś około 20tu jak nie lepiej, najlepsze są te: * "Afera Śródziemnomorska" (1973) * "Cyklop" * "Na dno nocy" * "Sahara" * "Smok" * "Wir Pacyfiku" * "Wydobyć Tytanica" * "Złoto Inków" * "Atlantyda Odnaleziona" * "Vixen 03" * "Operacja Hf" * "Skarb" * "Potop" * "Zabójcze wibracje" * "Wąż" * "Błękitne Złoto" * "Cerber" * "Ognisty lód" * "Podwodni zabójcy" - Bestseller 2003 roku, * "Złoty Budda" - Bestseller 2004 roku, * "Podwodni zabójcy 2" * "Odyseja Trojańska" * „Czarny wiatr” - wydany w Polsce w 2005 roku Jeśli oglądałeś Saharę, to będziesz wiedział o co chodzi w tych książkach. Ja jak sie zapomniałam to potrafiłam siedzieć nad ksiażką Cusslera przy kompie do rana (ebooki mam:P ) Także niech to bedzie najlepsza recenzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.01.2006 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Hmmmm... Cliva Cusslera coś chyba czytałem, nazwisko nie jest mi obce. Za to nie wiedziałem, że popełnił "Saharę". Mieliśmy z Luśką okazję obejrzeć to coś niedawno na DVD (bo TV wciąż nie odbieramy) i był to jeden z najbardziej bzdurnych filmów jakie miałem okazję oejrzeć. Ale może książkę czyta sie lepiej. Trini, ja tez czytam większość w ebookach, tylko że na na palmtopie, bo wygodniejsze to przy jedzeniu niż pecet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Dziękujemy i zapraszamy ponownie Parapetówkę forumową ogłaszam za odbytą. Niestety nie mogliśmy zaprosić wszystkich, bo jednak Whisperówka ma ograniczoną pojemność, Luśka ograniczoną wydajność kuchenną. Tylko mój barek wydaje się być nieskończony czy mam rozumieć, że będzie druga tura dla tych których zatrzymały sprawy rodzinne i nie mógł dotrzeć na parapetówkę?? wszak barek wydaje sie być nieskończony... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.01.2006 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Jak powiedział ślepy koń przed Wielką Pardubicką: Nie widzę przeszkód Słowem - jak będziesz w okolicy to wpadnij, barek czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.01.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Hmmmm... Cliva Cusslera coś chyba czytałem, nazwisko nie jest mi obce. Za to nie wiedziałem, że popełnił "Saharę". Mieliśmy z Luśką okazję obejrzeć to coś niedawno na DVD (bo TV wciąż nie odbieramy) i był to jeden z najbardziej bzdurnych filmów jakie miałem okazję oejrzeć. Ale może książkę czyta sie lepiej. Trini, ja tez czytam większość w ebookach, tylko że na na palmtopie, bo wygodniejsze to przy jedzeniu niż pecet Książkę czyta sie lepiej. Film jest taki sobie bo ponad połowy wątków w nim po prostu nie ma Co do tego czytania przy jedzeniu No skad ja to znam Tylko palmtopa nie mam, więc klawiatura ląduje w kasetce biurka, i tylko myszą przewijam Ale tak. Owszem. Mania czytania u mnie także zaawansowaną jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 22.01.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Whisperki, bardzo dziękujemy za gościnę - było bardzo miło. p.s. barek możemy pomóc opróżniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.01.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jak powiedział ślepy koń przed Wielką Pardubicką: Nie widzę przeszkód Słowem - jak będziesz w okolicy to wpadnij, barek czeka hehehhehehehheheh DOBRE to nie slyszalam tego jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.01.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Luśka, Whisper - bardzo dziękujemy za miły wieczór Było bardzo fajnie Jeszcze raz życzymy Wam bezproblemowego mieszkania w nowym domku A propos Wishperowego barku - nalewka z wiśni, którą robi Whisper jest baaaaaaaaaardzo dobra Whisperku - jak będziesz robił w tym roku to ja się już zapisuję na 1 butelczynę Pamiętaj o lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.01.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 My też bardzo dziękujemy za miłą gościnę Pięknie tam macie Potwierdzam nalewka wiśniowa pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.01.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Whisper fajny dom w pieknej okolicy I duzo fajnych ludzi mozna spotkac u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts