abromba 24.01.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Wiśnióweczka pyszna. Ale ledwie wargi mogłam umoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 24.01.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Sobotki dziękują za miłą sobotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 25.01.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 No narobiliście mi "smaka" tą wiśnióweczką i pełnym barkiem - więc chyba swój ciut, za Wasze zdrowie i trwałośc chatki, troszkę uszczuplę. Sdrófko Whispery co by Wam się .... A jak tam malowanie drzwi? Mi już się śnią po nocach, ale już, mam nadzieję, niedługo. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.01.2006 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Drzwi oprócz jednych nie wymagają malowania, czego nie można powiedzieć o framugach. Dwie nawet juz pomalowałem... na wiśnię, bo taki był pierwotny zamysł. A ta wiśnia nijak do kalwadosowatych drzwi niepodobna, trzeba będzie malowac znów. Tylko że mi się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 25.01.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ...Tylko że mi się nie chce... No właśnie, żeby tak się chciało jak się niechce, cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory28 26.01.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 jak głęboko pan kopał pod fundament bo na zdjęciach widać że ława fundamentowa była lana bardzo płytko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.01.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 jak głęboko pan kopał pod fundament bo na zdjęciach widać że ława fundamentowa była lana bardzo płytko. Ja nie kopałem. Panowie kopali A tak na serio, to najpierw było zdjęte z 50 cm humusu (koparką), a potem była jeszcze kopana ława fundamentowa na 40 cm. I potem pięć bloczków ściany fundamentowej, czyli razem jakieś 115 cm od podstawy ławy do początku domu. Bo mój dom bardzo nisko nad gruntem stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Whisperki a co Wy chcecie od swojej Whisperówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.01.2006 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Whisperki a co Wy chcecie od swojej Whisperówki Żeby przypominała bardziej dom, a nie plac budowy. U Abromby i Mpb1971 wyszstko już jest wykończone i wypieszczone. Abrombę jeszcze przeżyję, bo ona już rok mieszka, ale Mpb1971 ma nieprzyzwoicie cudnie to wszystko dopieszczone, a przecież niedawno kończyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.01.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Whisperki a co Wy chcecie od swojej Whisperówki Żeby przypominała bardziej dom, a nie plac budowy. U Abromby i Mpb1971 wyszstko już jest wykończone i wypieszczone. Abrombę jeszcze przeżyję, bo ona już rok mieszka, ale Mpb1971 ma nieprzyzwoicie cudnie to wszystko dopieszczone, a przecież niedawno kończyli. nie przesadzaj!!!!!! na forum muratora sa tacy cio mieszkaja w gorszych warunkach !!!!!! wy macie moim zdaniem bardzo dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Dopieścisz jeszcze i będzie ładnie Jak dla mnie jest super I pamiętaj tylko w swoim domu widać nie dociągnięcia Głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.01.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Dopieścisz jeszcze i będzie ładnie Jak dla mnie jest super I pamiętaj tylko w swoim domu widać nie dociągnięcia Głowa do góry swieta racja zawsze cos by sie zmienilo, poprawilo itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Dopieścisz jeszcze i będzie ładnie Jak dla mnie jest super I pamiętaj tylko w swoim domu widać nie dociągnięcia Głowa do góry swieta racja zawsze cos by sie zmienilo, poprawilo itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 29.01.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 ale Mpb1971 ma nieprzyzwoicie cudnie to wszystko dopieszczone, a przecież niedawno kończyli. tynki pękają prawie w każdym pokoju, w salonie specjalnie jest mało światła żeby nie było widać jak jest spiep....ony sufit. Widać każde połączenie płyt GK i zaklejone gwożdziki. Na całej ścianie kominowej odpryskuje farba. Po wysypaniu trutki na myszy znależliśmy dwie mumie ( mysie oczywiście )... na piętrze nie ma listew przypodłogowych, działka do tej pory jest nie ogrodzona... mam wymieniać dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Cześć.Mam wrażenie po zdjęciach (bo początku dziennika już nie pamiętam), że budujesz z silikatów. Powiedz, jak ci się w nich żyje? Jak z tą akumulacja ciepła? A co z bruzdami? Chcę z nich budować (z silikatów, nie z bruzd), ale ciągle nie jestem pewna, a rodzina woła max, max... Acha, czy kładłeś cienkie tynkiu w środku? Bo na zdjęciach wyglądały jak normalne? A podobno silikatów nie trzeba tynkować, jak się ktoś uprze. Czy faktycznie? Brdzo chcę być przekonana, ale to, co czytam ciągle stwarza niedosyt.....A tak w ogóle ładny domek... rozłożysty. I jak masz fajnie, że już kończysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.01.2006 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Cześć. Mam wrażenie po zdjęciach (bo początku dziennika już nie pamiętam), że budujesz z silikatów. Powiedz, jak ci się w nich żyje? Jak z tą akumulacja ciepła? A co z bruzdami? Chcę z nich budować (z silikatów, nie z bruzd), ale ciągle nie jestem pewna, a rodzina woła max, max... Acha, czy kładłeś cienkie tynkiu w środku? Bo na zdjęciach wyglądały jak normalne? A podobno silikatów nie trzeba tynkować, jak się ktoś uprze. Czy faktycznie? Brdzo chcę być przekonana, ale to, co czytam ciągle stwarza niedosyt..... A tak w ogóle ładny domek... rozłożysty. I jak masz fajnie, że już kończysz. Niestety wrażenie jest mylne. Beton komórkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.01.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Szkoda, a wyglądał tak biało...Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.01.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Szczęśliwy to dom, gdzie bażanty som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 A bażant to ptak królewski i byle kogo nie zaszczyca swoją obecnością Kurcze a moze hodowla bazntów będzie na tych włościach Swoją drogą to już widze wasze miny jak ktoś puka do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 31.01.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 31 stycznia 2006 kiedy mam dzień wolny, to zwykle zabieram się do pracy jeszcze przed sniadaniem. Jak zacznę jeść, to zacznę czytać, jak zacznę czytać, to nie przestanę aż skończę. A zwłaszcza że mam parę zacnych pozycji od mpb1971 Luśka też jest całe dnie z obiegu wyłączona, bo czyta... he, he... wiedziałam, że Was wciągnie a z bażanta to rosół jest dobry...( żartowałam oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts