Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

31 stycznia 2006

kiedy mam dzień wolny, to zwykle zabieram się do pracy jeszcze przed sniadaniem. Jak zacznę jeść, to zacznę czytać, jak zacznę czytać, to nie przestanę aż skończę. A zwłaszcza że mam parę zacnych pozycji od mpb1971 ;) Luśka też jest całe dnie z obiegu wyłączona, bo czyta...

he, he... wiedziałam, że Was wciągnie 8) :wink:

a z bażanta to rosół jest dobry...( żartowałam oczywiście :wink: )

Książki super :D

A co do bażanta, to kiedy patrzyłem na niego przez lornetkę to myślałem, że niezły byłby z niego obiad. Taki dorodny, tłuściutki ... ;)

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

31 stycznia 2006

kiedy mam dzień wolny, to zwykle zabieram się do pracy jeszcze przed sniadaniem. Jak zacznę jeść, to zacznę czytać, jak zacznę czytać, to nie przestanę aż skończę. A zwłaszcza że mam parę zacnych pozycji od mpb1971 ;) Luśka też jest całe dnie z obiegu wyłączona, bo czyta...

he, he... wiedziałam, że Was wciągnie 8) :wink:

a z bażanta to rosół jest dobry...( żartowałam oczywiście :wink: )

Książki super :D

A co do bażanta, to kiedy patrzyłem na niego przez lornetkę to myślałem, że niezły byłby z niego obiad. Taki dorodny, tłuściutki ... ;)

Jakie książki? Tytuły proszę :D

U nas też bażanciki są :D

Z tego zapracowanoa zapomniałem powiedzieć, że było super na oblewaniu .. 8)

Winko było bardzo dobre, bo .. w poniedziałek na piłce miałem taki pałer, że zaczeli mnie nazywać Zegarinio... :lol: :lol: I w dodatku miałem taka kiwkę, ze koledzy sugerowali, że mam klej w nodze.. Po prostu kiwak życia.

A tak w ogóle to najbardziej podobał mi się Twój reku.. Może dlatego, że w sumie pierwszy raz takie cudow idziałem... :oops:

A tak w ogóle to gratuluję super chałupki i powodzenia w dalszym wykańczaniu. 8)

Winko było bardzo dobre, bo .. w poniedziałek na piłce miałem taki pałer, że zaczeli mnie nazywać Zegarinio... :lol: :lol: I w dodatku miałem taka kiwkę, ze koledzy sugerowali, że mam klej w nodze.. Po prostu kiwak życia.

Ja tam do podawania środka dopingującego się jakby co nie przyznaję :)

Ale macie telewizję TRWAM? :roll: :p

Pytanie... Oczywiście!

I jak się dowiedziałem, będę teraz najlepiej i najszybciej poinformowanym człowiekiem, jeśli chodzi o kwestie polityki krajowej :-?

to fakt, niestety gorzka prawda ......

w jakich czasach my zyjemy?! :o :cry:

W ciekawych, kasztanka, w ciekawych... :-?

Pytanie... Oczywiście!

I jak się dowiedziałem, będę teraz najlepiej i najszybciej poinformowanym człowiekiem, jeśli chodzi o kwestie polityki krajowej :-?

Czasami to może lepiej nudne ale jakieś normalne czasy by się przydały :-? No ale cóż i tak bywa 8)

Pytanie... Oczywiście!

Czasami to może lepiej nudne ale jakieś normalne czasy by się przydały :-? No ale cóż i tak bywa 8)

Wiecie u nas tochyba nie może być normalnie.

Więc chyba nasza góra wychodzi z założenie że skoro nie jest normalnie to niech chociaż bedzie ciekawie ( ludzie będą zainteresowani ) :-? :roll: :o

Pytanie... Oczywiście!

Wiecie u nas tochyba nie może być normalnie.

Więc chyba nasza góra wychodzi z założenie że skoro nie jest normalnie to niech chociaż bedzie ciekawie ( ludzie będą zainteresowani ) :-? :roll: :o

Chyba masz rację,że góra tak sobie myśli 8) bo czasmi ludziom naprawdę się nudzi , nie mają żadnego zajecia i żyją tylko tym co w telewizji pokażą :-? :(

A z drugiej strony to chyba :-? :-? :roll: :roll: ta nasza władza odzwierciedla większą część naszego społeczeństwa :roll: :-? :(

No cóż nie zawsze można być w większości :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

Tak sobie myślę, że normalni to się po prostu do rządzenia nie pchają.

A szkoda :roll:

I moze dlatego się nie pchaja bo są normalni i nie chcą z siebie robić błazna :-? :roll: :roll: :roll:

No ale może byłoby inaczej gdyby normalni sprawowali rządy :roll:

A może tam na Wiejskiej cos jest że ludziom rozum odbiera :o :roll:

Bo brak mi pomysłów na tą głupawkę, która dzieje się wokoło :-?

Racja, co ma się Whisper denerwować. Wystarczy mu przeczytać nagłówki na Onecie czy innej Wirtualnej... Na szczęście Whisperowa Telewizja Satelitarna nie ma polskich programów informacyjnych. Oprócz TV Trwam :evil:

Nic to... przyjdzie wiosna, potem lato, kto ma strzelbę będzie mógł wyjść z psem myśliwskim i zapolować. Na kaczki.