Whisper 31.01.2006 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 31 stycznia 2006 kiedy mam dzień wolny, to zwykle zabieram się do pracy jeszcze przed sniadaniem. Jak zacznę jeść, to zacznę czytać, jak zacznę czytać, to nie przestanę aż skończę. A zwłaszcza że mam parę zacnych pozycji od mpb1971 Luśka też jest całe dnie z obiegu wyłączona, bo czyta... he, he... wiedziałam, że Was wciągnie a z bażanta to rosół jest dobry...( żartowałam oczywiście ) Książki super A co do bażanta, to kiedy patrzyłem na niego przez lornetkę to myślałem, że niezły byłby z niego obiad. Taki dorodny, tłuściutki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.02.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 A co do bażanta, to kiedy patrzyłem na niego przez lornetkę to myślałem, że niezły byłby z niego obiad. Taki dorodny, tłuściutki ... ani mi się waż, to by była profanacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.02.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 31 stycznia 2006 kiedy mam dzień wolny, to zwykle zabieram się do pracy jeszcze przed sniadaniem. Jak zacznę jeść, to zacznę czytać, jak zacznę czytać, to nie przestanę aż skończę. A zwłaszcza że mam parę zacnych pozycji od mpb1971 Luśka też jest całe dnie z obiegu wyłączona, bo czyta... he, he... wiedziałam, że Was wciągnie a z bażanta to rosół jest dobry...( żartowałam oczywiście ) Książki super A co do bażanta, to kiedy patrzyłem na niego przez lornetkę to myślałem, że niezły byłby z niego obiad. Taki dorodny, tłuściutki ... Jakie książki? Tytuły proszę U nas też bażanciki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.02.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Królu Wilczomlecza, bażant już na stanie jest. A czy można zadać nieszczególne pytanie o stan innych ptaków, pafiów w szczególności, w króelwskiej menadżerii? PS. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.02.2006 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Królu Wilczomlecza, bażant już na stanie jest. A czy można zadać nieszczególne pytanie o stan innych ptaków, pafiów w szczególności, w króelwskiej menadżerii? PS. . Pawia nie stwierdzono, umiemy pić kurtula... kurtura... tego... elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.02.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Z tego zapracowanoa zapomniałem powiedzieć, że było super na oblewaniu .. Winko było bardzo dobre, bo .. w poniedziałek na piłce miałem taki pałer, że zaczeli mnie nazywać Zegarinio... I w dodatku miałem taka kiwkę, ze koledzy sugerowali, że mam klej w nodze.. Po prostu kiwak życia. A tak w ogóle to najbardziej podobał mi się Twój reku.. Może dlatego, że w sumie pierwszy raz takie cudow idziałem... A tak w ogóle to gratuluję super chałupki i powodzenia w dalszym wykańczaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.02.2006 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Winko było bardzo dobre, bo .. w poniedziałek na piłce miałem taki pałer, że zaczeli mnie nazywać Zegarinio... I w dodatku miałem taka kiwkę, ze koledzy sugerowali, że mam klej w nodze.. Po prostu kiwak życia. Ja tam do podawania środka dopingującego się jakby co nie przyznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.02.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ale macie telewizję TRWAM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.02.2006 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ale macie telewizję TRWAM? Pytanie... Oczywiście! I jak się dowiedziałem, będę teraz najlepiej i najszybciej poinformowanym człowiekiem, jeśli chodzi o kwestie polityki krajowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.02.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ale macie telewizję TRWAM? Pytanie... Oczywiście! I jak się dowiedziałem, będę teraz najlepiej i najszybciej poinformowanym człowiekiem, jeśli chodzi o kwestie polityki krajowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.02.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Ale macie telewizję TRWAM? Pytanie... Oczywiście! I jak się dowiedziałem, będę teraz najlepiej i najszybciej poinformowanym człowiekiem, jeśli chodzi o kwestie polityki krajowej to fakt, niestety gorzka prawda ...... w jakich czasach my zyjemy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.02.2006 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ale macie telewizję TRWAM? Pytanie... Oczywiście! I jak się dowiedziałem, będę teraz najlepiej i najszybciej poinformowanym człowiekiem, jeśli chodzi o kwestie polityki krajowej to fakt, niestety gorzka prawda ...... w jakich czasach my zyjemy?! W ciekawych, kasztanka, w ciekawych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.02.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ale macie telewizję TRWAM? Pytanie... Oczywiście! I jak się dowiedziałem, będę teraz najlepiej i najszybciej poinformowanym człowiekiem, jeśli chodzi o kwestie polityki krajowej to fakt, niestety gorzka prawda ...... w jakich czasach my zyjemy?! W ciekawych, kasztanka, w ciekawych... Czasami to może lepiej nudne ale jakieś normalne czasy by się przydały No ale cóż i tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ale macie telewizję TRWAM? Pytanie... Oczywiście! I jak się dowiedziałem, będę teraz najlepiej i najszybciej poinformowanym człowiekiem, jeśli chodzi o kwestie polityki krajowej to fakt, niestety gorzka prawda ...... w jakich czasach my zyjemy?! W ciekawych, kasztanka, w ciekawych... Czasami to może lepiej nudne ale jakieś normalne czasy by się przydały No ale cóż i tak bywa Wiecie u nas tochyba nie może być normalnie. Więc chyba nasza góra wychodzi z założenie że skoro nie jest normalnie to niech chociaż bedzie ciekawie ( ludzie będą zainteresowani ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.02.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ale macie telewizję TRWAM? Pytanie... Oczywiście! I jak się dowiedziałem, będę teraz najlepiej i najszybciej poinformowanym człowiekiem, jeśli chodzi o kwestie polityki krajowej to fakt, niestety gorzka prawda ...... w jakich czasach my zyjemy?! W ciekawych, kasztanka, w ciekawych... Czasami to może lepiej nudne ale jakieś normalne czasy by się przydały No ale cóż i tak bywa Wiecie u nas tochyba nie może być normalnie. Więc chyba nasza góra wychodzi z założenie że skoro nie jest normalnie to niech chociaż bedzie ciekawie ( ludzie będą zainteresowani ) Chyba masz rację,że góra tak sobie myśli bo czasmi ludziom naprawdę się nudzi , nie mają żadnego zajecia i żyją tylko tym co w telewizji pokażą A z drugiej strony to chyba ta nasza władza odzwierciedla większą część naszego społeczeństwa No cóż nie zawsze można być w większości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.02.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Tak sobie myślę, że normalni to się po prostu do rządzenia nie pchają. A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.02.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Tak sobie myślę, że normalni to się po prostu do rządzenia nie pchają. A szkoda I moze dlatego się nie pchaja bo są normalni i nie chcą z siebie robić błazna No ale może byłoby inaczej gdyby normalni sprawowali rządy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Tak sobie myślę, że normalni to się po prostu do rządzenia nie pchają. A szkoda I moze dlatego się nie pchaja bo są normalni i nie chcą z siebie robić błazna No ale może byłoby inaczej gdyby normalni sprawowali rządy A może tam na Wiejskiej cos jest że ludziom rozum odbiera Bo brak mi pomysłów na tą głupawkę, która dzieje się wokoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.02.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ludzie, może nie politykujmy u Whispera....a było już tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2006 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Racja, co ma się Whisper denerwować. Wystarczy mu przeczytać nagłówki na Onecie czy innej Wirtualnej... Na szczęście Whisperowa Telewizja Satelitarna nie ma polskich programów informacyjnych. Oprócz TV Trwam Nic to... przyjdzie wiosna, potem lato, kto ma strzelbę będzie mógł wyjść z psem myśliwskim i zapolować. Na kaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts