Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I jak tam z tv? Zrobiłeś porządek z listą kodowanych kanałów?

Kacza twarz, tych kanałów jest więcej niż można ogarnąć. Na szczęście są na interku listy pogrupowane według różnych kryteriów, załadowałem jedną z nich do tunerka i jakoś staram się zorientować co jest co :D

Whisper, mam pytanko, jakich alarmiarzy wybrałeś? Czy jesteś zadowolony z montażu i działalności systemu? I jeszcze pytanko techniczne, jak się domyślam alarmiarze chcą rozprowadzać cały system jeszcze przed tykami?

Dzięki wielkie

Anula75

Alarmiarzy wziąłem od kogoś z forum, ale tak do końca zadowolony nie jestem. Na początku było fajnie, ale jak trzeba było kilka razy podjechać, bo nie ustawili wszystkiego do końca, to się zaczynały schody. Poza tym akumulator padł, mówili że to przez przerwy w prądzie, wymienili na inny, większy, ale już trzeba było dopłacić... Jeszcze mam do nich interes, bo alarm mi się włącza w pewnej sytuacji, w której nie powinien (muszę go przez to włączac z innego miejsca, niż chciałbym), więc ciekaw jestem jak się sprawy potoczą...

Alarmiarze kablutki ciągną przed tynkiem, rzecz jasna.

Whisper, mam pytanko, jakich alarmiarzy wybrałeś? Czy jesteś zadowolony z montażu i działalności systemu? I jeszcze pytanko techniczne, jak się domyślam alarmiarze chcą rozprowadzać cały system jeszcze przed tykami?

Dzięki wielkie

Anula75

Alarmiarzy wziąłem od kogoś z forum, ale tak do końca zadowolony nie jestem. Na początku było fajnie, ale jak trzeba było kilka razy podjechać, bo nie ustawili wszystkiego do końca, to się zaczynały schody. Poza tym akumulator padł, mówili że to przez przerwy w prądzie, wymienili na inny, większy, ale już trzeba było dopłacić... Jeszcze mam do nich interes, bo alarm mi się włącza w pewnej sytuacji, w której nie powinien (muszę go przez to włączac z innego miejsca, niż chciałbym), więc ciekaw jestem jak się sprawy potoczą...

Alarmiarze kablutki ciągną przed tynkiem, rzecz jasna.

:roll: :lol:

Sylwiana: jestem bardzo zadowolony. Ładne, oryginalne, ciche. Śnieg się na tym trzyma (nie zjeżdża), ale to w zależności od humoru można rozpatrywać albo jako wadę albo zaletę :)

Olkalybowa: widzę po dzienniku, że najchętniej zrobiłabyś tak jak Bezan na zdjęciu przy Twoich postach: położyć się i nic nie robić. ;) No ale ile można się wykańczać...