Aga J.G 11.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Psa mam ( może nie myśliwski ale jest ), do strzelby mam dostep chyba pójdę na to polowanie......Tylko czy to coś da....?????Whisperki a co u Was słychać bo jakoś na Forum malo Was widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.02.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 I jak tam z tv? Zrobiłeś porządek z listą kodowanych kanałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.02.2006 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 I jak tam z tv? Zrobiłeś porządek z listą kodowanych kanałów? Kacza twarz, tych kanałów jest więcej niż można ogarnąć. Na szczęście są na interku listy pogrupowane według różnych kryteriów, załadowałem jedną z nich do tunerka i jakoś staram się zorientować co jest co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 17.02.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Whisper, mam pytanko, jakich alarmiarzy wybrałeś? Czy jesteś zadowolony z montażu i działalności systemu? I jeszcze pytanko techniczne, jak się domyślam alarmiarze chcą rozprowadzać cały system jeszcze przed tykami? Dzięki wielkieAnula75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.02.2006 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Whisper, mam pytanko, jakich alarmiarzy wybrałeś? Czy jesteś zadowolony z montażu i działalności systemu? I jeszcze pytanko techniczne, jak się domyślam alarmiarze chcą rozprowadzać cały system jeszcze przed tykami? Dzięki wielkie Anula75 Alarmiarzy wziąłem od kogoś z forum, ale tak do końca zadowolony nie jestem. Na początku było fajnie, ale jak trzeba było kilka razy podjechać, bo nie ustawili wszystkiego do końca, to się zaczynały schody. Poza tym akumulator padł, mówili że to przez przerwy w prądzie, wymienili na inny, większy, ale już trzeba było dopłacić... Jeszcze mam do nich interes, bo alarm mi się włącza w pewnej sytuacji, w której nie powinien (muszę go przez to włączac z innego miejsca, niż chciałbym), więc ciekaw jestem jak się sprawy potoczą... Alarmiarze kablutki ciągną przed tynkiem, rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 17.02.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Dzięki wielkie za informacje. To w takim razie ja poszukam jakiejś innej firmy szkoda, bo zawsze jak już ktoś coś poleca to zawsze człowiek ma więcej śmiałości. Ale wielkie dzięki. Anula75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.02.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Whisper, mam pytanko, jakich alarmiarzy wybrałeś? Czy jesteś zadowolony z montażu i działalności systemu? I jeszcze pytanko techniczne, jak się domyślam alarmiarze chcą rozprowadzać cały system jeszcze przed tykami? Dzięki wielkie Anula75 Alarmiarzy wziąłem od kogoś z forum, ale tak do końca zadowolony nie jestem. Na początku było fajnie, ale jak trzeba było kilka razy podjechać, bo nie ustawili wszystkiego do końca, to się zaczynały schody. Poza tym akumulator padł, mówili że to przez przerwy w prądzie, wymienili na inny, większy, ale już trzeba było dopłacić... Jeszcze mam do nich interes, bo alarm mi się włącza w pewnej sytuacji, w której nie powinien (muszę go przez to włączac z innego miejsca, niż chciałbym), więc ciekaw jestem jak się sprawy potoczą... Alarmiarze kablutki ciągną przed tynkiem, rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.02.2006 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 wpadł mi w ręce "Lesio" Chmielewskiej. No czego jak czego, ale "Lesia" sobie przeciez nie odpuszczę... Siedziałem do północy... ależ, po Lesiu to raczej nie ino przecie... / / a czemuż ja czemuż zamiast fotek Waszych krzyże widzę?? /polskie czerwone/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.02.2006 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 a czemuż ja czemuż zamiast fotek Waszych krzyże widzę?? /polskie czerwone/ Ajajaj... awaria się przytrafiła... Trzeba skorzystać z innego serwera - zaraz zacznę poprawiać linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.02.2006 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Już są obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.02.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 potwierdzam, tzn,ja widzę Twoje zdjęcia, przynajmniej na razie. PS Jak sie mieszka w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.02.2006 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Mieszka się bardzo fajnie, tyle że lenistwo nas dopadło i prace niewiele się posuwają do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.02.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Lenistwo po budowie się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.02.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 jak psu miska.... a po co teraz macie sięspieszyć, trzeba się choć trochę zregenerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwiana 22.02.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 witaj,chcemy na naszym dachu położych blachodachówkę z tej samej firmy co ty, tylko Coronę. Jak oceniasz ten wynakazek?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Mieszka się bardzo fajnie, tyle że lenistwo nas dopadło i prace niewiele się posuwają do przodu. Wiem coś o tym jak to dobrze, że człowiek nie jest z tym sam i u innych też się to zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.02.2006 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Sylwiana: jestem bardzo zadowolony. Ładne, oryginalne, ciche. Śnieg się na tym trzyma (nie zjeżdża), ale to w zależności od humoru można rozpatrywać albo jako wadę albo zaletę Olkalybowa: widzę po dzienniku, że najchętniej zrobiłabyś tak jak Bezan na zdjęciu przy Twoich postach: położyć się i nic nie robić. No ale ile można się wykańczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 24.02.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 fajen macie te wasze łazienki. Swoją drogą 6 luster??? Fajny pomysł. A umywalka w twojej łazience - rewelacja. Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.02.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 hihihhihii na ostatnim zdjeciu wygląda jakbyś siedział w wannie... trzeba policzyć tą nieskończoność... (jak Huck Noris - dwa razy! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.02.2006 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 iwona_b: te sześć luster powoduje drobny zamęt bo cztery z nich są bardzo blisko siebie (nad umywalką 1, 2 sztuki po obu bokach umywalki, 1 nad wanną. Widzisz się w jakichś 8miu odbiciach Agacka: nieskończoność wynosi około dwudziestu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts