Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

to Luśka musi być happy, że tak się widzi z każdej strony. Ja bardzo lubię przeglądać się w lustrze - nawet jak jem :oops: Nie, nie jestem narcyzem. I niestety moja córka - 3 lata - też lubi to robić. W każdym sklepie gdzie są duże lustra stoi i robi różne miny... :lol: Czy to jakaś choroba??? Może da się to wyleczyć...

Pozdrawiam,

Iwona

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Jestem na etapie myślenia nad wykładzinami. Czy wystarczy zagruntować, czy może zamiast tego folię jakąś podłożyć, aby się nie kurzyło? Wścieknę się jak zagruntuje a kurz będzie mi wychodził przez wykładzinę. Jak u Was sprawdziło się zagruntowanie?

Jak na razie jest OK, zwiększonej ilości kurzu w wykładzinie nie zaobserwowałem :) Ale pewnie folia nie zaszkodzi. Tylko czy nie będzie się wykładzina na tej folii ślizgać :-? ?

z okazji że Was spotkałam i poznałam postanowiłam wreszcie przeczytac Wasz dziennik :D że tego nie zrobiłam wcześniej szczerze boleję :oops: :oops: :oops:

okolica super, domek sliczny, wnetrza pięknieją ...no a sam styl pisania - pozazdrościć :D :D :D :D

pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę

Oj, Whisper Ty powinienes udac sie do tych fachowcow po wynagrodzenie za poprawianie ich "roboty"... a dobrze, ze o tym piszesz, bo Ci co sa przed wykonczenowka beda mieli o czym pomyslec...Ja juz mysle... czy jak to sie juz nazywa, jak kobieta mowy, ze mysli... :wink: