iwona_b 24.02.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 to Luśka musi być happy, że tak się widzi z każdej strony. Ja bardzo lubię przeglądać się w lustrze - nawet jak jem Nie, nie jestem narcyzem. I niestety moja córka - 3 lata - też lubi to robić. W każdym sklepie gdzie są duże lustra stoi i robi różne miny... Czy to jakaś choroba??? Może da się to wyleczyć... Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.02.2006 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Wy wszystkie chyba po prostu tak macie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Ja nie mam za to moja młodsza córa uwielbia lustra w sklepach jest czasami ubaw A ja nie widze nowych łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.02.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam.Jestem na etapie myślenia nad wykładzinami. Czy wystarczy zagruntować, czy może zamiast tego folię jakąś podłożyć, aby się nie kurzyło? Wścieknę się jak zagruntuje a kurz będzie mi wychodził przez wykładzinę. Jak u Was sprawdziło się zagruntowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 I zobaczyłam zdjęciai nawet Prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 I zobaczyłam zdjęciai nawet Prezesa i odbicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.02.2006 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 I zobaczyłam zdjęciai nawet Prezesa i odbicie... I odbicie odbicia Prezesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.02.2006 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam. Jestem na etapie myślenia nad wykładzinami. Czy wystarczy zagruntować, czy może zamiast tego folię jakąś podłożyć, aby się nie kurzyło? Wścieknę się jak zagruntuje a kurz będzie mi wychodził przez wykładzinę. Jak u Was sprawdziło się zagruntowanie? Jak na razie jest OK, zwiększonej ilości kurzu w wykładzinie nie zaobserwowałem Ale pewnie folia nie zaszkodzi. Tylko czy nie będzie się wykładzina na tej folii ślizgać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.02.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Widzę Whisper, że aktualnie jesteś królem luster!! A opis sposobu przechowywania drewna jest super! Bede musiał też pomyslec o miejscu przechowywania drewwna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.02.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 I zobaczyłam zdjęciai nawet Prezesa i odbicie... I odbicie odbicia Prezesa... Odbić u Was dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.02.2006 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Widzę Whisper, że aktualnie jesteś królem luster!! A opis sposobu przechowywania drewna jest super! Bede musiał też pomyslec o miejscu przechowywania drewwna... Opis jak opis, ale jaki chlew przy tym się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 I zobaczyłam zdjęciai nawet Prezesa i odbicie... I odbicie odbicia Prezesa... Odbić u Was dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 z okazji że Was spotkałam i poznałam postanowiłam wreszcie przeczytac Wasz dziennik że tego nie zrobiłam wcześniej szczerze boleję okolica super, domek sliczny, wnetrza pięknieją ...no a sam styl pisania - pozazdrościć pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.03.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ależ piekne dyplomy Pozdrawiam gorąco Luska nie zapomnij co biecałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Oj, Whisper Ty powinienes udac sie do tych fachowcow po wynagrodzenie za poprawianie ich "roboty"... a dobrze, ze o tym piszesz, bo Ci co sa przed wykonczenowka beda mieli o czym pomyslec...Ja juz mysle... czy jak to sie juz nazywa, jak kobieta mowy, ze mysli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.03.2006 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Zeljka, ja ich już na oczy oglądać nie chcę Jakbym ich spotkał, mógłbym pójść siedzieć za podwójne morderstwo, a co najmniej za ciężkie uszkodzenie ciała. A jak kobieta mówi że myśli, to... mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.03.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Whisperku a co Cie tak z mobilizowalo ze futrynki w koncu pomalowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.03.2006 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Whisperku a co Cie tak z mobilizowalo ze futrynki w koncu pomalowałeś ? Luśka na kompa usiadła i w Simsy grać nie mogłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Whisperku a co Cie tak z mobilizowalo ze futrynki w koncu pomalowałeś ? Luśka na kompa usiadła i w Simsy grać nie mogłem... Rzeczywiscie mocny argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 17.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 No to wszystkie łazienki mają tak samo! Mój mąż wyrywał w górnej łazience kabinę, bo z powodu braku poziomu drzwi nie chciały się suwać. Z tym fachowcem był jeden podstawowy problem: to był mój tata. I jak tu składać reklamacje lub cokolwiek obcinać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts