andrzejka 22.03.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Whisper jak tam decyzja z Raiffeisena juz jest Czy może coś przegapilam Szukam i szukam i nic nie widzę na ten temat a przepisowe 3 dni już chyba minęly Czy się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.03.2005 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Jeszcze nic... Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Miałam zapytać ale przez te Errory nie zapytałam a teraz już znam odpowiedź to czekamy dalej Ale sobie ćwiczymy cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.03.2005 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Wy to może trochę mniej, bo z boku to obserwujecie, ja za to jak na szpilkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Whisper każdy na coś czeka to łączmy się w tym oczekiwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.03.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 My musimy czekać jeszcze z rok na następny kredyt Trzeba spłacić autko, lodówkę i cośtamjeszcze, żeby go dostać, a tu akurat ulga się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.03.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ło Matko! To jeszcze jeden dzień?! No dobra, to czekamy...http://gify.mjw.pl/gifs/zlosc/00000036.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.03.2005 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 No dobra... to łączymy się wszyscy w oczekiwaniu... http://www.angelisland.org/images/IS%20Waiting.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 22.03.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Dodatkowo w dzisiejszych czasach słyszy się o przypadkach obezwładniania śpiących domowników gazem wpuszczonym przez otwarte okno. Jako że bandytom mówimy stanowcze nie ,. to spać można wtedy przy zamkniętych oknach, a czerpnia powietrza zainstalowana na wysokości 4-5 metrów raczej nas zabezpiecza przed takimi niespodziankami. Dodatkowo możnaby zainstalowac koło niej silny reflektor halogenowy lub alarm reagujący na próby "podejścia" z drabiną. Kurcze, naprawdę mamy bandyckie czasy, żebym ja się nad takimi rzeczami zastanawiał Nic się nie martw - jesteś normalny !!! ...znaczy jeszcze . Ja miałem to samo i wybrałem czujnik gazów w domu. Można taki czujnik kupić i podpiąć do instalacji alarmowej - kabelek już mam . Zewnętrzne zabezpieczenia można obejść, a jak sobie taki czujnik zainstalujesz koło najbliższego wylotu z reku, albo nawet gdzieś po drodze w czerpni to masz problem z głowy - alarm od razu. A i koszta raczej niewielkie - trochę kabelka i czujnik (~300 zł). http://www.el-cab.com.pl/ > handel > czujnik gazu (tu jako samodzielne urządzenie) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.03.2005 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Nic się nie martw - jesteś normalny !!! ...znaczy jeszcze . Ja miałem to samo i wybrałem czujnik gazów w domu. Można taki czujnik kupić i podpiąć do instalacji alarmowej - kabelek już mam . Zewnętrzne zabezpieczenia można obejść, a jak sobie taki czujnik zainstalujesz koło najbliższego wylotu z reku, albo nawet gdzieś po drodze w czerpni to masz problem z głowy - alarm od razu. A i koszta raczej niewielkie - trochę kabelka i czujnik (~300 zł). http://www.el-cab.com.pl/ > handel > czujnik gazu (tu jako samodzielne urządzenie) Pozdrawiam Ooooo... super! [pod nosem]Dodac stronę do ulubionych, dodać urządzenie do listy zakupów [/pod nosem] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.03.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Oddychaj Whisper... spokojnie... oddychaj... raz.... , dwa...... , raz..... , dwa....., Wszak to tylko jeszcze kilka godzin w tym noc, którą trzeba spokojnie przespać a przed snem może meliskę warto zaparzyć. Żartuję i wpisuję się do klubu oczekujących na waszą decyzję kredytową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.03.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Aby rozładować atmosferę oczekiwania chciałam nadmienić iż moja światła Rodzicielka ,za czasów mojego dzieciństwa tłumaczyła że czas oczekiwania jest NAJPIĘKNIEJSZY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Skoro NAJPIĘKNIEJSZY to czekajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.03.2005 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Skoro NAJPIĘKNIEJSZY to czekajmy Ale bez przesady z tym czekaniem, co? Zadzwonię jutro do faceta, zwanego też Kaczorem Donaldem i powiem: Czy Pan sobie zdaje sprawę z tego, ile osób czeka na tę decyzję??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Whisper - ten "Kaczor Donald" zwany panem musi mieć od wczoraj straszliwą czkawę i a uszy muszą go bardzo piec bo tyle ludzisk myśli o tej Waszej pożyczce. Trzymam dalej kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.03.2005 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Whisper - ten "Kaczor Donald" zwany panem musi mieć od wczoraj straszliwą czkawę i a uszy muszą go bardzo piec bo tyle ludzisk myśli o tej Waszej pożyczce. Trzymam dalej kciukasy Trzeba bedzie mpb1971 spytac, ona może wiedzieć, czy Kaczor D. ma czkawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kaczor D. może się zdziwić jak mpb1971 będzie mu się ukradkiem przyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 23.03.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 oj, brzuch mnie boli od śmiechu , pan, zwany w pewnych kręgach Kaczorem Donaldem ma okropną czkawkę( zajrzałam przed sekundą do pokoju obok ), tylko w uszy mu nie zaglądałam . A tak poważnie, to jakieś żarty sobie robią z poważnych ludzi ja co prawda dostałam decyzję w poniedziałek, ale teraz czekam na zgodę Towarzystwa Europa na ubezpieczenie budynku, potem będę czekała na sporządzenie umowy. I gwarantuję, że mają się ze mną okropnie, bo co 15 min. pytam się co z moim kredytem. Whisper, jak chcesz, mogę się pytać za siebie i za Ciebie - z częstotliwością co 7,5 minuty. CoTy na to? Łącząc się w oczekiwaniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.03.2005 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 oj, brzuch mnie boli od śmiechu , pan, zwany w pewnych kręgach Kaczorem Donaldem ma okropną czkawkę( zajrzałam przed sekundą do pokoju obok ), tylko w uszy mu nie zaglądałam . A tak poważnie, to jakieś żarty sobie robią z poważnych ludzi ja co prawda dostałam decyzję w poniedziałek, ale teraz czekam na zgodę Towarzystwa Europa na ubezpieczenie budynku, potem będę czekała na sporządzenie umowy. I gwarantuję, że mają się ze mną okropnie, bo co 15 min. pytam się co z moim kredytem. Whisper, jak chcesz, mogę się pytać za siebie i za Ciebie - z częstotliwością co 7,5 minuty. CoTy na to? Łącząc się w oczekiwaniach... Super. Już dziś dzwoniłem dwa razy do Kaczora D., ale sekretarka na komórce mu się włączała... Spryciula jeden Nagrałem mu się A co do pytania co 7,5 minuty... jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.03.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Rozumiem, że dalej nic Czy u nich już święta, że to tak dlugo trwa Wlaśnie tego najbardziej nie lubię- jak nie jesteś pewny, że za trzy dni będzie coś gotowe to nie mów tak nigdy- ale pewnie nie wszyscy tak mają. No nic czekamy dalej raz....... dwa...... trzy...... itd........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts