Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dodatkowo w dzisiejszych czasach słyszy się o przypadkach obezwładniania śpiących domowników gazem wpuszczonym przez otwarte okno. Jako że bandytom mówimy stanowcze nie ,. to spać można wtedy przy zamkniętych oknach, a czerpnia powietrza zainstalowana na wysokości 4-5 metrów raczej nas zabezpiecza przed takimi niespodziankami. Dodatkowo możnaby zainstalowac koło niej silny reflektor halogenowy lub alarm reagujący na próby "podejścia" z drabiną.

Kurcze, naprawdę mamy bandyckie czasy, żebym ja się nad takimi rzeczami zastanawiał

Nic się nie martw - jesteś normalny !!! ...znaczy jeszcze :wink: .

Ja miałem to samo i wybrałem czujnik gazów w domu. Można taki czujnik kupić i podpiąć do instalacji alarmowej - kabelek już mam :lol: . Zewnętrzne zabezpieczenia można obejść, a jak sobie taki czujnik zainstalujesz koło najbliższego wylotu z reku, albo nawet gdzieś po drodze w czerpni to masz problem z głowy - alarm od razu. A i koszta raczej niewielkie - trochę kabelka i czujnik (~300 zł).

http://www.el-cab.com.pl/ > handel > czujnik gazu

(tu jako samodzielne urządzenie)

Pozdrawiam

Nic się nie martw - jesteś normalny !!! ...znaczy jeszcze :wink: .

Ja miałem to samo i wybrałem czujnik gazów w domu. Można taki czujnik kupić i podpiąć do instalacji alarmowej - kabelek już mam :lol: . Zewnętrzne zabezpieczenia można obejść, a jak sobie taki czujnik zainstalujesz koło najbliższego wylotu z reku, albo nawet gdzieś po drodze w czerpni to masz problem z głowy - alarm od razu. A i koszta raczej niewielkie - trochę kabelka i czujnik (~300 zł).

http://www.el-cab.com.pl/ > handel > czujnik gazu

(tu jako samodzielne urządzenie)

Pozdrawiam

Ooooo... super! [pod nosem]Dodac stronę do ulubionych, dodać urządzenie do listy zakupów [/pod nosem] :wink:

oj, brzuch mnie boli od śmiechu :lol: :lol: :lol: ,

pan, zwany w pewnych kręgach Kaczorem Donaldem ma okropną czkawkę( zajrzałam przed sekundą do pokoju obok ), tylko w uszy mu nie zaglądałam :D .

A tak poważnie, to jakieś żarty sobie robią z poważnych ludzi :evil:

ja co prawda dostałam decyzję w poniedziałek, ale teraz czekam na zgodę Towarzystwa Europa na ubezpieczenie budynku, potem będę czekała na sporządzenie umowy. I gwarantuję, że mają się ze mną okropnie, bo co 15 min. pytam się co z moim kredytem. Whisper, jak chcesz, mogę się pytać za siebie i za Ciebie - z częstotliwością co 7,5 minuty. CoTy na to?

Łącząc się w oczekiwaniach...

oj, brzuch mnie boli od śmiechu :lol: :lol: :lol: ,

pan, zwany w pewnych kręgach Kaczorem Donaldem ma okropną czkawkę( zajrzałam przed sekundą do pokoju obok ), tylko w uszy mu nie zaglądałam :D .

A tak poważnie, to jakieś żarty sobie robią z poważnych ludzi :evil:

ja co prawda dostałam decyzję w poniedziałek, ale teraz czekam na zgodę Towarzystwa Europa na ubezpieczenie budynku, potem będę czekała na sporządzenie umowy. I gwarantuję, że mają się ze mną okropnie, bo co 15 min. pytam się co z moim kredytem. Whisper, jak chcesz, mogę się pytać za siebie i za Ciebie - z częstotliwością co 7,5 minuty. CoTy na to?

Łącząc się w oczekiwaniach...

Super. Już dziś dzwoniłem dwa razy do Kaczora D., ale sekretarka na komórce mu się włączała... Spryciula jeden :) Nagrałem mu się :D

A co do pytania co 7,5 minuty... jestem ZA :lol: