Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

O, tak nagrode, ale dla nas co tyle czekalismy na wpis w dzienniku!

No, wybaczamy juz, a jak inaczej... :D

Fajnie, ze znowu jestescie, bo juz sie zmartwilam, ze to lenistwo jest u Was nieuleczalne... :wink:

Sofy do duzego pokoju, sie licza jak najbardziej, gratulacje i czekam na fotki...

To z ta kotka, to sie usmialam... :lol: :wink:

A trawnik zielony, tylko jak zielony.., nie zmuszaj nas do myslenia, daj jakas fotke tej zieleni... :wink:

Ivonesca: trawka jest super, zielona taka :) Prawie jak Toli... ;) Tylko rośnie cholera nierówno - w jednych miejscach szybciej, w innych wolniej, w jeszcze innych wcale... A koty słodkie są :D

kze: jak zakończę, to będziecie o tym wszyscy wiedzieli. Pojawi się ten ostatni wpis i... i już.

nurni: kierowca mi wtedy ciutkę pomagał, przynajmniej nie musiałem za każdym razem wskakiwac na samochód - tyle że marudził, że przez pół roku w sanatorium na problemy z nogą był.... A hurtownia jest ok, dowożą mi zawsze wszystko za darmo, zniżki dają itede. Kierowcy mi żal, hurtownia niczemu nie winna - najwyżej przedzwonię, żeby topwar przetrzymali u siebie na placu - zobaczę jak sie jutro rano będę czuł.

A kliniec kupiłem po 55 za tonę :D włącznie z transportem. Czyli względemm innych firm zarobiłem... jakieś 600-700 złotych...

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Zanim dotarłam do dziennika to znowu cisza :o :roll:

Mam nadzieję że bóle minęły - wrazie czego może jakieś sanatorium 8)

Kociaki bardzo fajne i podwórko jakie milutkie :)

A sofy to już chyba przyjechały ???

Jakoś wena twórcza mnie ostatnio nie nawiedza zbyt często.

Bóle minęły, za to pojawiły sie nowe.

Kociaki (Szarzynka i Czarno-Biały) okazały się kotami męskimi ;). Szarzyny przechrzcić teraz chyba nie dam rady. Ona (on) co prawda na imię nie reaguje, ale ja tak.

Sofy przyjechały i stanowią miejsce zalegiwania wieczornego.