Whisper 31.08.2006 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Prezes w pracy pracuje, a w domku net mu łazi jak żółw po Alpach. I skąd nam wiedzieć jakiego kraju święto narodowe dziś Oj Tola, Tola... 29 sierpnia nie było żadnego święta narodowego. Proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.08.2006 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 A jakby ktoś się zastanawiał jakie dziś święta narodowe, to zapraszam na drugą stronę Dziennika Whisperów, pod datę 31 sierpnia 2005. Duże już jesteście, inwencji trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.08.2006 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Może trzeba mu dostarczyć jakiegoś Strusia Poproszę. Nawet mu ziarenka sypał będę, żeby tylko ten net mi jakoś chodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 31.08.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Jak to net nie chodzi? Przecież miałeś coś tam na brzozie wieszać, żeby lepiej działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Jak znajdę chętnego Strusia to dostarczę Na brzozie??? byle to Luśka nie była, albo kociak jakiś Ja mam radiówkę i moja śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.09.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 O, tak nagrode, ale dla nas co tyle czekalismy na wpis w dzienniku! No, wybaczamy juz, a jak inaczej... Fajnie, ze znowu jestescie, bo juz sie zmartwilam, ze to lenistwo jest u Was nieuleczalne... Sofy do duzego pokoju, sie licza jak najbardziej, gratulacje i czekam na fotki... To z ta kotka, to sie usmialam... A trawnik zielony, tylko jak zielony.., nie zmuszaj nas do myslenia, daj jakas fotke tej zieleni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 12.09.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Hej, zakład, że kotka wróci i to w kilku postaciach! Zimą ochota na kolejne amory jej pewnie nie najdzie - macie czas do lutego, by historia, która jak wiadomo lubi się powtarzać, nie ... powtórzyła się. Z kocimi namiętnościami nie ma żartów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam trawka ładnie rośnie - lepiej niż u nas i kociaki fajne pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.09.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 A mi się bardziej podoba trawnik jaki jest na górnym zdjęciu... Niemniej 2,5 miesiąca nic nie pisania to wyglądało tak jakbyś skończył pisać dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 14.09.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co do odwodnień to tym razem Ty powiedz, że coś Ci w słupie kręgowym rypło i nie dasz rady. Jak odmówi to przeproś i powiedz żeby wracał, oczywiście nie płacąc. U mnie to kiedyś zadziałało i kierowca łaskawie pomogł.Ile Ci policzyli za kliniec? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.09.2006 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ivonesca: trawka jest super, zielona taka Prawie jak Toli... Tylko rośnie cholera nierówno - w jednych miejscach szybciej, w innych wolniej, w jeszcze innych wcale... A koty słodkie są kze: jak zakończę, to będziecie o tym wszyscy wiedzieli. Pojawi się ten ostatni wpis i... i już. nurni: kierowca mi wtedy ciutkę pomagał, przynajmniej nie musiałem za każdym razem wskakiwac na samochód - tyle że marudził, że przez pół roku w sanatorium na problemy z nogą był.... A hurtownia jest ok, dowożą mi zawsze wszystko za darmo, zniżki dają itede. Kierowcy mi żal, hurtownia niczemu nie winna - najwyżej przedzwonię, żeby topwar przetrzymali u siebie na placu - zobaczę jak sie jutro rano będę czuł. A kliniec kupiłem po 55 za tonę włącznie z transportem. Czyli względemm innych firm zarobiłem... jakieś 600-700 złotych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.09.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 tyle tygodni nic i wszystko hurtem, brawo Whisper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.09.2006 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 tyle tygodni nic i wszystko hurtem, brawo Whisper! Bo ja to leniwy z natury jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.09.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 tyle tygodni nic i wszystko hurtem, brawo Whisper! Bo ja to leniwy z natury jestem... na lenistwo i na kaca najlepsza jest ...ciężka praca gratulki i powodzenia i ...dużo lekkiej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.09.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 tyle tygodni nic i wszystko hurtem, brawo Whisper! Bo ja to leniwy z natury jestem... Bo taka natura nasza, to znaczy ludzka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 jak tam paluszki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Widzę, ze podjazd pierwsza klasa szykuje się!! Super, super! A w temacie rozładunku to współczuję.. Niemniej pomysl Whisper, jak to będzie łądnie wyglądać.. Tylko te bóle kręgosłupa, stawów i otarcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.10.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Zanim dotarłam do dziennika to znowu cisza Mam nadzieję że bóle minęły - wrazie czego może jakieś sanatorium Kociaki bardzo fajne i podwórko jakie milutkie A sofy to już chyba przyjechały ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.10.2006 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Zanim dotarłam do dziennika to znowu cisza Mam nadzieję że bóle minęły - wrazie czego może jakieś sanatorium Kociaki bardzo fajne i podwórko jakie milutkie A sofy to już chyba przyjechały ??? Jakoś wena twórcza mnie ostatnio nie nawiedza zbyt często. Bóle minęły, za to pojawiły sie nowe. Kociaki (Szarzynka i Czarno-Biały) okazały się kotami męskimi . Szarzyny przechrzcić teraz chyba nie dam rady. Ona (on) co prawda na imię nie reaguje, ale ja tak. Sofy przyjechały i stanowią miejsce zalegiwania wieczornego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.10.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Whisper!!! Wszelki duch Pana Boga chwali!! Żyjesz? Myślałem, że cos Ci się stało, bo tak rzadko pisujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts