Aga J.G 16.10.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Zanim dotarłam do dziennika to znowu cisza Mam nadzieję że bóle minęły - wrazie czego może jakieś sanatorium Kociaki bardzo fajne i podwórko jakie milutkie A sofy to już chyba przyjechały ??? Jakoś wena twórcza mnie ostatnio nie nawiedza zbyt często. Bóle minęły, za to pojawiły sie nowe. Kociaki (Szarzynka i Czarno-Biały) okazały się kotami męskimi . Szarzyny przechrzcić teraz chyba nie dam rady. Ona (on) co prawda na imię nie reaguje, ale ja tak. Sofy przyjechały i stanowią miejsce zalegiwania wieczornego. To ja poporszę o te sofki mogą być z zalegającym na nim materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 16.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Kociaki (Szarzynka i Czarno-Biały) okazały się kotami męskimi . Karbon też jest pci męskiej. Pewnie teraz same samice się urodzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Whisperku a fotki? No i co Was tak nie ma i nie ma...Czy Luska ma wolne od pracy.., choc czasami? Nie dajcie sie zarabac ta praca! Czasami z nami trzeba pogadac..,tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Chyba znikasz na zbyt długo I właśnie gdzie fotki Ja wiem że dom, ogród, gospodarstwo ale chyba można znaleźć chwilkę na kawę i ploteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Aga, widzisz, znow zniknal... Nawet w komentarzach juz nie odpowiada, a o innych watkach juz nic nie wspomne... No ile mozna koty dokarmiac, no powiec, no???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Aga, widzisz, znow zniknal... Nawet w komentarzach juz nie odpowiada, a o innych watkach juz nic nie wspomne... No ile mozna koty dokarmiac, no powiec, no???? Widzisz sam pisze że one takie grubaśne czyli musi dobrze je karmić więc wychodzi że i często Chyab trzeba się wybrać do stolycy i mu skopać zadet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 09.11.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zdjęcia byś jakieś wkleił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2006 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Baby jak się na człowieka rzucą to się opędzić nie można... Wklejam już, wklejam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ale piekny porzadek sie zrobil! A Wasze pomieszczenie gospodarcze, to jakie duze? Bo wydaje mi sie, ze jak moja kuchnia... no i o mebelki pytam do salonu, bo jak dobrze pamietam, to cos bylo zamowione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.11.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Whisper, daj se siana z blacikiem. Bez blatu będzie wygodniej wszystko wrzucać. Górą. Tylko drzwiczki musisz zabić gwoździami, żeby się nie wysypywało bokiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.11.2006 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Zeljka: gospodarka to z 10 metrów może ma, nieduża taka A mebelki do salonu są. Stoją i czerwienieją. Jagnięcino, blacik jest niezbędny. Po pierwsze, już wsyztsko wrzuciłem gorą , po drugie, na blaciku można stawiać więcej i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Zeljka: gospodarka to z 10 metrów może ma, nieduża taka A mebelki do salonu są. Stoją i czerwienieją. no to prawie zgadlam, bo moja kuchnia ma 12m2. A dlaczego nie ma fotek nowych mebli? I czemu czerwienieja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.11.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Jagnięcino, blacik jest niezbędny (...) na blaciku można stawiać więcej i więcej Oj, to prawda. Mam taki blacik w łazience.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 O, Whisperku i takie coś: http://www.bmserwis.pl/index.php?grupa=regaly&typ=polkowe , albo drewniane, jeszcze lepsze i ładniejsze: http://www.woodart.pl/regaly.htm Bardzo poręczne i wygodne http://www.woodart.pl/regaly_pliki/duze/reg_5.jpg http://www.woodart.pl/regaly_pliki/duze/reg_12.jpg http://www.woodart.pl/regaly_pliki/duze/reg_26.jpg http://www.woodart.pl/regaly_pliki/duze/reg_33.jpghttp://www.woodart.pl/regaly_pliki/duze/reg_18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.11.2006 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Zeljka: nie ma fotek, bo jeszcze nie zrobiłem. A czerwienieją bo taki ich kolor Sloneczko: ale takich to ja sam nie zrobię. A szafki zrobiłem sam, od wymiarów przez wiercenie dziur w całym aż do ostatniego przykręcenia zawiasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Whisper - jak to - 'nie zrobię'? Czego Ci brakuje - chęci, czasu, narzędzi, materiałów czy nie wiesz jak? Na chęci nie poradzę, czasu mi też brakuje, materiały - no cóż trza kupić - ale jeśli problem narzędzi lub kwestia jak - to służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.11.2006 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Chęci? Hmmm... Powiedzmy inaczej - czasem nachodzi mnie ochota Czasu? Hmmm... Czasem mam czas. Teoretycznie mam go sporo, ale jak przychodzi co do czego, to okazuje się że go nie mam Narzędzi? Hmmm... nie wszystko da się zrobić wiertarką, ręczną pilarką i śrubokrętem. Ale można próbować Materiałów? Hmmm... jak słusznie zauważyłeś da się kupić. Jak? O! Jakiś mały kurs by mi się przydał... Czasem okazuje się że da się zrobić coś całkiem łatwo, ale trzeba było na to wpaść. Może jakiś wątek - Stolarskie zrób to sam? Serio mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Do zrobienia kursu się za bardzo nie czuję na siłach. To jest tak że jak mam cos zrobić to sobie grzecznie siadam, wymyślam, później komplikuję i dodaję ozdobniki. I mija czas. I w pewnym momencie żona stwierdza - słuchaj - ma cos być na wczoraj. To macham ręką i robię najprościej jak się da. Ale to zwykle są jakieś takie własne, oczywiste pomysły. I działają. Ale pewnie można prościej, lepiej i w ogóle. Tylko trzeba mieć wykształcenie w tym kierunku, praktykę itd. I wtedy można robić kurs. A tak - to tylko od biedy odpowiadać na pytania. Np. do tych mebelków które są na obrazku, potrzeba:1) pilarki mechanicznej (mam)2) dłuta (mam) 3) ściski do przytrzymania przy klejeniu (mam)4) wertarka + wiertła (mam)5) frezarka (mam) (żeby zrobić te zaokrąglenia)6) szlifierka oscylacyjna (mam) I oczywiście albo kołki+narzędzie do pomocy przy wierceniu (mam) albo śróby. I oczywiście klej. Żeby zrobić te gałki to potrzebna tokarka ale lepiej je kupić bo tokarka droga jest. I te wycięcia na dłonie przy szufladach to przyda się wyrzynarka (mam). Poważnie mówię że jakby jakieś narzędzie to mogę pożyczyć. Nie są z górnej półki - ale działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Całkiem ładny porządeczek zrobiłeś w pomieszczeniu gospodarczym. A tak na marginesie - rozumiem, że świta państwoew się już wyczerpały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.11.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Całkiem ładny porządeczek zrobiłeś w pomieszczeniu gospodarczym. A tak na marginesie - rozumiem, że świta państwoew się już wyczerpały Pozdrawiam A tam zaraz wyczerpały się... nie chcę się po prostu powtarzać A jutro mamy święto narodowe Rzeczpospolitej, numerka już nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts