Whisper 11.11.2006 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Do zrobienia kursu się za bardzo nie czuję na siłach. Ale może jakieś tips and tricks chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Gratuluję zrobienia szafek!!! Ja jeszcze nie odważyłem się na takie coś.. Ale mam w planach... Bo tez chcę poczuć się jak mężczyzna... PS W grudniu Żona ma termin porodu drugiego dziecko, więc może z moją męskością nie jest tak źle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Może założymy wątek co powinien zrobić prawdziwy męszczyzna To teraz poczekma na te sofy A szafeczki bardzo fajne i jaki porządeczek zrobiłeś I nie zapominaj pisać bo wiesz co za to grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.11.2006 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Sofy? ooops... robiłem dziś zdjęcia, ale sof nie uwzględniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2006 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ciekawe jak oni sobie to gniazdko tam zrobili, cwaniaki... A szafeczki w gospodarczym o zazdrosc wolaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.11.2006 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 A mnie ciekawi jak obecnie wasz kominet wygląda, juz tak po wycackaniu go , bo fotki w dzinniku to jeszcze z czsów montażowych Whisper widać , ze następuje rozwój twoich zdolnoći stolarsko.............. rozmaitych przydatnych w domku Szafki jak od fachowca A jak garderoba Męcze męża by sam zrobił w garderobie jakieś półki ale on twierdzi, że nie da sie tak piknie jak stolarz Ty chyba poradziłeś z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Nie pwiem szafki w gospodarczym bardzo ładne ale jak już sam zauważyłeś sof brak Oczywiście podziwiam pracę twórczą Prezesa ale.... I gdzie się Twoja Luśka zgubiła Gniazdo rzeczywiście mało sympatyczne i jak wszytsko zawsze mi się w Whisperówce podobało tak gniazdo jakoś nie przypadło mi do gustu Gorące pozdrówka z gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.12.2006 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 A mnie ciekawi jak obecnie wasz kominet wygląda, juz tak po wycackaniu go , bo fotki w dzinniku to jeszcze z czsów montażowych Kominek nie wygląda. To znaczy wygląda jak wyglądał, bo majsterklepka od kominków nie przejawia chęci. A ja mam go w d... Majstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.12.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 witam gospodarcze coraz piękniejsze ....nie mówiąc już o salonie - początki mówią że będzie tam pięknie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 witam gospodarcze coraz piękniejsze ....nie mówiąc już o salonie - początki mówią że będzie tam pięknie pozdrawiam Zgadzam sie na 100% Ladna ta czerwien tego kompletu i w ogole..,jadalnia juz jest...swiatelka...,na prawde ladnie sie zrobilo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 04.12.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Pięknie skleciłeś ten stoliczko-warsztat. No i gratuluję kolecji pilotów w salonie. Niezła bateria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.12.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Nam się podoba. Mnie również. Przytulnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Nio mi też się podoba i to bardzo Że było u Was miło i sypamtycznie to wiem a teraz zrobiło się jeszcze bardzo przytulnie tylko siadać na kanpach i gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.12.2006 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 No i gratuluję kolecji pilotów w salonie. Niezła bateria. To nie kolekcja, tylko bałagan Trzy piloty, dwie komórki i palmtop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 No i gratuluję kolecji pilotów w salonie. Niezła bateria. To nie kolekcja, tylko bałagan Trzy piloty, dwie komórki i palmtop Chciałabym mieć tylko taki bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.12.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 mnie tez sie podoba salon - naprawde ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.12.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 super śliczny salonik wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 05.12.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Rany jak u Was sie zrobiło ładnie... Gratulacje Chyba długo u Was nie byłam Poproszę o namiary na wypoczynek, bo tez jestem na etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.12.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Mi też bardzo sie podoba wasz salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Rany jak u Was sie zrobiło ładnie... Gratulacje Chyba długo u Was nie byłam Poproszę o namiary na wypoczynek, bo tez jestem na etapie. Witaj Gdzieś Ty była jak Cię nie było Dobrze że Whisperki wypoczynek pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts