Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co u nas? Smutno. Pod koniec stycznia pochowaliśmy nasze koty, oba jednego dnia. I jakoś tak nie miałem siły do dziennika wpisu zrobić.

O kurcze :( :( :(

To smutne, ja ostanio miałam ze swoim kotem troche zamieszania, myślałam że ma odmrożoną łapke - okazało sie ze to w walce rany odniesione ( marzec wiadomo :wink: ) smutno mi sie zrobiło jak pomyśałam, ze go mogło by zabraknąć :-?

I choć jest z anmi niedługo to jednak człowiek się przywiązuje do zwierzat, sa po prostu z nami .........

Pozdrówka

:cry: :cry: :cry:

A co im się przytrafiło ???

Chyba nadal nie będę wypuszczać naszej kocicy 8)

Szarzyna wskoczył pod zamykającą się bramę garażową. Zawsze stałem przy wejściu i pilnowałem żeby nie wchodziły do garażu kiedy zamykam bramę. Siedział spokojnie na zewnątrz, jak zostało tylko parę centymetrów - wskoczył. Kiedy udało mi się podnieść bramę - uciekł. Potem znalazłem go w budzie - obmacałem go - wydawało się że tylko się wystraszył. Niestety następnego dnia okazało się że jednak nie jest dobrze. Weterynarz, kroplówki, zastrzyki... Krwotok wewnętrzny. Nie miał dużych szans, ale wziąłem go jeszcze do domu - nie chciałem go usypiać bez spróbowania. Po południu było widać że to już niedługo... Poszedłem do kociej budy, żeby zawołać Czarno-Białego... zawsze to z bratem byłoby mu raźniej... Ale Czarno-Biały leżał jakby spał... tylko że on nie spał. Musiał umrzeć niewiele wcześniej, jeszcze był ciepły. Nie chciał brata puścić samego...

Szarzyna umarł godzinę później. Pochowaliśmy je razem.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

O Whisper sie obudzil z snu zimowego! :wink: Cosik starszy obywatele forum ostatnio sie lenia... :roll:

A ogrod jak mowilam..., juz macie.... drzewa sa duze, jest cien i jest slonce.., jest metrow od hohoholki.., no i co, tylko uporzadzkowac to po budowie....

:D

Trzymam kciuki i pozdrawiam Whisperowcow... :D

bardzo dobrze, że z wiosną wznowiłeś zapiski w dzienniku.

U nas glebogryzarka działała jesienią. Potem najęty do prac polowych autochton zaorał i tak zostało przez zimę.Teraz tylko zabronować.

Płacimy, niestety więcej za usługi (minus). Plus - widać ukształtowanie terenu i w którym miejscu zaczyna się lepsza ziemia.

pozdrawiam,