Luiza_Czesiek 03.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 witaj... bardzo mi przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.03.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Co u nas? Smutno. Pod koniec stycznia pochowaliśmy nasze koty, oba jednego dnia. I jakoś tak nie miałem siły do dziennika wpisu zrobić. O kurcze To smutne, ja ostanio miałam ze swoim kotem troche zamieszania, myślałam że ma odmrożoną łapke - okazało sie ze to w walce rany odniesione ( marzec wiadomo ) smutno mi sie zrobiło jak pomyśałam, ze go mogło by zabraknąć I choć jest z anmi niedługo to jednak człowiek się przywiązuje do zwierzat, sa po prostu z nami ......... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 03.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Przykro...Taki kot w domu to sporo radości...A bez niego i smutek pojawić się może...Ale wierze w Wasz optymizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 03.03.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 I jeszcze jedno.Whisper czy mógłbyś napisać do mnie maila bo coś mam kłopoty z forumowym PW[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Mi tez przykro. Ale tzreba sie zbierac i isc dalej... Nie dawac sie smutkom... Jak co to tutaj zerknac i sie rozweselic razem z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.03.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 A co im się przytrafiło ??? Chyba nadal nie będę wypuszczać naszej kocicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.03.2007 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A co im się przytrafiło ??? Chyba nadal nie będę wypuszczać naszej kocicy Szarzyna wskoczył pod zamykającą się bramę garażową. Zawsze stałem przy wejściu i pilnowałem żeby nie wchodziły do garażu kiedy zamykam bramę. Siedział spokojnie na zewnątrz, jak zostało tylko parę centymetrów - wskoczył. Kiedy udało mi się podnieść bramę - uciekł. Potem znalazłem go w budzie - obmacałem go - wydawało się że tylko się wystraszył. Niestety następnego dnia okazało się że jednak nie jest dobrze. Weterynarz, kroplówki, zastrzyki... Krwotok wewnętrzny. Nie miał dużych szans, ale wziąłem go jeszcze do domu - nie chciałem go usypiać bez spróbowania. Po południu było widać że to już niedługo... Poszedłem do kociej budy, żeby zawołać Czarno-Białego... zawsze to z bratem byłoby mu raźniej... Ale Czarno-Biały leżał jakby spał... tylko że on nie spał. Musiał umrzeć niewiele wcześniej, jeszcze był ciepły. Nie chciał brata puścić samego... Szarzyna umarł godzinę później. Pochowaliśmy je razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Oj, nie gadaj takie straszne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.03.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 whisper bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Bardzo to smutne Trzymajcie się cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 smutna ta historia pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.03.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Jakoś tak sutno zrobiło się.. Trzeba widac bardzo uważać na bramę garażową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 I tak pomalutku do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 O Whisper sie obudzil z snu zimowego! Cosik starszy obywatele forum ostatnio sie lenia... A ogrod jak mowilam..., juz macie.... drzewa sa duze, jest cien i jest slonce.., jest metrow od hohoholki.., no i co, tylko uporzadzkowac to po budowie.... Trzymam kciuki i pozdrawiam Whisperowcow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.04.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 bardzo dobrze, że z wiosną wznowiłeś zapiski w dzienniku. U nas glebogryzarka działała jesienią. Potem najęty do prac polowych autochton zaorał i tak zostało przez zimę.Teraz tylko zabronować. Płacimy, niestety więcej za usługi (minus). Plus - widać ukształtowanie terenu i w którym miejscu zaczyna się lepsza ziemia. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.04.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Whisperku, cieszę się że obudziłeś się wraz z wiosną Czy wstawisz jakieś nowe fotki do Dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 02.04.2007 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Zdjęcia pojawią się dziś-jutro. Co byście chcieli obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.04.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Studnię z zabytkową pompą i basen i Whisperów na leżakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 02.04.2007 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Studnia jest, pompa jest. Zamiast basenu szambo może być? Bo nie wybierane dawno i pełne by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts