zaba_gonia 17.07.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Póki pośladki mocno ściśnięte to pół biedy Whisper, Twoje koteczki są śliczne. Pisz częściej, bo bez Ciebie to nie to samo forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Póki pośladki mocno ściśnięte to pół biedy Whisper, Twoje koteczki są śliczne. Pisz częściej, bo bez Ciebie to nie to samo forum... Popieram,popieram Żąbę A te pośladki to będą pokazywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.07.2007 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Pośladki już rozluźnione, bo przyszedł rachunek za prąd. Mam 300 nadpłaty, za pół roku od stycznia do czerwca wyszło razem 2100. Dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.07.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A jakby komuś moich kotów było mało, to zapraszam na mój wątek na forum Miau.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.07.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A pośladków nie pokażę. Zakaz mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A jakby komuś moich kotów było mało, to zapraszam na mój wątek na forum Miau.pl Wpuszczają tam z psami czym mam mojego burka uwiązać? Super wątek już jest w ulubionych. Z tego co się orientuję odrobacza się doustnie a raczej dopyszcznie . Pewnie chodziło Ci o odpchlenie, albo zabezpieczenie kota przed pchłami, kleszczami itp. Ta sraka to pewnie od karmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A jakby komuś moich kotów było mało, to zapraszam na mój wątek na forum Miau.pl widzę że miau polubiłeś to zerknij na mój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2007 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A jakby komuś moich kotów było mało, to zapraszam na mój wątek na forum Miau.pl Wpuszczają tam z psami czym mam mojego burka uwiązać? Super wątek już jest w ulubionych. Z tego co się orientuję odrobacza się doustnie a raczej dopyszcznie . Pewnie chodziło Ci o odpchlenie, albo zabezpieczenie kota przed pchłami, kleszczami itp. Ta sraka to pewnie od karmy. Psy też mogą A co do tego odrobaczania - oprócz dopyszcznego można też stosować taką metodę jak na pchły, czyli zakraplanie na karku. Drogie rozwiązanie, ale wygodne - nauczyłem się już, że jak kot nie chce czegoś do buzi, to albo nie weźmie, albo ja będę miał głębokie rany szarpane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Drogie rozwiązanie, ale wygodne - nauczyłem się już, że jak kot nie chce czegoś do buzi, to albo nie weźmie, albo ja będę miał głębokie rany szarpane... ...a on i tak nie weźmie wiec rany szarpane bolą bardziej bo nie zwięczone sukcesem na darmo się robiły. Koty to zawsze muszą mieć własne zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A nie mowilam, ze macie juz ogrod, tylko trawinka brakowalo. No i teraz to Wam zazdroszcze tego. Chyba bym sie stamtad nie ruszala..., piekny ogrod, drzewa, ciene, slonko.... A jak udalo Ci sie taki trawink wychodowac, napisz prosze z dwa zdania, co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.07.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 WHisper ale masz trawnik....super wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Whisper, a może się nudzisz...? Bo u mnie taki trawniczek by się zdał, bo ciągle pustynia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.07.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Zrób to sam, czyliWhispera recepta na trawnik:1. Zaorać2. Zagrabić wyciągając resztki starej trawy i innego zielska3. Kląć że nierówno4. Grabić jeszcze raz, żeby było równiej5. Kląć że wciąż nierówno.6. Machnąć na to ręką7. Posiać trawę siewniczkiem8. Popatrzeć na to krytycznie9. Sypać trawę ręką10. Zawałować11. Dziwić się, dlaczego wałowanie nie wyrównało terenu12. Dziwić się jeszcze bardziej, dlaczego idąc po zawałowanym terenie wciąż się zapadam.13. Machnąć na to ręką. 14. Podlewać to przez kilka dni15. Wyjechać na tydzień16. Podziwiać chwasty które górują nad zaczątkami trawy17. Skosić18. Podlewać19. Poczekać aż urośnie20. Powtarzać kroki 17-19 do uzyskania żądanego wyniku lub całkowitego wyczerpania organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.07.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Whisper, jestes wielki!!!!!!!!! Dzieki za przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.07.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Ja jeszcze do dziś wyciągam kamienie bo wcześniej mi się nie chciało . Kamienie wielkości pięści . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.07.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Ja jeszcze do dziś wyciągam kamienie bo wcześniej mi się nie chciało . Kamienie wielkości pięści . Poczekaj aż trawa urośnie. Nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 i co na twój trawnik powiedziały by wilczomlecze Ja mówie kawał dobrej roboty Prezesie pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.07.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 i co na twój trawnik powiedziały by wilczomlecze Ja mówie kawał dobrej roboty Prezesie pozdrówka One mówią: hej, tu jesteśmy. Nie na trawniku, ale wszędzie indziej... Tyle że malutkie to i wyrwać łatwo jak mi się taki w oczy rzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Ja jeszcze do dziś wyciągam kamienie bo wcześniej mi się nie chciało . Kamienie wielkości pięści . Poczekaj aż trawa urośnie. Nie będzie widać ale ta cholerna trawa nie chce rosnąć na tych kamieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.07.2007 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Aaaa widzisz, bo pewnie proporcje niewłaściwe. Powinno być więcej ziemi, mniej kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts