Aga J.G 22.07.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Piekny trawnik którego bardzo zadraszczam Z przepisu pewnie skorzystam Kociaki cudowne Dobrze że moja kocica ładnie zjada lekarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.07.2007 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Piekny trawnik którego bardzo zadraszczam Ty nie zazdraszczaj, tylko się bierz za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Piekny trawnik którego bardzo zadraszczam Ty nie zazdraszczaj, tylko się bierz za robotę E tam teraz czekam na urlop i cały czas czekam na ziemię bo musimy trochę nawieźć ale u nas z dobra ziemią jest straszny problem Mam nadzieję że na jesieni coś ruszy i na wiosnę będę się chwalić takim trawniczkiem jak Wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.07.2007 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Na pewno dobra ziemia swoje robi, ale ja posiałem tą trawę na tym piachu co to u mnie - 6 klasa. Trawa sobie poradzi. No, chyba że to pretekst żeby teraz nic nie robić - w takim razie masz rację, ziemia musi być super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.08.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 E tam super nie super u mnie poprostu trochę jej brakuje musimy dowieźć bo inaczej cały nasz trawnik będzie pływał po deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.08.2007 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 E tam super nie super u mnie poprostu trochę jej brakuje musimy dowieźć bo inaczej cały nasz trawnik będzie pływał po deszczu Zawsze można go wtedy nazwać "pojezierze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.08.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 trawniczek elegancki jak u Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.08.2007 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 trawniczek elegancki jak u Toli Jeśli to Tola czyta to mam nadzieję że wybaczy Ci niewątpliwą ignorancję bo TRAWNIK TOLI JEST JEDYNY W SWOIM RODZAJU I NIE MA ŻADNEGO INNEGO KTÓRY MÓGŁBY SIĘ Z NIM RÓWNAĆ. To mówiłem ja, Whisper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 E tam super nie super u mnie poprostu trochę jej brakuje musimy dowieźć bo inaczej cały nasz trawnik będzie pływał po deszczu Zawsze można go wtedy nazwać "pojezierze" I co mój pies będzie siedział tylko na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.08.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 trawniczek elegancki jak u Toli Jeśli to Tola czyta to mam nadzieję że wybaczy Ci niewątpliwą ignorancję bo TRAWNIK TOLI JEST JEDYNY W SWOIM RODZAJU I NIE MA ŻADNEGO INNEGO KTÓRY MÓGŁBY SIĘ Z NIM RÓWNAĆ. To mówiłem ja, Whisper ach zapędziłam się jasne.... trawnik toli jest the best a Twój to jedynie na drugim miejscu by się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2007 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Zawsze można go wtedy nazwać "pojezierze" I co mój pies będzie siedział tylko na tarasie Raczej na molo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 W okolicy zaczynaja juz mowic o Twoim trawniku Whisper A z przodu domu tez juz zrobiles na elegancko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2007 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 ach zapędziłam się jasne.... trawnik toli jest the best a Twój to jedynie na drugim miejscu by się znalazł To znaczy że mam go znów skosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2007 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 W okolicy zaczynaja juz mowic o Twoim trawniku Whisper A z przodu domu tez juz zrobiles na elegancko? W okolicy to o Waszym dachu mówią Przód jest... taki... eksperymentalny trochę - chcę zobaczyć które chwasty najwyżej i najszybciej rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 W okolicy to o Waszym dachu mówią Przód jest... taki... eksperymentalny trochę - chcę zobaczyć które chwasty najwyżej i najszybciej rosną.Mozna zaczac "obstawiac" te chwasty.Taka wiejska gielde bysmy zrobili Widziales nasz dach ? Znaczy byles w okolicy i nie zaszedles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2007 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 W okolicy to o Waszym dachu mówią Przód jest... taki... eksperymentalny trochę - chcę zobaczyć które chwasty najwyżej i najszybciej rosną.Mozna zaczac "obstawiac" te chwasty.Taka wiejska gielde bysmy zrobili Widziales nasz dach ? Znaczy byles w okolicy i nie zaszedles? Rowerkiem jechałem - tak ze dwa tygodnie temu miałem jakąś taka fazę na jeżdżenie przed śniadaniem kilkunastu kilometrów. Uwierz mi - spocony Whisper to nie jest coś od czego warto zaczynać dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 O!!! To juz teraz bardziej ten dach kompletny Mozna jakiegos ogniska kawalek pomyslec ,co? I moze cos doradzisz z trawnikem ,jako specjalista? Przed sniadanie to dla mnie ok 10 ,czasem ,wstaje wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2007 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 O!!! To juz teraz bardziej ten dach kompletny Mozna jakiegos ogniska kawalek pomyslec ,co? I moze cos doradzisz z trawnikem ,jako specjalista? Przed sniadanie to dla mnie ok 10 ,czasem ,wstaje wczesniej. Na ognisko to je teraz nie za bardzo bo chory jestem, ale w ogóle to chętnie A co do trawnika, to zerknij na mój przepis trochę wcześniej w komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.08.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Zawsze można go wtedy nazwać "pojezierze" I co mój pies będzie siedział tylko na tarasie Raczej na molo Tu już chyba fantazja poniosłą Cię za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.09.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Whisper, co Ty tam o moim trawniku, że niby co? mój miałeś siłę nożyczkami przycinać, to i za swój się bierz albo nie, bo mi konkurencję robisz no dobra...wyrazy uznania, trawnik piękny jest na zdjęciu, a jak jest w istocie to przyjadę, zobaczę i ocenkę wystawię uściskaj Luśkę, delikatnie, subtelnie, ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts