Whisper 24.02.2008 02:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Gratulacje z powodu odebrabrania budynku!! A czemu to tak długo trwało? Były z czymś kłopoty? Ja jestem przed odbiorem, tak więc może udzielicie kilku wskazówek... na co trzeba uważać.. Problemy były straszne... ze zmobilizowaniem się Skompletowałem papiery, które były wypisane na wniosku, zaniosłem, odczekałem,odebrałem decyzję. Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Skoro były problemy tylko z mobilizacją to mnie uspokoiłeś.. Motywacja jest najważniejsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Nie pozostaje nic innego jak pogratulowac mobilizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.03.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Panie Prezesie, trawnik, po zabiegu który wykonałeś ma wyglądać tak, jak opisałeś, czyli masakrycznie. Bo to jest tak, jak z liftingiem u kobiety, tuż po... światu się pokazywać nie należy, ale w miesiąc po...cud miód rewelacja. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Tola, ale mi się serce kraje... Myślałem że po tym "nożowaniu" to takie dziurki jak po widłach będą a tu rowki jakby grabiami to zaorał. Twój trawnik też tak wyglądał? Wiesz że jesteś dla mnie trawnikową wyrocznią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Oj już wszyscy w wiosennym nastroju a u nas nadal ugór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Oj już wszyscy w wiosennym nastroju a u nas nadal ugór To siać trzeba, siać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ziemia jeszcze w kupkach W takim tempie to My ogród bedziemy mieli za 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 No to rozgarniaj kupki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Twój trawnik też tak wyglądał? Wiesz że jesteś dla mnie trawnikową wyrocznią... mój trawnik tak szkaradnie wygląda każdej wiosny...ale tylko przez 3 tygodnie, a potem to już sam wiesz, bo go strzygłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.03.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dobra, to w weekend będę masakrował swój... a potem nożyczki w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Biorę odpowiedzialność za Twoje poczynania i zdjęcia poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Oj widze że bedzie kolejny wzorcowy trawnik na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.03.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Za duża powierzchnia jak na ganianie z nożyczkami. Poziom Toli jest czymś do czego można dążyć, ale się tego nie osiągnie. Taka granica w nieskończoności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Wiem, wiem ale moim marzeniem jest choć w połowie mieć taki trawnik bo o reszcie to nawet nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 A drogie jest takie urządzenie do robienia trawnika? A może jakieś zdjęcia po tym ryciu byś pokazał.. W końcu jak inni też tym urządzeniem pobawią się to przynajmniej nie będą w szoku jak zobaczą efekty swoich prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.03.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Zapłaciłem ciut ponad 400 złotych. http://www.simpol.com.pl/sklep/images/d_112300.jpg W sumie aż tak strasznie ten trawnik nie wygląda. Ot, zryty trochę jakby pies po nim ganiał Za to ile tych wygrabionych rzeczy z trawnika jest... Jakieś 2 metry sześcienne resztek trawiastych mi się uzbierały, bez żadnej przesady. Cholera, zajęło mi to cały kompostownik, a poza tym sama trawa się na kompost nie przerobi, zgnije raczej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 No piękne cudo..! To mówisz, że poczatek zakładania trawnika należy rozpocząć od przejechania tą maszyną po przyszłym trawniku, a potem sianie i podlewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Cześć Prezesie, a nie ma takich urządzeń coby miały dwa w jednym tzn. kosiarkę i tą szarpaczkę też? To rycie robi się raz na rok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.03.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 To ja mam psa nawet dużego to mi ta maszyna nie potrzebna, tylko nie wiem czy mi te resztki wyciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts