Ivonesca 08.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ivo - no żesz Ty. Dawaj fotki swego tarasu i to szybciutko nie mogę się zebrać aby wrzucić je gdzieś do sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Odnośnie 40 to mam plan. Przez prawie miesiąc jeszcze będę miał lat 39 (trzydzieści dziewięć), a potem... 310 (czytaj - trzydzieści dziesięć). A na emeryturę pójdę jak będę miał 335(trzydzieści trzydzieści pięć). Tak sobie wymyśliłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ivo - się nie migaj tylko dawaj foty Whisper - dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Whisper - ja wykombinowałem inaczej. Licznik kończy się na 18-tu a potem to już bije licznik doświadczenia, czyli 18 lat skończone + 22 lata praktyki, 23, 24 itd. PS. Uważaj, u mnie impreza 3 dni trwała - ledwo przeżyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.04.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 PS. Uważaj, u mnie impreza 3 dni trwała - ledwo przeżyłem [/i] no to niezła imprezka była witaj nurni tak w ogóle odnalazłam dziś Twoje komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.04.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 To i ja czekma na fotki kociego tarasu A co Ty prezesie z dowodem na czole chodzisz, żeby się tak tą 40 martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Whisper - to kiedy mamy się szykować na imprez Nurni - niezła balanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.04.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jak się bawić to się bawić !!!! W końcu następna taka imprezka za 40 lat (czyli 62 lata doświadczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Coś Luśka się odgraża że mnie zabierze w nieznane na te moje urodziny. Podobno może mi się w nieznanym podobać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.04.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Coś Luśka się odgraża że mnie zabierze w nieznane na te moje urodziny. Podobno może mi się w nieznanym podobać... łał! brzmi fajnie tajemniczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.04.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Coś Luśka się odgraża że mnie zabierze w nieznane na te moje urodziny. Podobno może mi się w nieznanym podobać... ooooo brzmi bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.04.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Coś Luśka się odgraża że mnie zabierze w nieznane na te moje urodziny. Podobno może mi się w nieznanym podobać... Tylko nie zapraszajcie broń Boże żadnych amerykanów. Bo tylko jak się pojawią J.Beam i J.Walker to koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Tylko nie zapraszajcie broń Boże żadnych amerykanów. Bo tylko jak się pojawią J.Beam i J.Walker to koniec. Ja wiem, oni zupełnie się zachować nie potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Mi w międzyczasie trema może rochę przejdzie (bo dawno nie pisałem), a przy okazji zobaczę czy ktoś to jeszcze czyta. Whisper powiem tak jak dla mnie forum Muratora = Whisper i nic tego nie zmieni. zaluje ze zagladasz tu tak rzadko... swoje 40 urodziny przepłakalam z puszczka piwa w dłoni:cry: ..teraz jetem stara baba z bagazem doświadczen i nie obchodze urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Żabka, ja urodzin też w sumie od wielu lat nie obchodzę, wychodząc z założenia że upływ czasu stanowczo mi nie odpowiada. Poza tym z moją mentalnością czternastolatka głupio bym się czuł przyjmując dajmy na to krawat zamiast samochodu ze zdalnym sterowaniem. Sama rozumiesz, nie każdy mógłby potrafić dostrzec moje potrzeby. A za miłe słowa dziękuję - fajnie że mnie pamiętacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.04.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jeszcze byś Luśkę namówił na powrót Co tak sam będziesz pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jakbysmy mogły zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Luśko, Whisperku Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.04.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Widzę, że mamy podobną koncepcję na taras. Tylko, że ja dopiero zaczynam. Konstrukcyja taka sama tylko udało mi się okazyjnie modrzew kupić. Pytanko: to czarne pod całą powierzchnią tarasu to rozumiem, że jest przepuszczalne dla wody, a nie przepuszczalne dla chwastów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.04.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Dokładnie tak - to czarne to agrowłóknina.A po ile kupowałeś modrzew? Ryflowany czy gładki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts