Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Agrowłóknina - tak myślałem.

Za drewno na cały taras zapłaciłem 1.500 zł :o

Wiem, że to niewiele ale mam sąsiada, on mi, ja jemu i jakoś się kręci.

Deski ryflowane. Całość będzie zaimpregnowana/zabarwiona olejem barwiącym z Dombalu coby wizualnie dorównać do naszego merbała w pokoju.

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, hej. Taras sie robi. 8) Noo, fajny bedzie do posiedzenia w cieniu i do opalania sie na slonku. :p

Na Twoim miejscu to bym sie pospieszyla z tym tarasem, bo jak juz za miesiac stary sie zrobisz, to wiesz. 8)

A czy zauwazyliscie, ze Wasza elewacja zbladla? Juz nie jest tak soczysto zolta. :D

No to, Wesolych!!! :p

• 3 weeks później...

Dziękuję wszystkim serdecznie!

Mała uwaga, mam urodziny 4 maja, ale wiem że w krążącej po Forum liście figuruję pod datą 5go i żadne moje sprostowania nie są chyba w stanie tego zmienić.

Odpocząłem sobie (ale tylko psychicznie) przez te parę dni na wyjeździe no i teraz z werwą trzydziestoparolatka chyba będę musiał zabrać się za robotę, nie?

Maluszku, Dr.P. rządzi... ;)

Dziękuję wszystkim serdecznie!

Mała uwaga, mam urodziny 4 maja, ale wiem że w krążącej po Forum liście figuruję pod datą 5go i żadne moje sprostowania nie są chyba w stanie tego zmienić.

Odpocząłem sobie (ale tylko psychicznie) przez te parę dni na wyjeździe no i teraz z werwą trzydziestoparolatka chyba będę musiał zabrać się za robotę, nie?

Maluszku, Dr.P. rządzi... ;)

ja wiem, że 4 :D ale wcześniej mnie na forumie nie było więc składałam 5 :D

Dr. rulez :D

szkoda tylko, że ostatnio nigdzie nie można go kupić :evil:

zapas mi się już wykończył :evil: :evil: :evil: