Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chociaż dzisiaj to jakoś dopiero koło dwunastej miał się w pracy pokazać.

Kaczor D. pracuje chyba do 18tej, więc do pracy chyba na 9.00?

Jednym slowem nienormowany czas pracy ma ten Kaczor :o

Szczególnie przed świętami Kaczory mają wzięcie. :p Może dorabia pozująć do świątecznych pocztówek z pisankami

:lol: :lol:

Oj czas :lol: :lol: :lol: :wink:

I będzie

.....

Aż wreszcie znalazł się kupiec:

"Na obiad można ją upiec!"

Pan kucharz kaczkę starannie

Piekł, jak należy, w brytfannie,

......!

A, że święta tuż tuż .... :wink:

Andrzejko, ja nie mam interesu w zjedzeniu Kaczora D., tylko w skłonieniu go pod groźbą karalną do zajęcia się w trybie ekspresowym moim kredytem. Nie o to chodzi by złapac króliczka, ale by gonić go :wink:

Ale podoba mi się Twój tok rozumowania :D

"Czy kto widział, jak biegnie króliczek ulicą?

Czy to widział kto,

czy to widział kto?

W naszym mieści szukali

króliczka ze świcą,

aż dopadli go,

aż znaleźli go... Ho, ho! Ho, ho! Ho, ho!

Zniknął za rogiem

i przepadł jak szyszka.

Ale nie płaczmy, bo

ale nie płaczmy, bo

nie o to chodzi by złowić króliczka,

ale by gonić go,

ale by gonić go,

ale by gonić go!"

:wink:

Dzwoniłem przed sekundką. Podobno decyzja pisemna już jest, ale się LTV czy coś takiego zmieniło, bo ich rzeczoznawca stwierdził że dom będzie wart o 25 tysięc mniej. Z tym wiąże się zmiana oprocentowania, ale Kaczor powie mi wszystko za godzinkę, jak się pojawi w pracy.

Słowem jest mniej różowo niż myśleliśmy chyba... :evil:

Dobra, czekamy do 10.00.

Chyba stanę w obronie Kaczora D. :wink:

Biedny, zestresowany dzwonił do mnie w dniu wczorajszym o 22.z min. i trzęsącym głosem próbwał mi wytłumaczyć dlaczego mają takie ślimacze tempo pracy. :cry: . Że nie jego to wina jestem w stanie poświadczyć, ale co z tego :roll: . Niech naciska mocniej decydentów, niech dzwoni co 5 minut, niech im dyszy w słuchawkę, że ma być zrobione, niech..., niech sam coś wymyśli, bo jak mówi stare, sprawdzone powiedzenie" klient nasz Pan".

Zdradzę Wam jeszcze jedną tajemnicę ( tylko ciiii ). Im też zależy, żeby umowa była sporządzona i podpisana przez klienta jak najszybciej - jest koniec miesiąca i mogą nie wykonać swoich targetów.

Whisper - zastosuj technikę bokserską, zrób unik a potem zacznij się wycofywać, że przecież tyle banków na rynku..

A co ja będę Mistrza uczyła :wink:

Chyba stanę w obronie Kaczora D. :wink:

Biedny, zestresowany dzwonił do mnie w dniu wczorajszym o 22.z min. i trzęsącym głosem próbwał mi wytłumaczyć dlaczego mają takie ślimacze tempo pracy. :cry: . Że nie jego to wina jestem w stanie poświadczyć, ale co z tego :roll: . Niech naciska mocniej decydentów, niech dzwoni co 5 minut, niech im dyszy w słuchawkę, że ma być zrobione, niech..., niech sam coś wymyśli, bo jak mówi stare, sprawdzone powiedzenie" klient nasz Pan".

Zdradzę Wam jeszcze jedną tajemnicę ( tylko ciiii ). Im też zależy, żeby umowa była sporządzona i podpisana przez klienta jak najszybciej - jest koniec miesiąca i mogą nie wykonać swoich targetów.

Whisper - zastosuj technikę bokserską, zrób unik a potem zacznij się wycofywać, że przecież tyle banków na rynku..

A co ja będę Mistrza uczyła :wink:

Mpb1971, ja od zeszłego piątku mam pozytywną decyzję z BPH, wydzwania do mnie Expander żebym umowę podpisał, więc wcale nie muszę robić uników...

Jeszcze 24 minuty.