Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maluszku - ja też nigdzie nie mogę od paru miesięcy Doktora znaleźć. Z rozpaczy chyba przerzucę się na tokaj, bo też lubię, a znaleźć łatwiej ;). Tylko cena wyższa dziesięć razy no i samochodować po tym nie można.

Aga J.G. - aaaaaaaaa! Gratuluję :) Faktycznie, przecież Ty się przed świętami zastanawiałaś co robić, a potem mi jakoś temat umknął.

Jezier, dzięki za info - co prawda Śródmieście mi nie po drodze, ale ten curryhouse jest na Ursynowie, więc może coś pokombinuję. Tylko cenę mają z gatunku "nasz klient-nasza ofiara". Co to cholerne Pepsico kombinuje że nie sprzedaje DrP jak innych Pepsiów czy Małntejn Dju. Powinno być w każdym sklepie i po normalnej cenie!

I kandydata do Parlamentu Europejskiego startującego pod takim hasłem poprę!

Problem z porto mam taki, że za dużo go wypić nie idzie, bo zaraz się człowiek uwali na wesoło, nawet nie wie kiedy.

A ja lubię tak sobie smakować i smakować i smakować...

najważniejsze, że człowiek na wesoło się uwala :D

i fakt porto tak działa na ludzi z nienacka i jest pyszna zabawa :D

Nurni, choćbym chciał to nie byłem w stanie tarasu pociągnąć. Prądu by mi zabrakło, a jako że jakieś dziwne proszki mi kazali brać co to one na wątrobę nie za bardzo, to nawet się człowiek "wzmocnić" nie mógł.

Ale jako że beleczki do tarasu przyjechali, a proszki się powoili kończą, to... ;)

witam, witam :p

Dobrze, ze juz zdrówko powraca do normy i że coś sie dzieje :p

Dreszczyk emocji znany z budowy powrócił przy budowie murku do ogrodzenia :roll: hmmmmm nie ma to jak cos sie dzieje :)

Ciesze sie , że można jakieś wiesci od ciebie znowu poczytać :)

Szkoda, ze fotek ogrodzenia brak :roll:

Pozdrówka i zdrówka 8)

Wyobraź sobie tylko , jak te wszystkie zadania niedokończone, któregoś miesiąca wykonasz ostatni ruch i będą "zakończone". :o :o :o :o :o :o :o

Lawinowy przyrost prac, ile pochwał, podziękowań i słów uznania (że w końcu już, nareszcie itd. :wink: )

Ale spieszyć się nie warto, bo cóś popsuć można ...i podziękowania będą słabsze 8)

• 3 weeks później...