Aga J.G 13.05.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Z racji tego że ja matka karmiąca to przychodze z życzeniami dopiero teraz Ale zażalenia do Nastki Wszystkiego najlpeszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.05.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Maluszku - ja też nigdzie nie mogę od paru miesięcy Doktora znaleźć. Z rozpaczy chyba przerzucę się na tokaj, bo też lubię, a znaleźć łatwiej . Tylko cena wyższa dziesięć razy no i samochodować po tym nie można. Aga J.G. - aaaaaaaaa! Gratuluję Faktycznie, przecież Ty się przed świętami zastanawiałaś co robić, a potem mi jakoś temat umknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.05.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Whisper - ostanio znalazłam Dokrora w Arkardii w Przyprawach Świata (czy jak się toto zwie) ale cena normalnie 6 zł za puszkę to już lekka przesada - no i nie kupiłam A tokaj to nie moje klimaty - lepsze jest porto Ucałuj Luśkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.05.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Problem z porto mam taki, że za dużo go wypić nie idzie, bo zaraz się człowiek uwali na wesoło, nawet nie wie kiedy.A ja lubię tak sobie smakować i smakować i smakować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 19.05.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dr Peppera można kupić na http://www.curryhouse.pl/. Słyszałem też, że często można kupić w delikatesach róg J.P.2 i Solidarności (przekatna od Feminy), oraz w spożywczym na al. Solidarności w budynku BOŚ (obok Pizzy Hut) za niecałe dwa zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.05.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Jezier, dzięki za info - co prawda Śródmieście mi nie po drodze, ale ten curryhouse jest na Ursynowie, więc może coś pokombinuję. Tylko cenę mają z gatunku "nasz klient-nasza ofiara". Co to cholerne Pepsico kombinuje że nie sprzedaje DrP jak innych Pepsiów czy Małntejn Dju. Powinno być w każdym sklepie i po normalnej cenie! I kandydata do Parlamentu Europejskiego startującego pod takim hasłem poprę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Problem z porto mam taki, że za dużo go wypić nie idzie, bo zaraz się człowiek uwali na wesoło, nawet nie wie kiedy. A ja lubię tak sobie smakować i smakować i smakować... najważniejsze, że człowiek na wesoło się uwala i fakt porto tak działa na ludzi z nienacka i jest pyszna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.05.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Jak już się zamieszka to potem już tak zawsze. Co się człowiek rozchoruje, żeby od tej harówki odpocząć to się nagle okazuje, że w międzyczasie płot zbuduje, bramę zamontuje ...i trochę taras pociągnie Zdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.05.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nurni, choćbym chciał to nie byłem w stanie tarasu pociągnąć. Prądu by mi zabrakło, a jako że jakieś dziwne proszki mi kazali brać co to one na wątrobę nie za bardzo, to nawet się człowiek "wzmocnić" nie mógł. Ale jako że beleczki do tarasu przyjechali, a proszki się powoili kończą, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Zawsze twierdziłam że ta budowa to jak narkotyk jakiś Szkoda tylko że fotek brak Dużo zdrówka życze i dziękuję za gratulacje Ps.A sniło mi się że mieliście małą córeczkę, tylko Wasza Whisperówka nad morzem jakiś stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.05.2009 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Fotki wkrótce się pojawią, razem z tekstem. Chwilowo nie mam fotek więc nie zabieram się za tekst. I plecy mnie bolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jak Cię pocieszę to mnie też bolą Możemy się łączyć w niedoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jak Cię pocieszę to mnie też bolą Możemy się łączyć w niedoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.05.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Mi już trochę lepiej - rehabilitacja spowodowała że coś mi chrupnęło tu i ówdzie i nawet jeśli mnie ból nad ranem obudzi, to mogę znaleźć taką pozycję żeby pospać dalerj. A nie mogłem... Idzie ku lepszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 witam, witam Dobrze, ze juz zdrówko powraca do normy i że coś sie dzieje Dreszczyk emocji znany z budowy powrócił przy budowie murku do ogrodzenia hmmmmm nie ma to jak cos sie dzieje Ciesze sie , że można jakieś wiesci od ciebie znowu poczytać Szkoda, ze fotek ogrodzenia brak Pozdrówka i zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 02.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Wyobraź sobie tylko , jak te wszystkie zadania niedokończone, któregoś miesiąca wykonasz ostatni ruch i będą "zakończone". Lawinowy przyrost prac, ile pochwał, podziękowań i słów uznania (że w końcu już, nareszcie itd. ) Ale spieszyć się nie warto, bo cóś popsuć można ...i podziękowania będą słabsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wpadam z pozdrowieniami i z coraz większym brzuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A teraz chyba kończysz bo coś Cie nei widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.06.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A tam... leniwy po prostu jestem Deszcz pada, zimno, jak tu pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Whisper - będziecie z Luśką na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts