Whisper 23.06.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Biorąc pod uwagę nasze najbliższe plany to chyba nie... ja mam zajętą najbliższą sobotę całą, potem Luśka dwa następne weekendy, potem ja dwa następne wekendy... Zupełnie jakbym w polu robił - wakacje mam zaplanowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 szkoda ucałuj Luśkę od nas i może jak już będziecie mieli troszkę wolnego czasu to może byście do nas wpadli na wizję lokalną bo w końcu mam i tynk i drewno na chałupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.06.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 szkoda ucałuj Luśkę od nas i może jak już będziecie mieli troszkę wolnego czasu to może byście do nas wpadli na wizję lokalną bo w końcu mam i tynk i drewno na chałupce Ajajaj... no to pięknie musi wyglądać Zdjęcia jakieś gdzieś masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 szkoda ucałuj Luśkę od nas i może jak już będziecie mieli troszkę wolnego czasu to może byście do nas wpadli na wizję lokalną bo w końcu mam i tynk i drewno na chałupce Ajajaj... no to pięknie musi wyglądać Zdjęcia jakieś gdzieś masz? w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 W jesienną pogdę latem cięzko coś robić Pozdrawiam Was gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.08.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Właśnie kopię się z tematem ogrodzenia - więc zazdraszczam. Ja jeszcze nie wiem czy ma wszystko zasłaniać czy wszystko odsłaniać :) Ehhhh zawsze coś Trawniczek poproszę - bo pewnie jeszcze śliczniejszy się zrobił. I pozdrów Jajcka jak gdzieś na niego wpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.08.2009 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 W trawniczku jest coraz mniejsza zawartość trawy, a coraz większa innych rzeczy. W dodatku im bardziej te inne rzeczy próbuję z trawniczka wyrugować, tym bardziej ona tam są. Coś jak z Kubusiem Puchatkiem, ale odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.08.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście - muszę Ci zrobić zdjęcie mojego trawniczka (znaczy miejsca, które kiedyś, może, jak się uda, będzie trawniczkiem, bo na razie jest składem betonu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.08.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ... a pote będzie trawniczkiem, a potem będzie polem chwastów. Taki cykl życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.08.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 e tam, na kolana i pielić ten trawnik, a nie wymyślać jakieś teorie, cykle i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.08.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 U nas tez w trawniku wiecej zieleniny niz trawy, a na kolana nie ma czasu i siły, musi byc jak jest - najwazniwjsze ze zielono. o to widze ze nie tylko w naszym garazu sa deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!Maluszekhttp://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.12.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Radosnych Świąt Bożego Narodzenia http://www.brewiarz.pl/czytelnia/images/bn_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.02.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Wiosnę czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dobrze Ci z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.02.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Okropnie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 prezes jak misie koło Vancuver ...... obudził się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.02.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Powoli mi mija depresja zimowa... jak jechałem dziś do pracy, to było jasno, niebo niebieskie i tak jakoś... uroczyście było. Chcę na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ja wczoraj jadąc autkiem śpiewałam i uśmiechałam się do wszystkich kierowców...dziwnie patrzyli i na wakacje też chcę. Pozdrowienia Luśce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts