Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeszcze 30 sekund i godzina zero.

...wa mać. I tydzień w plecy :evil: :evil: :evil:

Kaczor D. zadzwonił smutny czegóś i zaproponował 2.95%, bo ichni rzeczoznawca zaniżył wartość nieruchomości "po" z 375 (wycena rzczoznawcy) do 355. Smutny był, bo wiedział, że w BPH mam 2.80.

Plan gry jest następujący - ma dać analitykowi info, że w związku z tym klient rezygnuje. Jeśli dziś nie będzie odzewu, to robię Raiffeisenowi papa.

Zły jestem na siebie, że nie zacząłem załatwiać paru brakujących mi jeszcze papierków (drobiazgi, ale mogłem już to zrobić wcześniej) do podpisania umowy.

Jak już mówiłem: ...wa mać!

Pozdrawiam Kaczora D (najprawdopodobniej czytelnika niniejszego wątku).

eeech, przykro mi bardzo, tym bardziej, że to ja polecałam R.

Czuje mordercze spojrzenie na swoich plecach :cry: . Whisper, czy to Ty tak mi się przyglądasz?

:wink:

:oops:

Dobrze, że masz " wyjście awaryjne" czyli BPH. I pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

I mimo tego, że to wszystko przeze mnie:

ŻYCZĘ dużo radości, dużo ciepła w te Święta, dużo wiary we własne mozliwości .

eeech, przykro mi bardzo, tym bardziej, że to ja polecałam R.

Czuje mordercze spojrzenie na swoich plecach :cry: . Whisper, czy to Ty tak mi się przyglądasz?

:wink:

:oops:

Dobrze, że masz " wyjście awaryjne" czyli BPH. I pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

I mimo tego, że to wszystko przeze mnie:

ŻYCZĘ dużo radości, dużo ciepła w te Święta, dużo wiary we własne mozliwości .

Mpb1971, ja może jestem łysy i złośliwy, ale taka świnia żeby do Ciebie mieć żal, to na pewno nie jestem. R. wybrałem sam, bo dowiedziałem się że mają dla mojej firmy preferencyjne warunki. Mój wybór. Że mam tydzień w plecy - cóż. Myślenie nie boli, trzeba mi było załatwiać papierki wcześniej. Na szczęście już mam komplet do podpisania umowy, ale... czekam. Kaczor D. (którego pozdrawiam, bo czyta :D ) obiecał że nie daje za wygraną. Dziś może niewiele załatwić, bo już wszyscy żyją świętami i u analityków nie ma nikogo "decyzyjnego", ale we wtorek ma zawalczyć tak, że albo go oskubią (a ja podpiszę umowę z BPH), albo będę miał 300/2,45.

http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00147/Donald_firm_147685a.jpg

Tak powiedział Kaczor D.

Mpb1971, dla Ciebie nasze szczególne podziękowania za wsparcie "procesu decyzyjnego", czyli suszenie głowy Kaczorowi D. :D Nie martw się. Pozdrów Donalda i powiedz że na niego liczę.

BTW. mówił że miał łzy w oczach jak czytał Dziennik :wink:

No i WESOŁYCH ŚWIĄT WAM WSZYSTKIM ŻYCZĘ

No proszę. Coś już wiadomo. Dużo cyferek tam padło, nie jestem pewna czy wszystko zrozumiałam, ale chyba czas się zacząć cieszyć :D

Wy na wariata? Jesteście super-hiper zorganizowani w porównaniu z nami :-?

A jakbyście potrzebowali pomocy w wydawaniu pieniędzy, to jestem do usług :wink: :p

No proszę. Coś już wiadomo. Dużo cyferek tam padło, nie jestem pewna czy wszystko zrozumiałam, ale chyba czas się zacząć cieszyć :D

Wy na wariata? Jesteście super-hiper zorganizowani w porównaniu z nami :-?

A jakbyście potrzebowali pomocy w wydawaniu pieniędzy, to jestem do usług :wink: :p

Jagna, wymień mi choćby 30 przyczyn, dla których uważasz że jesteśmy super zorganizowani.

A pieniądze jakoś wydamy. Będzie ciężko :wink: ale sobie poradzimy. Wiesz, musimy zadbać o to sami :wink:

Jesteście zorganizowani bo:

...zaraz, papierosa se wezmę....

już.

1. kupiliście działkę od razu z brzozami i by się Brzozowa na wejściu mogła nazywać

2. Luśka lipę posadziła, żeby się mogła nazywać Lipowa (ulica, nie Luśka)

3. po bankach obdzwanialiśta wszystkie stwory Disneya, a nie łapu capu pierwszy z brzegu

4. kierbuda (cudne) zawieźliście na działkę jeszcze przed budową (nasz ostatnio widział dziury w ziemi)

5. bo macie niebieski dziennik budowy (którego do końca życia Wam będę zazdrościła)

...styknie?

Skoro masz wydać 17 tysiączków to ciśnij dalej na te 300/2,45.

Spróbuj jeszcze wersji vabank - czyli w ostatniej chwili zrezygnuj i wyjdź w celu przemyślenia. Wszak będziesz płacił characz dość długo więc mogliby popouścić.

Zgodziłbym sięz tym, gdyby nie to że to nie Kaczor D., z którym mam styczność, podejmuje decyzję, tylko analityk. A analityk mnie i Kaczora D. ma w d... Chciałem powiedzieć ma do nas obu stosunek raczej obojętny. Współczynnik się nie zgadza, i już. Kaczor D. dał znać analitykowi, że klient się wycofuje o ile nie dostanie 300/2.45. I dupa blada, niestety.

O! Zmieniło mi w ostatnim zdaniu literkę D na P :)