Maluszek 25.03.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Whisper - no i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.03.2005 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 jeszcze 30 sekund i godzina zero. ...wa mać. I tydzień w plecy :evil: Kaczor D. zadzwonił smutny czegóś i zaproponował 2.95%, bo ichni rzeczoznawca zaniżył wartość nieruchomości "po" z 375 (wycena rzczoznawcy) do 355. Smutny był, bo wiedział, że w BPH mam 2.80. Plan gry jest następujący - ma dać analitykowi info, że w związku z tym klient rezygnuje. Jeśli dziś nie będzie odzewu, to robię Raiffeisenowi papa. Zły jestem na siebie, że nie zacząłem załatwiać paru brakujących mi jeszcze papierków (drobiazgi, ale mogłem już to zrobić wcześniej) do podpisania umowy. Jak już mówiłem: ...wa mać! Pozdrawiam Kaczora D (najprawdopodobniej czytelnika niniejszego wątku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Szkoda Tylko nie rozumiem dlaczego wycena domu ma jakieś znaczenie dla oprocentowania kredytu? Coś straszliwe mieszają w tym R:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 25.03.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 eeech, przykro mi bardzo, tym bardziej, że to ja polecałam R. Czuje mordercze spojrzenie na swoich plecach . Whisper, czy to Ty tak mi się przyglądasz? Dobrze, że masz " wyjście awaryjne" czyli BPH. I pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. I mimo tego, że to wszystko przeze mnie: ŻYCZĘ dużo radości, dużo ciepła w te Święta, dużo wiary we własne mozliwości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 25.03.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 eeech, przykro mi bardzo, tym bardziej, że to ja polecałam R. Czuje mordercze spojrzenie na swoich plecach . Whisper, czy to Ty tak mi się przyglądasz? Dobrze, że masz " wyjście awaryjne" czyli BPH. I pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. I mimo tego, że to wszystko przeze mnie: ŻYCZĘ dużo radości, dużo ciepła w te Święta, dużo wiary we własne mozliwości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.03.2005 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Mpb1971, ja może jestem łysy i złośliwy, ale taka świnia żeby do Ciebie mieć żal, to na pewno nie jestem. R. wybrałem sam, bo dowiedziałem się że mają dla mojej firmy preferencyjne warunki. Mój wybór. Że mam tydzień w plecy - cóż. Myślenie nie boli, trzeba mi było załatwiać papierki wcześniej. Na szczęście już mam komplet do podpisania umowy, ale... czekam. Kaczor D. (którego pozdrawiam, bo czyta ) obiecał że nie daje za wygraną. Dziś może niewiele załatwić, bo już wszyscy żyją świętami i u analityków nie ma nikogo "decyzyjnego", ale we wtorek ma zawalczyć tak, że albo go oskubią (a ja podpiszę umowę z BPH), albo będę miał 300/2,45. http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00147/Donald_firm_147685a.jpg Tak powiedział Kaczor D. Mpb1971, dla Ciebie nasze szczególne podziękowania za wsparcie "procesu decyzyjnego", czyli suszenie głowy Kaczorowi D. Nie martw się. Pozdrów Donalda i powiedz że na niego liczę. BTW. mówił że miał łzy w oczach jak czytał Dziennik No i WESOŁYCH ŚWIĄT WAM WSZYSTKIM ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Whisper wierzę że będzie dobrze bo musi być nie ma innej możliwości Poczekamy do wtorku Życze Wesołych Swiąt Pozdrawiam Kaczora D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.03.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 No proszę. Coś już wiadomo. Dużo cyferek tam padło, nie jestem pewna czy wszystko zrozumiałam, ale chyba czas się zacząć cieszyć Wy na wariata? Jesteście super-hiper zorganizowani w porównaniu z nami A jakbyście potrzebowali pomocy w wydawaniu pieniędzy, to jestem do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Luska Whisper widzę że ruszacie pełną parą trzymam kciuki wszystko będzie dobrze Dacie radę Składam gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.03.2005 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 No proszę. Coś już wiadomo. Dużo cyferek tam padło, nie jestem pewna czy wszystko zrozumiałam, ale chyba czas się zacząć cieszyć Wy na wariata? Jesteście super-hiper zorganizowani w porównaniu z nami A jakbyście potrzebowali pomocy w wydawaniu pieniędzy, to jestem do usług Jagna, wymień mi choćby 30 przyczyn, dla których uważasz że jesteśmy super zorganizowani. A pieniądze jakoś wydamy. Będzie ciężko ale sobie poradzimy. Wiesz, musimy zadbać o to sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.03.2005 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Luska Whisper widzę że ruszacie pełną parą trzymam kciuki wszystko będzie dobrze Dacie radę Składam gratulki Nie ma to jak grupa wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.03.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 30? A mogę nie dzisiaj...? http://gify.mjw.pl/gifs/zlosc/00000013.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.03.2005 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Dzisiaj wymień 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.03.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Jesteście zorganizowani bo:...zaraz, papierosa se wezmę....już.1. kupiliście działkę od razu z brzozami i by się Brzozowa na wejściu mogła nazywać2. Luśka lipę posadziła, żeby się mogła nazywać Lipowa (ulica, nie Luśka)3. po bankach obdzwanialiśta wszystkie stwory Disneya, a nie łapu capu pierwszy z brzegu4. kierbuda (cudne) zawieźliście na działkę jeszcze przed budową (nasz ostatnio widział dziury w ziemi)5. bo macie niebieski dziennik budowy (którego do końca życia Wam będę zazdrościła)...styknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 25.03.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Skoro masz wydać 17 tysiączków to ciśnij dalej na te 300/2,45.Spróbuj jeszcze wersji vabank - czyli w ostatniej chwili zrezygnuj i wyjdź w celu przemyślenia. Wszak będziesz płacił characz dość długo więc mogliby popouścić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Jagna jestem pełna podziwu czekam na kolejne 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.03.2005 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Skoro masz wydać 17 tysiączków to ciśnij dalej na te 300/2,45. Spróbuj jeszcze wersji vabank - czyli w ostatniej chwili zrezygnuj i wyjdź w celu przemyślenia. Wszak będziesz płacił characz dość długo więc mogliby popouścić. Zgodziłbym sięz tym, gdyby nie to że to nie Kaczor D., z którym mam styczność, podejmuje decyzję, tylko analityk. A analityk mnie i Kaczora D. ma w d... Chciałem powiedzieć ma do nas obu stosunek raczej obojętny. Współczynnik się nie zgadza, i już. Kaczor D. dał znać analitykowi, że klient się wycofuje o ile nie dostanie 300/2.45. I dupa blada, niestety. O! Zmieniło mi w ostatnim zdaniu literkę D na P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.03.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Aga...i Ty Brutusie, przeciwko mnie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.03.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Nad sprawnymi inaczej, opatrzność czuwa !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.03.2005 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Aga...i Ty Brutusie, przeciwko mnie?... Ja też jestem pod wrażeniem. Zmieniam zdanie - poprosze o kolejne 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts