Luśka Whispera 31.03.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Trudno Jeszcze będzie niejedna okazja A dlaczego wozicie glinę pod chałupę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.03.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Whispery gratulacje kredytu!!! no i milego świętowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.03.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Nareszcie się doczekaliśmy wszyscy Oj będzie świętowanie Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 31.03.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Dzięki dziewczyny, dzięki Świętujemy na całego - ja już się zdążyłam rozgadać/rozpisać, Whisper wyskoczył uzupełnić braki w procentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.03.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Dzięki dziewczyny, dzięki Świętujemy na całego - ja już się zdążyłam rozgadać/rozpisać, Whisper wyskoczył uzupełnić braki w procentach suuuper GRATULACJE !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.03.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Fajnie macie.....Dobrze że podpisanie nastąpiło dziś,bo jutro 1 kwietnia i prima aprilis- byłoby to jakieś takie nieprofesjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.03.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 OGROMNE GRATULKI Bardzo się cieszę że kredycik podpisany, i budowa rusza Whisper burżuju jak Ci zadroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 GRATULACJE z podpisania kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.04.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Dzięki dziewczyny, dzięki Świętujemy na całego - ja już się zdążyłam rozgadać/rozpisać, Whisper wyskoczył uzupełnić braki w procentach Gratulacje, cieszę się razem z Wami. A Whisper to tak świętuje, że zapomniał zupełnie o "REKORDZIE WPISÓW" i musimy tam sobie radzić sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.04.2005 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Ja wczoraj napawałem się Przy kompie siedziała Luśka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 01.04.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Whisperku, już Twoją informację przesłałam do swojej szefowej. Mam nadzieję, że Twój postulat zostanie przyjęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 01.04.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 gratulacje!!!! To kiedy wiecha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.04.2005 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Zaraz...zaraz... Jutro wchodzi ekipa, wiec dajcie chłopakom chwilkę czasu, a nie tak od razu: wiecha Zdenerwowany trochę jestem. A mówiłem wam, że jeszcze umowy z ekipą nie podpisaliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Whisper Ty się nie denerwuj tylko podpisuj umowę Ale się dzieje u Was Proszę nie zapominać o zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.04.2005 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Zdjęcia wkleję wieczorem. Robiłem wczoraj przy wytyczaniu budynku, a dziś Luśka fotografowała Koparkowego i Jego Niszczycielską Maszynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.04.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Jaką koparkę (model) mieliście? No i jaka cenę wynegocjowaliście. I skąd wzieliście koparkowego. Może mi się przydadzą wiadomości te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 To czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.04.2005 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Jaką koparkę (model) mieliście? No i jaka cenę wynegocjowaliście. I skąd wzieliście koparkowego. Może mi się przydadzą wiadomości te. Podobno Ostrówek, bo powiedział rano Luśce, że do drzewek mu wystarczy. Co weźmie jutro na większe kopanie to nie mam pojęcia. A ceny o jakich rozmawiałem wczoraj to 70/h za wyrywanie drzewek i 60/h za zdejmowanie humusu. A ile dziś faktycznie Luśka zapłaciła to nie mam pojęcia. A koparkowego wziąłem z hurtowni w Rudzie - spytałem, czy nie wiedzą kto ma koparkę - wiedzieli, dali namiar. Hurtownia w Pracach też ma własną koparkę, ale za 90/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.04.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Luśka ale dziś mialaś extra dzień Nalatalaś się trochę ale i efekty są No i to zrozumienie 2 letniej bratanicy w jej uwielbieniu koparek Widzę, że i ciebie zafascynowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.04.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Po ostatnim zdjęciu w dzienniku widzę że lepiej Luśce nie wchodzić w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts