Aga J.G 07.04.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Moje serce się raduje jak widzę wasz postęp prac. Sciskam mocno kciuki zeby wszytko szło gładko i zgodnie a planem Luśka podoba mi się Twoja pozycja inwestroska też se chyba taka zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobotka 07.04.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 witam ładną macie działeczkę. widzę,że już jesteście po zalaniu ław ile płaciliście za beton i pompę? czy baraliście beton z betoniarni koło Was. dzięki za info pozdrawiam krzysztof Sobótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.04.2005 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Wisperku! Dzieki za aktualizacje , teraz wiem że jestem na bieżąco. Ale śliczne zdjęcia macie, jak się patrzę na te wasze fundamenty to się zastanawiam czy wy pałac budujecie? Strasznie duże! Luśka ja się zgłaszam na korepetycje, naucz mnie pozycji inwestorskiej, ale tak żebym z 10 min. posiedziała, bo ja tak nie umiem , jak u mnie coś się dzieje i mnie nie ma w promieniu 15 cm od tego dziania to ja chora jestem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 08.04.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 NIesamowicie daliście czadu..........Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2005 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Ja sam jestem trochę przytłoczony tempem prac Nie myślałem, że to idzie tak szybko (i że tyle się trzeba nalatać przy zaopatrywaniu ) Nulla Fundamenty rzeczywiście wyglądają imponująco, ale to tylko dlatego, że to 190 metrowa parterówka Czyli gdyby było poddasze, to dom miałby mocno podnad 300 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2005 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Moje serce się raduje jak widzę wasz postęp prac. Sciskam mocno kciuki zeby wszytko szło gładko i zgodnie a planem Luśka podoba mi się Twoja pozycja inwestroska też se chyba taka zrobię Wiesz ile ja się za tym urządzeniem do inwestorowania (leżakiem) musiałem najeździć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.04.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Nawet nie zauważyłem, jak zacząłeś pisać dziennik nie wspomnę już o zawrotnym stylu budowy... Tak tak, to jest chyba pierwsza chwila zwątpienia czy da się to wszystko ogarnąć, ale Ty dasz sobie radę.Podziwiałem działeczkę - ślicznie położona, ale te górki... hmmm można będzie przyjechać na narty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2005 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Podziwiałem działeczkę - ślicznie położona, ale te górki... hmmm można będzie przyjechać na narty? Wiesz, Aga J.G. i jeszcze parę osób ma prawdziwe górki w zasięgu wzroku, to ja bedę miał sztuczne Choć tak naprawdę mam nadzieję, że nim spadnie śnieg to je rozplantuję. Jakoś. Taczką. Może. Hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.04.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Choć tak naprawdę mam nadzieję, że nim spadnie śnieg to je rozplantuję. Jakoś. Taczką. Może. Hmmmm... No no - masz zapał, ja popołudniami w ubiegłym roku zniwelowałem część terenu przed domem, ale jak sobie przypomniałem ile bierze mój ulubiony koparkowo-spycharkowy, to zacząłem to traktować rekreacyjnie. Mam nadzieję, że w tym roku zawezwę go by rozplantował przed domem cały humus. Jak się wszystko uda to dom będę miał powyżej drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2005 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 U mnie pewnym problemem może być to, że koparkowy będzie miał tylko 5 metrów przejazdu między domem a ogrodzeniem a tuż za tym przejazdem napotka na górki... Ale tym będę się martwił jak rozwiążę problemy bieżące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 To tempo mnie przeraża A mnie zachwyca Kilka dni i tyle zdzialaliście. Podziwiam. A Luśka jako inwestorka jest świetna Prawdziwa królowa wilczomlecza na tronie z pucharem zlotego trunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 09.04.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Whisper 2300?!Ja też miałam nadzieje na jakies 10 razy mniej, ale Ms jeszcze liczy co mam kupić.W końcu ile może kosztowac głupi kawałek rury?Umrę przy tych fundamentach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.04.2005 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 A widzisz Martka jak może być śmiesznie? Tak przy okazji - sklep z orurowaniem jest w Gołkowie, jak jedziesz na budowę to po prawej stronie. Można wziąć więcej, potem oddać - zrobią fakturę korygującą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Whisperku coraz ładniej na tej waszej działeczce o przepraszam budowie Sprawdza sie powiedzenie że pierdoły przy budowie kosztują najwięcej Trzymam kciuki za Pana Dacha, żeby był do polecania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 10.04.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Whisper ale pędzicie a ja tu przychodzę z małym prezencikiem , bo doszły mnie słuchy, że kaloszki wam potrzebne..(podziel się z Luśką) http://www.obuwiestanko.com/galeria5/1d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.04.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Chciałam się zapytać o poziom adrenaliny? ciśnienia?Emocje chyba niewyobrażalne!! Ale jakże budujące , nas ,obserwatorów i potencjalnych kolejnych budujących! Jeszcze raz wyrazy uznania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.04.2005 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Już trochę spokojniej podchodzimy do samego faktu "że sie buduje" Cisnienie za to podnosi się gdy pojawiają się jakieś problemy, które trzeba rozwiązać "na już". Człowiek wtedy żyje intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 10.04.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Mamy dzisiaj niedzielę. Niedziela ma to do siebie, że nie można pogadać z bankiem, ani ze składem budowlanym, z nikim w żadnej sprawie nie da się umówić... stracony dzień w sumie. Niektórzy mówią, że w niedzielę można odpoczywać. Odpoczywam. Czytam forum. Myślę. Głowa mnie od tego myślenia boli" Jestem dokładnie na tym samym etapie na jakim ty byłes pisząc tamte słowa. I czuję dokładnie to samo - jutro pół dnia w róznych bankach a dziś.. no właśnie - od myslenia o tym wszystkim głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.04.2005 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Witaj w klubie... Cholera, dziś znów niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.04.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Czesc Whisper - super dziennik od soboty jestem stalym czytelnikiem Ile placiles za dysperbit ?? Pawson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts