Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wisperku! Dzieki za aktualizacje , teraz wiem że jestem na bieżąco.

Ale śliczne zdjęcia macie, jak się patrzę na te wasze fundamenty to się zastanawiam czy wy pałac budujecie? Strasznie duże!

Luśka ja się zgłaszam na korepetycje, naucz mnie pozycji inwestorskiej, ale tak żebym z 10 min. posiedziała, bo ja tak nie umiem , jak u mnie coś się dzieje i mnie nie ma w promieniu 15 cm od tego dziania to ja chora jestem,

Ja sam jestem trochę przytłoczony tempem prac :o Nie myślałem, że to idzie tak szybko (i że tyle się trzeba nalatać przy zaopatrywaniu :wink:)

Nulla Fundamenty rzeczywiście wyglądają imponująco, ale to tylko dlatego, że to 190 metrowa parterówka Czyli gdyby było poddasze, to dom miałby mocno podnad 300 metrów :D

Moje serce się raduje jak widzę wasz postęp prac. Sciskam mocno kciuki zeby wszytko szło gładko i zgodnie a planem :)

Luśka podoba mi się Twoja pozycja inwestroska też se chyba taka zrobię :wink: :)

Wiesz ile ja się za tym urządzeniem do inwestorowania (leżakiem) musiałem najeździć??? :wink:

Nawet nie zauważyłem, jak zacząłeś pisać dziennik nie wspomnę już o zawrotnym stylu budowy... Tak tak, to jest chyba pierwsza chwila zwątpienia czy da się to wszystko ogarnąć, ale Ty dasz sobie radę.

Podziwiałem działeczkę - ślicznie położona, ale te górki... hmmm można będzie przyjechać na narty?

Pozdrawiam

Podziwiałem działeczkę - ślicznie położona, ale te górki... hmmm można będzie przyjechać na narty?

Wiesz, Aga J.G. i jeszcze parę osób ma prawdziwe górki w zasięgu wzroku, to ja bedę miał sztuczne :) Choć tak naprawdę mam nadzieję, że nim spadnie śnieg to je rozplantuję. Jakoś. Taczką. Może. Hmmmm... :-?

Choć tak naprawdę mam nadzieję, że nim spadnie śnieg to je rozplantuję. Jakoś. Taczką. Może. Hmmmm... :-?

No no - masz zapał, ja popołudniami w ubiegłym roku zniwelowałem część terenu przed domem, ale jak sobie przypomniałem ile bierze mój ulubiony koparkowo-spycharkowy, to zacząłem to traktować rekreacyjnie. Mam nadzieję, że w tym roku zawezwę go by rozplantował przed domem cały humus. Jak się wszystko uda to dom będę miał powyżej drogi... :D

Mamy dzisiaj niedzielę. Niedziela ma to do siebie, że nie można pogadać z bankiem, ani ze składem budowlanym, z nikim w żadnej sprawie nie da się umówić... stracony dzień w sumie. Niektórzy mówią, że w niedzielę można odpoczywać. Odpoczywam. Czytam forum. Myślę. Głowa mnie od tego myślenia boli"

Jestem dokładnie na tym samym etapie na jakim ty byłes pisząc tamte słowa. I czuję dokładnie to samo - jutro pół dnia w róznych bankach a dziś.. no właśnie - od myslenia o tym wszystkim głowa boli