Maluszek 11.04.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Nie było mnie kilka dni na forum w Wy już fundamenta macie Tempo niezłe Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.04.2005 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Czesc Whisper - super dziennik od soboty jestem stalym czytelnikiem Ile placiles za dysperbit ?? Cieszę się Za 22kg wiaderko 51 lub 54 złote. Niestety ten za 51 był zmrożony i wyglądał jak psie kupy w wodzie, więc wziąłem z innej hurtowni już za 54. Maluszku, sam jestem zaskoczony tempem A dziś zasypują sie fundamenty i prawdopodobnie będzie się wylewała podłoga na gruncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.04.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Z samego rana zadzwonił Szef Ekipy: "co oni k... panu sprzedali, ten Dysperbit to panie musiał k... na mrozie leżeć bo k... przemarzł i ni ch... nie idzie nim smarować. Powiedz im pan k... że mogą sobie to g... zabierać. Potrzebny jest dobry." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.04.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Whisper - jak oni zagęścili w jeden dzień taką masę piasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.04.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Oj to będą zdjęcia zalewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.04.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Oj to będą zdjęcia zalewania To może robimy zakłądy kto będzie bardziej zalany, no i przydało by się info gdzie tanio kupić np. 2KC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 12.04.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Rafałek, 2KC powinni normalnie na składach budowlanych sprzedawać , przecież człek budujący ciągle coś musi oblewać Whisper, ale pędzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.04.2005 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Whisper - jak oni zagęścili w jeden dzień taką masę piasku? Na bieżąco - co im facet podsypywał, to rozgarniali i zagęszczali. Dużo ludzi - dużo na raz można zrobić - ten zagęszcza, tamten rozgarnia, ten ociepla, tamten... Był potem mój KierBud, pochwalił, że chłopaki naprawdę porządnie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No tak... to wyjaśnia sprawę... A czy policzyli się na końcu? Może kogoś zagęścili razem z piaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.04.2005 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No tak... to wyjaśnia sprawę... A czy policzyli się na końcu? Może kogoś zagęścili razem z piaskiem Po zagęszczaniu liczba się zgadzała. Nie wiem jak po wylewaniu podłogi, bo nie dotrwaliśmy do końca. Luśka rano dzwoniła, że są ślady jakiegoś psa w garażu ale psa wmurowanego nie znalazła. Za to w Ekipie brak jednego człowieka i teraz mamy pytanie - czy Szef przesunął go do Martki, czy robi za zbrojenie podłogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.04.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Może chciał podwyżkę, albo lubił żonę szefa... tak tak lepiej uważaj z tą ekipą i płąć im na czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.04.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ja chcę zdjęcia... A, no i widzimy się w niedzielę, no nie? Czy też Luśka tak se już codziennie w pozycji inwestorskiej teraz i ani myśli się ruszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.04.2005 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ja chcę zdjęcia... A, no i widzimy się w niedzielę, no nie? Czy też Luśka tak se już codziennie w pozycji inwestorskiej teraz i ani myśli się ruszyć? Będą zdjęcia. I widzimy się. A Luśka inwestoruje codziennie oprócz niedziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 12.04.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Whisperki kochane, wasza zguba robotnicza sztuk jeden cały dzień zageszczała u mnie piach.Ale za to jutro wszyscy moi panowie znajdą siepewnie u Was, lub na jeszcze innej budowie.Przyczyny - patrz "dziennik Martki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 12.04.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 A nie mówiłem, że jak ruszy to potem się pozbierać nie można tak to wszystko zasuwa. Poza tym idzie, widzę, wzorowo ale ja bym Luśkowy punkt inwestorski na stałę w wylewce obsadził (oczywiście z zagłębieniem na pifko ) Dawaj zdjęcia bo my są wzrokowce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.04.2005 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Whisperki kochane, wasza zguba robotnicza sztuk jeden cały dzień zageszczała u mnie piach. Ale za to jutro wszyscy moi panowie znajdą siepewnie u Was, lub na jeszcze innej budowie. Przyczyny - patrz "dziennik Martki" Po pierwsze - fajnie że budowlaniec żyje. Po drugie - nie wszyscy, bo u Ciebie będzie ich kilku potrzeba. Po trzecie - to co napisałem w Komentarzach do Krzemyka Martki Poza tym idzie, widzę, wzorowo ale ja bym Luśkowy punkt inwestorski na stałę w wylewce obsadził (oczywiście z zagłębieniem na pifko ) Nieee... jeszcze zostanie jej tak na zawsze - będzie tylko siedziec i mnie poganiać A ja mogę piwko nosić ze sobą, nie przeszkadza mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Whisper ogromne gratulacje jak to u Was wszystko sparwnie i szybko idzie Ślady w garażu bardzo ładne A zalewanie betonu wieczorem też piekne Żeby beton dobrze wiązał to wznosze toast wszak było 1 poważne zalewanie Życzę Wam duzo szczęścia http://www.rozawiatrow.pl/images/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.04.2005 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Aaaa.. dziękujemy Aga, dziękujemy i czekamy aż u Was się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 My też czekamy jak narazie wszystko idzie spokojnie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.04.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Piękny ten pierwszy bloczek A jakie to fajne uczucie chodzić po własnej podłodze - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts