Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Whisper - super dziennik od soboty jestem stalym czytelnikiem

Ile placiles za dysperbit ??

Cieszę się :)

Za 22kg wiaderko 51 lub 54 złote. Niestety ten za 51 był zmrożony i wyglądał jak psie kupy w wodzie, więc wziąłem z innej hurtowni już za 54.

Maluszku, sam jestem zaskoczony tempem :) A dziś zasypują sie fundamenty i prawdopodobnie będzie się wylewała podłoga na gruncie.

Whisper - jak oni zagęścili w jeden dzień taką masę piasku?

Na bieżąco - co im facet podsypywał, to rozgarniali i zagęszczali. Dużo ludzi - dużo na raz można zrobić - ten zagęszcza, tamten rozgarnia, ten ociepla, tamten... Był potem mój KierBud, pochwalił, że chłopaki naprawdę porządnie robią.

No tak... to wyjaśnia sprawę...

A czy policzyli się na końcu? Może kogoś zagęścili razem z piaskiem :wink:

Po zagęszczaniu liczba się zgadzała. Nie wiem jak po wylewaniu podłogi, bo nie dotrwaliśmy do końca. Luśka rano dzwoniła, że są ślady jakiegoś psa w garażu :wink: ale psa wmurowanego nie znalazła. Za to w Ekipie brak jednego człowieka i teraz mamy pytanie - czy Szef przesunął go do Martki, czy robi za zbrojenie podłogi... :o

Whisperki kochane, wasza zguba robotnicza sztuk jeden cały dzień zageszczała u mnie piach.

Ale za to jutro wszyscy moi panowie znajdą siepewnie u Was, lub na jeszcze innej budowie.

Przyczyny - patrz "dziennik Martki"

Po pierwsze - fajnie że budowlaniec żyje.

Po drugie - nie wszyscy, bo u Ciebie będzie ich kilku potrzeba.

Po trzecie - to co napisałem w Komentarzach do Krzemyka Martki :)

Poza tym idzie, widzę, wzorowo ale ja bym Luśkowy punkt inwestorski na stałę w wylewce obsadził (oczywiście z zagłębieniem na pifko )

Nieee... jeszcze zostanie jej tak na zawsze :wink: - będzie tylko siedziec i mnie poganiać :wink:

A ja mogę piwko nosić ze sobą, nie przeszkadza mi :)

Whisper ogromne gratulacje jak to u Was wszystko sparwnie i szybko idzie :)

Ślady w garażu bardzo ładne :wink: :)

A zalewanie betonu wieczorem też piekne :)

Żeby beton dobrze wiązał to wznosze toast wszak było 1 poważne zalewanie :wink: :)

Życzę Wam duzo szczęścia :lol: :lol: :lol:

http://www.rozawiatrow.pl/images/szampan.jpg