Funia 14.04.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 no i co? I kurde jego mać mówiłam że tak będzie Już nas przegoniliście, u nas dopiero 6 warstwa suporexu.\ A tak serio - super - gratulacjie - i piszcie codziennie. Ps. Co do blaciku - bezwzglednie musi być, u nas tez bedzie. Na razie jest kanał, bo Miś będzie składał Tigera (takie autko co mu przyślą w paczce). Więc doskonale Cię rozumiem. Pozrówka Ps.2. Ten sam pies był u nas w zeszłym roku, jak wylewaliśmy murek pod ogrodzenie. Ale kawał Polski przelazł, no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 14.04.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Alez Wy macie przytulny ten zagajniczek do przyjmowania alternatywnej pozycji inwestorkiej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Tak szybko Tempo macie expresowe Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Alez Wy macie przytulny ten zagajniczek do przyjmowania alternatywnej pozycji inwestorkiej..... Wpadnij kiedyś, tylko leżak własny przytargaj, bo Luśka pewnie swojego nie odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Pięknie rośnie ten Wasz domek Pozycje inwestorskie cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.04.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Whisper, no, no, domek rośnie jak na drożdżach a pozycja inwestorska...pozazdrościć p.s pies był także u mnie, tyle, że w zeszłym roku i chodził po schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Tempo rzeczywiście imponujące.Zaczynam powoli wierzyć w ten wrzesień.A okna już macie wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.04.2005 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Tempo rzeczywiście imponujące. Zaczynam powoli wierzyć w ten wrzesień. A okna już macie wybrane? Chyba nie (to już Luśka). Zresztą wczoraj zmienialiśmy rozmiar jednego z okien, bo po postawieniu muru do odpowiedniej wysokości okazało się że będzie zbyt wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 15.04.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Sprawa kominowa:You probably have a real problem , I'm affraid .... Nie jestem oczywiście specem ale zwykle komin, jak bardzo solidny słupek w domku jest uwzględniany jako jeden z elementów podporowych (nośnych) dachu więc chyba nie można go ot, tak usunąć bez zmiany konstrukcji dachu .... ale może jakiś architekt by się wypowiedział .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.04.2005 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Nie jestem oczywiście specem ale zwykle komin, jak bardzo solidny słupek w domku jest uwzględniany jako jeden z elementów podporowych (nośnych) dachu więc chyba nie można go ot, tak usunąć bez zmiany konstrukcji dachu .... ale może jakiś architekt by się wypowiedział .... U mnie ten komin jest dla więźby tylko przeszkodą.Wiązary omijają go z obu stron i w żaden sposób nie wykorzystują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 15.04.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Nie jestem również fachowcem, ale oczywiście na budowaniu się wszyscy znamy Nie sądzę żeby komin mozna wykorzystac jako element konstrukcyjny dla dachu, jest to raczej pewien problem dla dachu który należy nalezycie rozwiązać......(w moim projekcie ostatnio p architekt odkrył że komin nonszalancko wcina się w krokwię koszową taki ból typowych projektów) Niestety to nie ma w zasadzie znaczenia dla gminy - komin jako element widoczny i zewnetrzny jest rzeczywiście w tym sensie istotną częśćią projektu i trzeba to z gminą jakoś załatwić powodz4enia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 15.04.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Whisper, ależ Ty dostojnie wyglądasz na tle ściany WŁASNEGO DOMU pozazdrościć a takie śliczne brzózki też mam u siebie na działce tylko jeszcze pozycji inwestorskiej nie mogę przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.04.2005 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ewusiu, pozycja inwestorska nie przychodzi ot, tak sobie. Trzeba ją długo i wytrwale ćwiczyć! Potrzebujesz do tego leżaka oraz tak zwanych miejsc posadowienia inwestora (powinny znajdować się w Planie Zagospodarowania w Twoim projekcie). Tylko długotrwałe, uporczywe ćwiczenie pozycji inwestorskiej pozwoli na wywarcie właściwego wrażenia na ekipie oraz gościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 15.04.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 ćwiczę Whisperku, ćwiczę ale na razie "na sucho" cały smaczek tej pozycji jest odczuwany dopiero po rozpoczęciu budowy a na to chwilę jeszcze muszę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.04.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Whisperki: widze ze tempo macie niezle... ladnie wszystko idze... a zdjęcia..... zwłaszcza nocne poprostu genialne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.04.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ogromnie podoba mi się pozycja inwestorska Luśki Dla mnie BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.04.2005 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Whisperki: widze ze tempo macie niezle... ladnie wszystko idze... a zdjęcia..... zwłaszcza nocne poprostu genialne.... Dzięki za uznanie maksiu. Żebym ja jeszcze wtedy statyw miał ze sobą, bo robienie zdjęć przy czasie naświetlania rzędu sekundy z ręki jest raczej ruletką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 15.04.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Dziękuję wszystkim serdecznie za uznanie i docenienie mojej pozycji inwestorskiej Gwoli wyjaśnienia, to przyjmuję ją dopiero wtedy, kiedy już braknie mi sił na inwestorowanie na stojąco... a że wprawy dużej jeszcze nie mam, to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.04.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Luśka Ja przepraszam, że się tak tu wcinam, ale w końcu odpowiedziałam na Twoje pytania w moim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 15.04.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Aniu, widziałam, dzięki Fajną masz chatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts