Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz rzeczywiście ładnie idzie, ale za chwilkę wyhamuje. Ekipa zakończy działalność pewnie za jakiś tydzień, a do 10 maja muszę czekać na więźbę. No kurde w życiu bym nie pomyślał że oni to tak szybko będą robili :o

Mały konkurs:

co można robić w domu bez dachu?

Konkurs jest rozgrywany w dwóch kategoriach:

stricte budowlano-wykończeniowej,

oraz w dowolnej

Hej Whisper,

kolejny stały czytelnik Waszego dziennika się melduje :) Czyta się fantastycznie. A dziennik nabrał takiego tempa, że trudno nadążyć.

Mam jeszcze prośbę - poproszę o namiary na hurtownie w Radomiu (te od stali i bloczków betonowych). Jak nie chcesz robić reklamy, to mogą być na priv'a :)

Pozdrawiam

Brzuzens

Mam jeszcze prośbę - poproszę o namiary na hurtownie w Radomiu (te od stali i bloczków betonowych). Jak nie chcesz robić reklamy, to mogą być na priv'a :)

Poszło na priv, bo jeszcze Redakcja by mi urządziła mały lincz za reklamę :wink: Co prawda podobno Elity to nie obowiązuje, ale wolę uważać :wink:

Jakby ktoś jeszcze byl zainteresowany namiarami, to dajcie znac.

Odnośnie konkursu:

Słoneczko - cieszę się, iż Twoja propozycja pozbawiona była treści obscenicznych. Powinnaś być wzorem dla młodzieży! Nie tylko nie ma tu mowy o ekscesach tekstylno-solarnych (jak u niektórych uczestniczek konkursu), ale też jest mowa o astronomii. A astronomia jak wszyscy wiemy, jest (obok fizyki, matematyki, historii, biologii, wychowania fizycznego i rytmiki) królową wszystkich nauk! Popieram, popieram, popieram. Propozycja mądra, przemyślana, wychowawcza!

Jagna - musimy jutro poważnie porozmawiać.

Whisper, nie ogłosiłeś regulaminu konkursu.

Nie zaznaczyłeś, ze treści "niedokońcaprzyzwoite" są zakazane.

Moim zdaniem propozycja Jagny jest badzo kusząca. Powiem więcej :ściany bez dachu nadają pewne ograniczenie niebu, co sprawia, że masz swój kawałek nieba.

Pozostaje zaporosic do tego kawałka Luśkę i możecie robić dokładnie to co checie we WŁASNYCH CZTERECH ŚCIANACH. Dosłownie :)

Whisper, nie ogłosiłeś regulaminu konkursu.

Nie zaznaczyłeś, ze treści "niedokońcaprzyzwoite" są zakazane.

Moim zdaniem propozycja Jagny jest badzo kusząca. Powiem więcej :ściany bez dachu nadają pewne ograniczenie niebu, co sprawia, że masz swój kawałek nieba.

Pozostaje zaporosic do tego kawałka Luśkę i możecie robić dokładnie to co checie we WŁASNYCH CZTERECH ŚCIANACH. Dosłownie :)

Martka, a czy ja powiedziałem, że treści te-co-wiesz są zakazane? :D :wink: :wink: Ja tylko powiedziałem, że muszę z Jagną porozmawiać 8) :lol: :lol:

I bardzo ciekawa jest ta koncepcja o ścianach nadających ograniczenie niebu. Musze sobie to gdzieś zapisać, bo to takie... świeże i mądre jest :wink: Naprawdę. Nie nabijam się. Nie tym razem. :wink:

Whisper, popatrz na to szkło:

http://www.witrazesc.com.pl/listopad2004/2004_06_18%20Zielona%20scianka/11detalzielonaweb.jpg :o

Znalazłam je w wątku Mimi o wnętrzach i zachorowałam na taką ścianę, świeżą jak morska bryza http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/tak-tak.gif

Jest mnóstwo innych motywów na tej stronie: http://www.witrazesc.com.pl/, słoneczne też, a jakże :D

Może coś Wam się spodoba, niekoniecznie zamiast dachu http://perso.wanadoo.fr/smileysmania/Smileys/gifs3/a11.gif

Aaaaa! I musze sobie kupić taki wielki sekator do gałęzi Fiskarsa i szpadel Fiskarsa. I chyba na siekierę Fiskarsa też się skuszę...

Sekator mam innej firmy, ale szpadelek polecam. Jest bajerancko wytrzymały, świetnie wyłuskuje pokażne kamyki i podważa żeliwne dekielki studzienek kanalizacyjnych. Dobrze zainwestowane pieniądze.

Co do siekiery to zauważyłem 2 typy. Jeden "normalny" i drugi z plastikowym (węglowym :wink: ) którego nie można niczym pobijać. Podobno się nie klinują. Obecnie używam zwykłąej, ale za chwilę zabiorę się za grubą akację więc też trzeba będzie coś wybrać. Jak kupisz powiedz jak się sprawuje i jak wygląda sprawa ostrzenia.