Martka 15.04.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ech, piekne te okna sypialniane Ja moje będę miała dopiero za trochę ponad tydzień - są na poddaszu:) Wasz domek pięknie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Whisperki - qrcze przy takim tempie to za jakieś 3 miesięce i będziecie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Pieknie pieknie już się chyba musze szykować na parapoetówę takie macie tempo Trzymam kciuki bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 16.04.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Tempo macie optymistycznie przerażające Jeszcze niedawno beton lali, a tu już Whisper mówi o wieńcu. Jak patrzę na to co sie u Was dzieje - to tylko mam nadzieję, że i u mnie tak będzie od poniedziałku (hehe-marzenie ściętej głowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.04.2005 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Teraz rzeczywiście ładnie idzie, ale za chwilkę wyhamuje. Ekipa zakończy działalność pewnie za jakiś tydzień, a do 10 maja muszę czekać na więźbę. No kurde w życiu bym nie pomyślał że oni to tak szybko będą robili Mały konkurs: co można robić w domu bez dachu? Konkurs jest rozgrywany w dwóch kategoriach: stricte budowlano-wykończeniowej, oraz w dowolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.04.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 To ja w dowolnej:1. w domu bez dachu można sobie siedzieć i patrzeć na niebo2. w domu bez dachu można moknąć w wiosennym deszczu i cieszyć się, ze już niedługo nie będzie się moknąć.3. w domu bez dachu można się opalać bez gaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.04.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Albo, póki czas, zrobić zamiast dachu, otwierane obserwatorium astronomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.04.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Ja popieram Jagnę ...A tak poza tym, to niesamowita ta Wasza budowa..Takie budujące to co się tam wyprawia....Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 16.04.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Hej Whisper, kolejny stały czytelnik Waszego dziennika się melduje Czyta się fantastycznie. A dziennik nabrał takiego tempa, że trudno nadążyć. Mam jeszcze prośbę - poproszę o namiary na hurtownie w Radomiu (te od stali i bloczków betonowych). Jak nie chcesz robić reklamy, to mogą być na priv'a Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.04.2005 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Mam jeszcze prośbę - poproszę o namiary na hurtownie w Radomiu (te od stali i bloczków betonowych). Jak nie chcesz robić reklamy, to mogą być na priv'a Poszło na priv, bo jeszcze Redakcja by mi urządziła mały lincz za reklamę Co prawda podobno Elity to nie obowiązuje, ale wolę uważać Jakby ktoś jeszcze byl zainteresowany namiarami, to dajcie znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.04.2005 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Odnośnie konkursu:Słoneczko - cieszę się, iż Twoja propozycja pozbawiona była treści obscenicznych. Powinnaś być wzorem dla młodzieży! Nie tylko nie ma tu mowy o ekscesach tekstylno-solarnych (jak u niektórych uczestniczek konkursu), ale też jest mowa o astronomii. A astronomia jak wszyscy wiemy, jest (obok fizyki, matematyki, historii, biologii, wychowania fizycznego i rytmiki) królową wszystkich nauk! Popieram, popieram, popieram. Propozycja mądra, przemyślana, wychowawcza! Jagna - musimy jutro poważnie porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.04.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Whisper, nie ogłosiłeś regulaminu konkursu. Nie zaznaczyłeś, ze treści "niedokońcaprzyzwoite" są zakazane. Moim zdaniem propozycja Jagny jest badzo kusząca. Powiem więcej :ściany bez dachu nadają pewne ograniczenie niebu, co sprawia, że masz swój kawałek nieba. Pozostaje zaporosic do tego kawałka Luśkę i możecie robić dokładnie to co checie we WŁASNYCH CZTERECH ŚCIANACH. Dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.04.2005 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Whisper, nie ogłosiłeś regulaminu konkursu. Nie zaznaczyłeś, ze treści "niedokońcaprzyzwoite" są zakazane. Moim zdaniem propozycja Jagny jest badzo kusząca. Powiem więcej :ściany bez dachu nadają pewne ograniczenie niebu, co sprawia, że masz swój kawałek nieba. Pozostaje zaporosic do tego kawałka Luśkę i możecie robić dokładnie to co checie we WŁASNYCH CZTERECH ŚCIANACH. Dosłownie Martka, a czy ja powiedziałem, że treści te-co-wiesz są zakazane? :wink: Ja tylko powiedziałem, że muszę z Jagną porozmawiać I bardzo ciekawa jest ta koncepcja o ścianach nadających ograniczenie niebu. Musze sobie to gdzieś zapisać, bo to takie... świeże i mądre jest Naprawdę. Nie nabijam się. Nie tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.04.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Whisperku, to była taka mała prowokacja, bo... nie chciałam wygrać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.04.2005 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Słoneczko, konkurs jeszcze nie zakończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.04.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Whisper, popatrz na to szkło: http://www.witrazesc.com.pl/listopad2004/2004_06_18%20Zielona%20scianka/11detalzielonaweb.jpg Znalazłam je w wątku Mimi o wnętrzach i zachorowałam na taką ścianę, świeżą jak morska bryza http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/tak-tak.gif Jest mnóstwo innych motywów na tej stronie: http://www.witrazesc.com.pl/, słoneczne też, a jakże Może coś Wam się spodoba, niekoniecznie zamiast dachu http://perso.wanadoo.fr/smileysmania/Smileys/gifs3/a11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.04.2005 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Jest mnóstwo innych motywów na tej stronie: http://www.witrazesc.com.pl/, słoneczne też, a jakże Niektóre są rzeczywiście śliczne... Aż szkoda że nie do każdego domu takie szklane dziwactwa pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 17.04.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Poszło na priv, bo jeszcze Redakcja by mi urządziła mały lincz za reklamę Hmmm, mailem czy wiadomość prywatna? Bo jakoś nie mogę znaleźć Chyba że w niedzielne przedpołudnie mam problemy z orientacją Mogę prosić o bis? Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.04.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Aż szkoda że nie do każdego domu takie szklane dziwactwa pasują Wśród tych "dziwactw" są całkiem ładne, skromne szkła z motywami kwiatowymi, które po stokroć przewyższają np. łazienkowe luksfery i do stylowego domu pasowałyby jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.04.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Aaaaa! I musze sobie kupić taki wielki sekator do gałęzi Fiskarsa i szpadel Fiskarsa. I chyba na siekierę Fiskarsa też się skuszę... Sekator mam innej firmy, ale szpadelek polecam. Jest bajerancko wytrzymały, świetnie wyłuskuje pokażne kamyki i podważa żeliwne dekielki studzienek kanalizacyjnych. Dobrze zainwestowane pieniądze. Co do siekiery to zauważyłem 2 typy. Jeden "normalny" i drugi z plastikowym (węglowym ) którego nie można niczym pobijać. Podobno się nie klinują. Obecnie używam zwykłąej, ale za chwilę zabiorę się za grubą akację więc też trzeba będzie coś wybrać. Jak kupisz powiedz jak się sprawuje i jak wygląda sprawa ostrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts