Jagna 17.04.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Odnośnie konkursu: Słoneczko - cieszę się, iż Twoja propozycja pozbawiona była treści obscenicznych. Powinnaś być wzorem dla młodzieży! Nie tylko nie ma tu mowy o ekscesach tekstylno-solarnych (jak u niektórych uczestniczek konkursu), ale też jest mowa o astronomii. A astronomia jak wszyscy wiemy, jest (obok fizyki, matematyki, historii, biologii, wychowania fizycznego i rytmiki) królową wszystkich nauk! Popieram, popieram, popieram. Propozycja mądra, przemyślana, wychowawcza! Jagna - musimy jutro poważnie porozmawiać. Oj tam. A jak bym napisała, że "W domu bez dachu można urządzić sobie prywatne SOLARIUM" to by lepiej zabrzmiało nie? A wychodzi na to samo A poważnie porozmawiać to możemy swoją drogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Ja tam jestem za pomysłem Jagny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.04.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Mały konkurs: co można robić w domu bez dachu? Konkurs jest rozgrywany w dwóch kategoriach: stricte budowlano-wykończeniowej, No to ja może zabiore głos w kategorii budowlano-wykonczeniowej: W domu bez dachu można zatem: 1. Zrobić dach 2. Po raz 128 pomierzyć ściany 3. Rozplanować sobie ustawienie mebli (zalecane przy pogodzie bezdeszczowej) 4. Zaparkować samochód (zalecane użycie dźwigu) 5. Cieszyć się z tego co już się ma, prosząc niebiosa o więcej no narazie starczy.. jak będzie mało to coś jeszcze dopisze.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 17.04.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Co do sekatora Fiscarsa, to naprawdę miałam niezły ubaw obserwując miny Whisperów i Martki, gdy grab o średnicy 4 cm ciachnęli jak gotowaną marchewkę ( wczesniej wzbraniali się, że nie chcą próbować, żeby nie zniszczyć sekatora).Ale ja zareagowałam tak samo za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 To bardzo fajny sekator bo jak mój mąz kupił sekator to nawet trzech krzaczków malin nie wycieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.04.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Dobry firmowy sekator z fobrej jakości materiału zawsze będzie lepszy od taniej promocji w hipermarkecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Teraz mój mąż już się o tym przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.04.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Luśka i Whisper, dzięki za wspaniałe spotkanie! To kiedy znowu się widzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.04.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Whisperki! Dzieki za spotkanie i za wizytę, następnym razem zrobimy u nas grila, już czujcie się zaproszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.04.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Teżżem miała dzisiaj grilla, ale bez Jagny, Whisperków i Nulli Czemu do Was tak daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.04.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Słoneczko Odległość jest rzeczą względną, pomyśl jak masz nas blisko w porównaniu z Toronto Jak będziesz w okolicy to też zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.04.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam. Prędkość prac zadziwiająco szybka. My zaczeliśmy ok. 10 dni po Was, już prawie Was dogoniliśmy a tu zdjęcia widzę i znowu uciekliście . Sloneczko napisała Teżżem miała dzisiaj grilla, ale bez Jagny, Whisperków i Nulli Czemu do Was tak daleko? A co Wy na to,żeby tutaj pogrilować? Zapraszam wszystkich. http://www.olkalybowa.republika.pl/images%5B1%5D.jpg Komu piwko? http://www.olkalybowa.republika.pl/images%5B17%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Teżżem miała dzisiaj grilla, ale bez Jagny, Whisperków i Nulli Czemu do Was tak daleko? Toć my możemy zrobić grilla gdzieś u nas i ich zaprosić do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Whisperkowie - dzięki za miłe spotkanie Mam nadzieję, że teraz będziemy się częściej spotykać Czytałam, że chcecie mieć berneńczyka Witamy w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.04.2005 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Teżżem miała dzisiaj grilla, ale bez Jagny, Whisperków i Nulli Czemu do Was tak daleko? Toć my możemy zrobić grilla gdzieś u nas i ich zaprosić do nas Kraków, Kraków... to gdzieś kawałek za Grójcem chyba? Eeee... to prawie nasze okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Teżżem miała dzisiaj grilla, ale bez Jagny, Whisperków i Nulli Czemu do Was tak daleko? Toć my możemy zrobić grilla gdzieś u nas i ich zaprosić do nas Kraków, Kraków... to gdzieś kawałek za Grójcem chyba? Eeee... to prawie nasze okolice prawie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Whisperkowie Kochani - dzisiaj na forum zauważyłam, że jakaś kobitka (nie pamiętam nicka ) buduje się w Rudzie. Macie forumową sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Znalazłam Sobotkowa koło Was się buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.04.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 I Sobotka - to u nich zakopała sie pompa i do mnie nie dojechał beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.04.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 I Sobotka - to u nich zakopała sie pompa i do mnie nie dojechał beton A może to była dywersja, może specjalnie wykopali dół na drodze... ja nie chcę podpuszczać, ale lepiej tą sprawę zbadać dokłądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts