Whisper 18.04.2005 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Już zbadałem... Pan z betoniarni po tradycyjnym "Witam mojego najlepszego klienta!" opowiadał mi o warunkach wodno-gruntowych w okolicach Sobotków. Wyciągali pompę przez pięć godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.04.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witam. Napisałeś W projekcie mamy komin wentylacyjny i spalinowy dla kotła gazowego. Ponieważ zdecydowaliśmy się na ogrzewanie prądem i wentylację mechaniczną, to komin idzie precz i Aaaa... i mamy komin do wysokości wieńca. To ja nic nie rozumiem . A jaki ten komin budujesz? Systemowy czy murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.04.2005 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Został nam komin do kominka. Murowany z prawdziwych cegieł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.04.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 No tak zapomniałam o tej ewentualności . My włąśnie staneliśmy przed dylematem wyboru komina (systemowy czy murowany)wybralismy murowany bo wyjdzie taniej. Mam nadzieję,że tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 19.04.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 My mamy systemowe, drogie jak cho...., ale obiecywali że będą super, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 19.04.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Już zbadałem... Pan z betoniarni po tradycyjnym "Witam mojego najlepszego klienta!" opowiadał mi o warunkach wodno-gruntowych w okolicach Sobotków. Wyciągali pompę przez pięć godzin Tak było Pompę wyciągali podobno do 11.00 w nocy Teraz już jest trochę lepiej...dawno się nikt nie zakopał Whisperki, wiemy gdzie się budujecie! Widzieliśmy co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.04.2005 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Byliście koło nas? Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 19.04.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Wracaliśmy któregoś dnia z działki...zboczyliśmy z drogi Nawet trafiliśmy, bo sobotka kiedyś podwoził do Was "koparkowego" i nawet nie wiedział, że do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobotka 19.04.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 no proszę sobotka w pracy, a sobotkowa opisuje stan wód gruntowych na działce. Po długim rozmyślaniu zdecydowałem się zamówić piasek. Faktycznie lepiej " wyjechał sam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.04.2005 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 To następnym razem jak będziecie w okolicy to patrzcie czy stoi pod płotem zielone kombi. Jak stoi to i nas gdzieś na terenie znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 19.04.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Dziękujemy..zajedziemy. Was też zapraszamy Sobotka...sio do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 19.04.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Sobotkowa - co za cudo trzymasz na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 19.04.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 To nowy nabytek mojej siostry Pekińczyk...ale jest śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janoush 20.04.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 I ja, i ja... Aretzkee, napisz, że ja też będę się budował w Rudzie , dobra ? Naprzeciwko Ciebie A jak będziesz na Placu Budowy w sobotę, to przywiozę Ci niespodziankę Ewentualnie w niedzielę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 I ja, i ja... Aretzkee, napisz, że ja też będę się budował w Rudzie , dobra ? Naprzeciwko Ciebie A jak będziesz na Placu Budowy w sobotę, to przywiozę Ci niespodziankę Ewentualnie w niedzielę... No dobra... Misiek... eeee.... Janoush będzie się budował w Rudzie.. Prawie naprzeciwko mnie. Na razie ma pole, które zaczyna porastać trawą i kępami perzu (kosić, kochany, kosić). A mnie ani w sobotę ani w niedzielę nie będzie, bo pracuję. Więc po niespodziankę może zaraz przyjdę te dwa piętra wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Whisperowa Rodzino jestem pod ogromnym wrazeniem tempa prac!!!!! Chyba faktycznie wczesniej bedzie co opijac u Was Ja caly czas trzymam kciuki za wrzesien!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Whisperowa Rodzino jestem pod ogromnym wrazeniem tempa prac!!!!! Chyba faktycznie wczesniej bedzie co opijac u Was Ja caly czas trzymam kciuki za wrzesien!!!!!!!!!! Wysoko nam poprzeczke stawiasz. Jak na razie wariant optymistyczny mówił o październiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 ups To tak na szczescie!!!!!! W takim razie bede trzymac kciuki miesiac dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 20.04.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Whisper, jak zajrzałam do waszego dziennika to oniemiałam z wrażenia, że można tak szybko budować. Jestem pod wrażeniem i dołączam się do konkursu, proponuję zanucić fragmencik harcerskiej piosenki: I zbudujemy dom bez strychów i bez piwnic Zapłonie lampą krąg zapachem lasów grzybnym. Nie trzeba stawiać pieców, nie musisz okien szklić, Więc zbudujemy dom, bo taki dom musi być. I niebu się pokłonisz. I wyżej wciąż bez słowa, Na wyciągnięcie dłoni Będziemy dom budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Pontypendy, tempo jest na tyle szybkie, że na spotkaniu grupy warszawskiej Maluszek pytała, czy już mieszkamy A śpiewać nie umiem.... Mogę podeklamować jako wierszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts