andrzejka 20.04.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Słoneczko, konkurs jeszcze nie zakończony Do kiedy można skladać propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Aż mi dach zrobią, czyli gdzieś do maja. A jak będzie fajny pomysł, to i po terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 20.04.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Whisper, Zaczynam podejrzewać, że Twoja mama coś nakreciła z Twoją datą urodzenia. Każdy byk, to artystyczna dusza. A Ty? Śpiewać - nie, Może chociaż rysujesz ładnie? A... i będziesz miał blat roboczy. Może wtedy się rozwiniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.04.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Whisper, myślałem naiwnie, że jestem twoim najbliższym forumowym sąsiadem. A tu masz cała Ruda na forum pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Martka, śpiewać lubię, ale jak mam słuchawki na uszach. Luśka wtedy krzyczy . Rysować to tak, tego... BLAT! Blat to moja szansa! Jezier, jesteś moim najbliższym wybudowanym sąsiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.04.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 No co ty na budowie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ale mieszkasz I nawet cię sąsiedzie spotkać w "mieście" można, jak na zakupy pojedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Aż mi dach zrobią, czyli gdzieś do maja. A jak będzie fajny pomysł, to i po terminie Czyli dajesz czas na zastanowienie się A czy o nagrodach juz coś wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 20.04.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 a propos konkursumoże tak romantyczna kolacja we własnych ścianach pod gwiażdzistym niebem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.04.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ja też się dołączę do konkursu - można: 1. Leżąc na leżakach (lub materacu) oglądać latem spadające gwiazdy... 2. Jak ktoś lubi, a nie lubi plaż naturystów, poopalać się w ukryciu, ale na powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ja też się dołączę do konkursu - można: 1. Leżąc na leżakach (lub materacu) oglądać latem spadające gwiazdy... 2. Jak ktoś lubi, a nie lubi plaż naturystów, poopalać się w ukryciu, ale na powietrzu Rafałek, więcej inwencji! Powielasz pomysł Jagny (to z opalaniem się bez gatek ) i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 a propos konkursu może tak romantyczna kolacja we własnych ścianach pod gwiażdzistym niebem? Nieźle... mi przez myśl przemknął grill w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Whisper a co powiesz na nakręcenie w twoim domku bez dachu budowlanego reality show. Myślę, że znaleźli by się tacy co chcieli by zobaczyć na żywo jak buduje się w naszym kraju . Może to bylby sposób na zarobienie pieniążków na budowę domku i ..............nie tylko Oj myślę, że dobry bylbyś w tej roli Luśka również Tylko czy wytrzymalibyście te ciągle obserwujące was kamerki To nie jest moja jedyna propozycja Myślę jeszcze nad innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Robi się coraz ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 22.04.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Dzięki Whisper za namiary. A teraz mając już ścianki działowe skombinuj jakieś drzwi i będziecie mogli zamknąć się z Luśką w swoich "czterech ścianach", i tylko ścianach prawda bo dachu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Whisperki jak pieknie idzie ta wasza budowa Ogromne gratulki i trzymam kciuki za drugą transzę Może już zacznijcie robić kistę co przywieźć na parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.04.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Człowiek trochę odpuści prasie codziennej i potem łoki bolą od czytania (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kroyena! A ja dopiero co pomyślałam "Ciekawe co to z Kroyeną się dzieje?" A ty myk! Kroyena pisze Whisperki, Wasz dom to rekord czasu i przestrzeni! To się nazywa budowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.04.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 No i jak rzeczoznawca bankowy ocenil zaawansowanie robót waszego domku bo ja oceniam wysoko i drugą transze bym nawet dziś przelala na wasze konto bo praca wre ale i efekty widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 22.04.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 WhisperNieśmiało wnioskuję o przerobienie zdjęć w Dzienniku na linki do nich.Bo już długo się otwiera a co dopiero jak będzie więcej zdjęć, a będzie na pewno.Fajnie czyta się Wasz Dziennik ale niedługo ciężko będzie się doczekać.Tempo niezłe - oby tak dalej. Czy za każdą transzą będzie musiał przyjażdżać rzeczoznawca?Spytaj - może potem tylko zdjęcia przesyłać? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts