Jagna 22.01.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Aga, jak chcesz, to Ci powiem! Mogę Ci to nawet mówić parę razy dziennie...chcesz? No dobra, wiem o co chodzi. Ja też muszę na razie rabotać na dwa etaty, żeby jakoś było.... Ale nie zmienia to faktu, że Luśka naszym idolem jest i basta! http://gify.mjw.pl/gifs/party/00000037.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.01.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ja jeszcze na dwa nie robię ale przymierzam się do 1 1/2. Tak tak Luśka jest naszym idolem a może Whisper jako jej mąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.01.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Whisper jest naszym Królem WILCZOMLECZA http://gify.mjw.pl/gifs/party/00000067.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.01.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.01.2005 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ach złośnice jedne! Śmiejcie się, śmiejcie... Skończy się tym, że Luśce dostęp do netu odetnę, bo jak ona przeczyta co tu wypisujecie, to się baba zbiesi na amen Zaraz jej powiem, że się komputer popsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.01.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Niech czyta dziewczyna co jej będziesz żałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.01.2005 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Taaaa... a potem będzie: "Po co mam szukać pracy, skoro dziewczyny na forum mówiły, że nie muszę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.01.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Whisper - nie bądź taki i pozwalaj Luśce czytać Forum Pozdrów ją od nas serdecznie Mam nadzieję, że kiedyś osobiście Was poznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.01.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 oj fajnie się zaczęło, ciekawiei działeczkę macie pięknistątrzymam mocno kciukia co do banku - jeżeli jeszcze nie wybraliście spróbuj w multi (ostatnio było korzystnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.01.2005 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Czupurku, działeczka jest pięknista, ale niektóre forumowiczki mnie już od Króli Wilczomlecza wyzywają Jeśli chodzi o kredyt, to Multi jako bank w którym mam konto już mam zaliczony. Minusy takie, że oprocentowanie koło 3.8 bodajże, no i niestety ustalane przez bank. Prezes budzi się rano i mówi - "Dziś będziemy kredyty w CHF mieć po... (przerwa na podłubanie w nosie) ...tyle"! Żadne tam LIBORy i inne. Do tego wyliczyli mi śmieszną zdolność kredytową (ok. 200tys.), która po po moim "Dlaczego tak mało - inne banki dawały mi lepiej" podskoczyła do 270 tys. No i tak ogólnie to średnio byli frontem do klienta. Lepiej wychodził BPH, zdecydowanie lepiej PKO BP. A najlepiej wyszła dzisiejsza wizyta w PTF (Polskie Towarzystwo Finansowe). Przestali już sprzedawac cudze kredyty i sprzedają swoje jako Santander Consumer PTF Bank. 3.36% na 25 lat przy 20% wkładu własnego i kredycie 280 tys. Szczegóły wkrótce w dzienniku A co do Dziennika, to gdzie Twoje najnowsze zdjęcia? Dokumentacja foto kończy się chyba na kwietniu zeszłego roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.01.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Whisper Działka rzeczywiście przepiękna I Luśka na niej bardzo ładnie wygląda A co do Twojegu bólu głowy w niedzielę- przemyśl, poczytaj spostzreżenia innych ale dopasuj to wszystko do swojej sytuacji. Nie zawsze i nie dla wszystkich najlepsze jest to co chwalą inni. Ale mi tajemniczo to wyszło Trzymam kciuki za pomyślność i realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.01.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Whisper, a co byś powiedział na akumulacyjne piece na parterze ukryte w kanałach w podłodze. Chciałem zrobić takie akumu na strefy dwie. Do tego kominek z DGP grawitacyjnym (to na wypadek coraz czestszych wyłączeń prądu - w końcu obce koncerny nie wykupuja naszej energetyki po to żeby w nią inwestować - znaczna część Częstochowy miała przychłodzone pośladki na ten przykład wew week_end). Do repertuaru duży zasobnik z grzałką (pracującą w strefie 2 (byłoby lepiej jakby pracowała w Strefie 11 perpetum mobile , ale ENEA chyba na to nie pójdzie. Za to zasobniczek miałby mieć 2 wężownice (jedną w kominek, a drugą do przyszłoścowego solara). Będzie malutki problem z danymi, ale cosik trzeba będzie do Excella powsadzać. PS. Podczas mojego ostarniego niebytu w domu, zyskałem parę punktów w kierunku ogrzew. el., puścił z letka zawór dopuszczający wodę do instalcji przez zakamienienie i w piwnicy z okazji zadziałąnia pojawiło się pole ryzowe o głębokości 1 cm. Zadziałął zawór bezpieczeństwa pieca. dobrze, że lepsza połowa była w domu bo jakbysmy tak wyjechali na dłużej to ktoś by sięzorientował dopiero jakby wywaliły S-y w rozdzielnicy elekttrycznej tzn. +/- 0,8 metra i by było yello submarine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.01.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 no tak. ale czy działąnia statutowe PTF są takie same jak innych banków? żeby nie było jak z kasą Baksika czy systemami argentyńskimi no nie mów - w galerii są zdjęcia, nawet dzisiaj wklejałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.01.2005 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Czupurku, o PTF już się przewijało w innych wątkach, bo tez ktoś się bał, że to system argentyński. Kiedyś sprzedawali cudze kredyty, teraz swoje ( weszli w spółkę z jakimś portugalskim chyba bankiem) A co do Twoich zdjęć to ja gapa jestem... nie zauważyłem, że tam trzy strony są , a nie jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.01.2005 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Anna Wiśniewska, Kroyena - cały czas zastanawiam się, co z tym ogrzewaniem... Zna ktoś może porównanie cen energii z prądu i z gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.01.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 trzeba by chyba pochodzić po stronach internetowych, kilku operatorów, albo przeemaliować. Ale czy to będzie aktualne. Jak czytałeś dopraszam się Redakcji o prowadzenie comiesięcznych notowań. Taki ładny wykresik a Excellka na czły dół strony to by było coś. Byłoby wiadome co, i jak do czego się zbliża. Ciekawe trendy by mogły powstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.01.2005 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Masz całkowitą rację, Kroyena. Ale (cholera, że też ja zawsze musze jakieś "ale" znaleźć ) się tak zastanawiam, czy cena np. prądu nie jest różna w różnych częściach kraju? Oczywiście oboma łapami podpisuję się pod wnioskiem do Redakcji o takkie zestawienie (dałem temu zresztą wyraz w odpowiednim wątku), ino kwestie organizacyjno-techniczne zrobienia takiego zestawienia mnie męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.01.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Czupurku, działeczka jest pięknista, ale niektóre forumowiczki mnie już od Króli Wilczomlecza wyzywają Nie wyzywają, tylko wybierają. A to ogromna różnica Uśmiałam się, jak przeczytałam Twoją propozycję o wysłaniu Wilczomlecza (matko, dlaczego ja to wielką literą napisałam?! ) na Tytana i od tego momentu już zawsze będziesz mi się kojarzył z wilczomleczem. Po prostu Król Whisper Wilczomlecza I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.01.2005 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Ok :D Pozdrawia Was więc Whisper, drogą wolnej elekcji wybrany http://gify.mjw.pl/gifs/party/00000067.gifKRÓL WILCZOMLECZAhttp://gify.mjw.pl/gifs/party/00000067.gif w Rudej, na Tytanie i w okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.01.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Niech nam panuje !!!! http://gify.mjw.pl/gifs/smiech/00000010.gif...ale wilczomleczem nie obdarowuje.... http://gify.mjw.pl/gifs/miny/00000009.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts