Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A po wizycie na waszej budowie mam kilka refleksji. Uważam, że bardzo dobrze wybraliście działkę - wjazd od północy. Kształt też ma super - dłuższa na lini północ-południe. Do asfaltu macie ze 100 m. No i sąsiedzi za płotem w komplecie.

Dom macie rozplanowany bardzo fajnie. Szczególnie dużo różnych pomieszczeń pomocniczych typu garderoba, pom. gosp. pom techniczne itp. Podwójny garaż, kawał zadaszonego tarasu i kawał niezadaszonego, wielka kuchnia i duży salon.

Bo ja chciałem kupić działkę a właściciel mógł mi sprzedać tylko współudział. Podział tego terenu strasznie się slimaczył. Tak bardzo, że po przekroczeniu chyba o 6 miesięcy terminu podpisania umowy nie mieliśmy zamiaru dłużej czekać. Zarobiłem na tej operacji cały zadatek :wink:

Dzięki za zaproszenie. Ja dla odmiany ranki mam wolne, ale może wpadnę kiedyś w weekend.

Szkoda :( Mielibyśmy fajnego sąsiada.

Z tego co wiemy, dużo działek jest sprzedanych..ale niewiele się na nich dzieje. Liczę, że może kiedyś pole nie będzie już polem :) Póki co naszym częstym gościem są sarenki....

Whisperki w fajnym miejscu się budują. Szczerze mówiąc nie wiedziałam nawet, że tam jest również Ruda.

Whisper a co powiesz na nakręcenie w twoim domku bez dachu budowlanego reality show.

Whisper czy to przypadkiem już nie to :roll:

Whisper na kibelku

Whisper dłonie myjący

Whisper pod prysznicem

Whisper pijany... tfu! Whisper w wannie

Whisper prasujacy w garderobie

Whisper przegląda Forum w gabinecie

Zdjęć nie skopiowalam bo nie wiem czy mogę :roll: :roll:

A na jakim programie to leci i w jakich godzinach :roll: :roll: :roll: Chętnie obejżę :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

A gdzie Luśka sie ukrywa :roll:

A pozatym to gratulki :p Jedna ekipa już sobie poszla i kolej na następną :p

To się nazywa tempo :o :p

A gdzie Luśka sie ukrywa :roll:

Luśka robiła za operatora :D Jako człowiek skromny, piękny i inteligentny, jak również jak najdalszy od narcyzmu, kazałem się fotografować - co miała biedna zrobić. Jej zdjęć robić nie mogę bo:

1. musi się "zrobić"

2. co będę sobie konkurencję robił :wink: :D :lol:

Luśka robiła za operatora :D Jako człowiek skromny, piękny i inteligentny, jak również jak najdalszy od narcyzmu, kazałem się fotografować - co miała biedna zrobić. Jej zdjęć robić nie mogę bo:

1. musi się "zrobić"

2. co będę sobie konkurencję robił :wink: :D :lol:

W takim razie Luśka otrzymuje Oskara :p I wcale nie musiala się robić do tej roli :lol: :wink:

http://jazz.wojtaszek.pl/Cinema/Film/oscar%20statue1.jpg

A co zaslużyla, moim skromnym zdaniem reportaż z placu budowy w toku z inwestorem bardzo, bardzo chcącym już mieszkać jest super :p

Whisper ale ci w kategorii najlepszy aktor też się należy, te twoje pozy są bardzo realistyczne :p

http://jazz.wojtaszek.pl/Cinema/Film/oscar%20statue1.jpg

Jednym slowem gratulacje :p Stanowicie super zgrany duet :p

Masc kamforowa tez powinna ulzyc Ci w cierpieniu.

A i dzieki waszej reklamie pewnej firmy moj osobisty zakupil lopate tejze firmy i nie moze wyjsc z zachwytu.

:D

Wasz dziennik jest rewelacyjny i wiele wnosi do naszego sposobu dzialania na naszyn skromnym jak na razie polu bitwy jakim jest budowa.

Serdeczne pozdrowienia Kasia I Mirek

Masc kamforowa tez powinna ulzyc Ci w cierpieniu.

A i dzieki waszej reklamie pewnej firmy moj osobisty zakupil lopate tejze firmy i nie moze wyjsc z zachwytu.

:D

Wasz dziennik jest rewelacyjny i wiele wnosi do naszego sposobu dzialania na naszyn skromnym jak na razie polu bitwy jakim jest budowa.

Serdeczne pozdrowienia Kasia I Mirek

:oops: :oops: :oops: Aż się zawstydziłem od tego chwalenia ;) Dziękuję bardzo :)