Whisper 26.04.2005 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Dzisiaj wytropiłem budowę kolejnych forumowiczów budujących w Rudzie. Rudę znam już lepiej niż własną wieś bo ciągle jakiś nowy zakątek udaje mi się znaleć w Korzeniówce. Znalazłeś Sobotków? My mysimy też kiedyś ich wytropić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 26.04.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Masz na myśli Sobotków? Wstyd, że my jeszcze ich nie nawiedziliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 26.04.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Mi to łatwiej. Biorę syna na spacer i zwiedzam okolicę jednocześnie ucząc go kierować. Rowerem skubany nie chce ze mną jeździć a i ja się szybko męczę na szutrze. Poza tym mogłem być sąsiadem Sobotków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 26.04.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 A po wizycie na waszej budowie mam kilka refleksji. Uważam, że bardzo dobrze wybraliście działkę - wjazd od północy. Kształt też ma super - dłuższa na lini północ-południe. Do asfaltu macie ze 100 m. No i sąsiedzi za płotem w komplecie.Dom macie rozplanowany bardzo fajnie. Szczególnie dużo różnych pomieszczeń pomocniczych typu garderoba, pom. gosp. pom techniczne itp. Podwójny garaż, kawał zadaszonego tarasu i kawał niezadaszonego, wielka kuchnia i duży salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 26.04.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Kurde, jak miło Dzięki Jezier W sumie staraliśmy się zaplanować parę rzeczy wcześniej tak, żeby nam najbardziej pasiło Dobrze rozumiem, że oglądałeś wcześniej działki w Rudzie (tam gdzie teraz Sobotko) i nie zdecydowałeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 26.04.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Zdecydowałem. Miałem podpisaną umowe przedwstępną, ale nie doszło do podpisania końcowego aktu notarialnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 26.04.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Jezier, dlaczego nie doszło do aktu? Poza tym zapraszamy do nas Ja co prawda zaglądam tam tylko w weekendy, ale Krzyś spędza tam wszystkie popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 26.04.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Bo ja chciałem kupić działkę a właściciel mógł mi sprzedać tylko współudział. Podział tego terenu strasznie się slimaczył. Tak bardzo, że po przekroczeniu chyba o 6 miesięcy terminu podpisania umowy nie mieliśmy zamiaru dłużej czekać. Zarobiłem na tej operacji cały zadatek Dzięki za zaproszenie. Ja dla odmiany ranki mam wolne, ale może wpadnę kiedyś w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 26.04.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Szkoda Mielibyśmy fajnego sąsiada. Z tego co wiemy, dużo działek jest sprzedanych..ale niewiele się na nich dzieje. Liczę, że może kiedyś pole nie będzie już polem Póki co naszym częstym gościem są sarenki.... Whisperki w fajnym miejscu się budują. Szczerze mówiąc nie wiedziałam nawet, że tam jest również Ruda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 26.04.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Dużą część działek ma mój sąsiad, który na nich nie będzie budował. Trzyma je dla zysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 26.04.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Cóż...chociaż sąsiad nas nie będzie podglądał Bez względu na sytuację, widzę same pozytywy Cicho, ptaszki śpiewają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 26.04.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Możesz się tylko cieszyć bo prowadzi coś na kształt schroniska dla psów. Dusza człowiek przygarnia każdego kundla wałęsającego się po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.04.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Whisper a co powiesz na nakręcenie w twoim domku bez dachu budowlanego reality show. Whisper czy to przypadkiem już nie to Whisper na kibelku Whisper dłonie myjący Whisper pod prysznicem Whisper pijany... tfu! Whisper w wannie Whisper prasujacy w garderobie Whisper przegląda Forum w gabinecie Zdjęć nie skopiowalam bo nie wiem czy mogę A na jakim programie to leci i w jakich godzinach Chętnie obejżę A gdzie Luśka sie ukrywa A pozatym to gratulki Jedna ekipa już sobie poszla i kolej na następną To się nazywa tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.04.2005 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 A gdzie Luśka sie ukrywa Luśka robiła za operatora Jako człowiek skromny, piękny i inteligentny, jak również jak najdalszy od narcyzmu, kazałem się fotografować - co miała biedna zrobić. Jej zdjęć robić nie mogę bo: 1. musi się "zrobić" 2. co będę sobie konkurencję robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Luśka robiła za operatora Jako człowiek skromny, piękny i inteligentny, jak również jak najdalszy od narcyzmu, kazałem się fotografować - co miała biedna zrobić. Jej zdjęć robić nie mogę bo: 1. musi się "zrobić" 2. co będę sobie konkurencję robił W takim razie Luśka otrzymuje Oskara I wcale nie musiala się robić do tej roli http://jazz.wojtaszek.pl/Cinema/Film/oscar%20statue1.jpg A co zaslużyla, moim skromnym zdaniem reportaż z placu budowy w toku z inwestorem bardzo, bardzo chcącym już mieszkać jest super Whisper ale ci w kategorii najlepszy aktor też się należy, te twoje pozy są bardzo realistyczne http://jazz.wojtaszek.pl/Cinema/Film/oscar%20statue1.jpg Jednym slowem gratulacje Stanowicie super zgrany duet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 http://www.artanalitica.com.pl/galeria_images/fastum.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.04.2005 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Jamles, dzięki... może żel pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Mirek 28.04.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Masc kamforowa tez powinna ulzyc Ci w cierpieniu. A i dzieki waszej reklamie pewnej firmy moj osobisty zakupil lopate tejze firmy i nie moze wyjsc z zachwytu. Wasz dziennik jest rewelacyjny i wiele wnosi do naszego sposobu dzialania na naszyn skromnym jak na razie polu bitwy jakim jest budowa. Serdeczne pozdrowienia Kasia I Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.04.2005 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Masc kamforowa tez powinna ulzyc Ci w cierpieniu. A i dzieki waszej reklamie pewnej firmy moj osobisty zakupil lopate tejze firmy i nie moze wyjsc z zachwytu. Wasz dziennik jest rewelacyjny i wiele wnosi do naszego sposobu dzialania na naszyn skromnym jak na razie polu bitwy jakim jest budowa. Serdeczne pozdrowienia Kasia I Mirek Aż się zawstydziłem od tego chwalenia Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Whisperku widzę że Ty do pracy fizycznej nie jesteś stworzony tak samo jak mój mąz, też go plecki bolą i rączki poodzierane, ale podobno leżenie na podłodze bardzo pomaga na ból plecków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts