Luśka Whispera 28.04.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Aga - dobrze trafiłaś Te dzisiejsze chłopaki to jakieś delikatne teraz bywają, tak jakby do innych celów zostali stworzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Luska dokładnie tak, a może to My na takich trafiłysmy Ale co tam dobrze że do innych celów przydatni W końcu jak trzeba to pracują Mogłysmy trafić gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 28.04.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Pewnie, że tak Aga Ja tam nawet całkiem zadowolona z mojego jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.04.2005 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Pewnie, że tak Aga Ja tam nawet całkiem zadowolona z mojego jestem Noooo... dobra, zapamietamy... przypomnimy... Taaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.04.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Pewnie, że tak Aga Ja tam nawet całkiem zadowolona z mojego jestem ciekawe, kogo częściej boli głowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Pewnie, że tak Aga Ja tam nawet całkiem zadowolona z mojego jestem Ja też jestem zadowolona tzn. że dobrze trafiłysmy Mądre z nas kobietki iwdziały co brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 29.04.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Whisper To się nazywa tempo, jestem pod wrażeniem. Przy okazji czy poszerzałeś garaż?, w oryginale D08 jest chyba ciut za wąski. I co zrobiliście z paletami w domku, tymi śmieszmymi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.04.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Świetne tempo , jeszcze lepszy efekt- uczucie zazdrości daje o sobie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.04.2005 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Whisper To się nazywa tempo, jestem pod wrażeniem. Przy okazji czy poszerzałeś garaż?, w oryginale D08 jest chyba ciut za wąski. I co zrobiliście z paletami w domku, tymi śmieszmymi?? Tak, garaż zrobiliśmy szerszy niż w D08 - tam jest 5.70, u nas będzie jakieś 6.50 (w środku od ściany do ściany będzie chyba 5.75) Poza tym pamiętaj, że D08 jest tylko pierwowzorem, myśmy z niecałych 170m2 powierzchni zrobili prawie 190metrów i chyba żaden wymiar nie jest taki sam. Musze przyznać, że D08 ma naprawdę dużo fajnych pomysłów. Kiedy rysowaliśmy nasz dom, to ściany i pomieszczenia "latały" po całym domu, aż w końcu wylądowały bardzo podobnie do D08. Nawet garderoba całkiem przypadkowo jest w tym samym miejscu i podobnym wymiarze co łazienka w D08, chociaż przechodziła różne metamorfozy A paleta w domku nie jest wcale śmieszna Jedną wykorzystała jeszcze Ekipa, ale druga stoi w sypialni w charakterze głównego mebla. Nic, rozfoliujemy i zużyjemy na coś. Może zrobię z tego... coś? Podstawę pod mój blat roboczy albo... albo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.04.2005 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Świetne tempo , jeszcze lepszy efekt- uczucie zazdrości daje o sobie znać Alfreda, teraz wyhamowaliśmy - czekamy na przyjazd i montaż konstrukcji dachu i próbujemy wybrać Dachowca Kryjącego (przepraszam kandydatów na Kryjących, bo wiem że niektórzy czytają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Nie wiem Whisper co mozna zrobić z takimi bloczkami w sypialni bo na blat to mi za twrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.04.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Przeczytałam Wasz dziennik, fajnie rosnie Wasz domek. Ale przeraża mnie ilość rzeczy, które trzeba kontrolować przed i w trakcie budowyPozdrawiamy i czekamy na ciąg dalszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 01.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Whisperki U nas kryjący prawie skończyli, 7 zobaczycie efekty, w razie co mogę ich "pożyczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.05.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Whisper, Ja jestem pełen podziwu dla waszej budowy. Wszystko idzie baardzo szybko;) pzdr. Ojj, zapraszam do moich komentarzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.05.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Dziennik Whisperków na drugiej stronie Świetujecie Należy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 02.05.2005 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Dziennik Whisperków na drugiej stronie Świetujecie Należy się A tam świętujemy... tak się FiskarsoSzpadlem namachałem że ledwie żyję... wzięło nas na "drobne prace porządkowe". Jutro ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.05.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Szpadelek miodzio! http://www.fiskars.com/products/medium/garden/2002_PL.jpg Już wiem, co kupię mojemu na zbliżające się urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaF1719499921 03.05.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Witaj Whisper!!! Fajny ten Twój dziennik. Jak tylko znajdę czas to cały przeczytam. Dobry pomysł z wklejaniem zdjęć do tekstu a nie z jakimiś linkami. Często jak przeglądam inne dzienniki to nie ma zdjęć nawet w odnośnikach. A jak powszechnie wiadomo 1 zdjęcie powie więcej niż 1000 słów. Pozdrawiam i życzę szybkiego zamieszkania we własnym domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 PaF*, dzięki za miłe słowo. Ja też wolę dzienniki ze zdjęciami wklejonymi. Nawet jeśli się taka strona dłużej ładuje - przynajmniej widzę ilustracje z opisem i łatwiej zrozumieć Mam nadzieję, że za dwa dni znowu przybędzie wpis w Dzienniku - na 5 i 6 maja mamy przewidzianą dostawę i montaż wiązarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.05.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Whisper trzymam kciuki za tą więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts