Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Whisper

To się nazywa tempo, jestem pod wrażeniem. :p

Przy okazji czy poszerzałeś garaż?, w oryginale D08 jest chyba ciut za wąski.

I co zrobiliście z paletami w domku, tymi śmieszmymi??

Tak, garaż zrobiliśmy szerszy niż w D08 - tam jest 5.70, u nas będzie jakieś 6.50 (w środku od ściany do ściany będzie chyba 5.75) Poza tym pamiętaj, że D08 jest tylko pierwowzorem, myśmy z niecałych 170m2 powierzchni zrobili prawie 190metrów i chyba żaden wymiar nie jest taki sam.

Musze przyznać, że D08 ma naprawdę dużo fajnych pomysłów. Kiedy rysowaliśmy nasz dom, to ściany i pomieszczenia "latały" po całym domu, aż w końcu wylądowały bardzo podobnie do D08. Nawet garderoba całkiem przypadkowo jest w tym samym miejscu i podobnym wymiarze co łazienka w D08, chociaż przechodziła różne metamorfozy :wink:

A paleta w domku nie jest wcale śmieszna :wink: Jedną wykorzystała jeszcze Ekipa, ale druga stoi w sypialni w charakterze głównego mebla. Nic, rozfoliujemy i zużyjemy na coś. Może zrobię z tego... coś? Podstawę pod mój blat roboczy albo... albo coś? :wink:

Świetne tempo , jeszcze lepszy efekt- uczucie zazdrości daje o sobie znać :oops:

Alfreda, teraz wyhamowaliśmy - czekamy na przyjazd i montaż konstrukcji dachu i próbujemy wybrać Dachowca Kryjącego (przepraszam kandydatów na Kryjących, bo wiem że niektórzy czytają :wink: )

Witaj Whisper!!!

Fajny ten Twój dziennik. Jak tylko znajdę czas to cały przeczytam. Dobry pomysł z wklejaniem zdjęć do tekstu a nie z jakimiś linkami. Często jak przeglądam inne dzienniki to nie ma zdjęć nawet w odnośnikach.

A jak powszechnie wiadomo 1 zdjęcie powie więcej niż 1000 słów. :D

Pozdrawiam i życzę szybkiego zamieszkania we własnym domu!!!

PaF*, dzięki za miłe słowo. Ja też wolę dzienniki ze zdjęciami wklejonymi. Nawet jeśli się taka strona dłużej ładuje - przynajmniej widzę ilustracje z opisem i łatwiej zrozumieć ;)

Mam nadzieję, że za dwa dni znowu przybędzie wpis w Dzienniku - na 5 i 6 maja mamy przewidzianą dostawę i montaż wiązarów.