Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Pontypendy i inni forumowicze :D

Zapraszamy wszystkich serdecznie do nas do Rudy (koło Tarczyna) w tą sobotę. Zrobi się grilla, ognisko, znajdzie się kiełbasa i piwo itp. Żaden wersal, tak bardziej spontanicznie. Zabierajcie kogo chcecie łącznie ze stworzeniami. Wszyscy będą mile widziani, nawet Ci, z którymi się jeszcze osobiście nie znamy. Propnuję godz. 14:00, ale będziemy dużo wcześniej, więc wpadajcie kiedy możecie, choćby na chwilę. Liczę zwłaszcza na sąsiadów z powiatu piaseczyńskiego i szeroko rozumianych północnych okolic Warszawy. Zgłaszajcie się, wskazówki jak trafić prześlemy wszystkim zainteresowanym (choćby potencjalnie) na priva. Gdyby ktoś się zdecydował wpaść w ostatniej chwili, to dzwońcie do mnie na 602 392 149 - powiem jak trafić.

Liczymy na Was :D

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Luśka, poproszę o korepetycje z negocjacji cen pokrycia dachu! :wink: Statek chwalił Twój talent w tej dziedzinie... :D :wink: :D Szkoda tylko, że nam nie udało się zbyt wiele wynegocjować, ale szczerze mówiąc jakoś nie mieliśmy do tego dziś głowy. Zazdroszczę, że tą decyzję macie już za sobą.

Pozdrawiam i gorąco Wam kibicuję! :D

ajupa

Luśka, Whisper, jesteście wspaniali!

Kiedyś na pewno wpadniemy z moją drugą połową :)

Ale na pewno nie wcześniej, niż nie rozbudujemy domku tak, by móc ugościć podróżników :)

Póki co, przypominamy sobie wakacje ;), rozbijając namiot w miejscu gdzie stał paskudny, foliowy tunel:

http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/Malorca.jpg

Ale jeśli kto lubi nocować po harcersku, to zapraszamy, a jakże :)

... i szeroko rozumianych północnych okolic Warszawy.

O, to znaczy, że się łapiemy na listę! Super! Baaaardzo bym chciała, ale Julek ma w niedzielę uroczystość i nie wiem....Ale mam nadzieję, że chociaż na chwileczkę uda nam się wpaść! :D

To ja Wam wszystkim życzę pięknej pogody i tak jak Aga J.G. poczekam na noclegi.

Luśka, piękna ta Wasza parterówka i drzewa z dobrą energią,

Pozdrawiam.

To ja Wam wszystkim życzę pięknej pogody i tak jak Aga J.G. poczekam na noclegi.

Tola, Aga J.G., Słoneczko - ja Was wszystkie trzymam za słowo- żeby tylko później nie było wykrętów :wink: :D :D :D

A za życzenia pogodowe dziękujemy - bardzo by się przydała :D

Luśka przybędziemy na 100 %, jeszcze nas będizecie mieli dosyć :wink: :)