Luśka Whispera 12.05.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Pontypendy i inni forumowicze Zapraszamy wszystkich serdecznie do nas do Rudy (koło Tarczyna) w tą sobotę. Zrobi się grilla, ognisko, znajdzie się kiełbasa i piwo itp. Żaden wersal, tak bardziej spontanicznie. Zabierajcie kogo chcecie łącznie ze stworzeniami. Wszyscy będą mile widziani, nawet Ci, z którymi się jeszcze osobiście nie znamy. Propnuję godz. 14:00, ale będziemy dużo wcześniej, więc wpadajcie kiedy możecie, choćby na chwilę. Liczę zwłaszcza na sąsiadów z powiatu piaseczyńskiego i szeroko rozumianych północnych okolic Warszawy. Zgłaszajcie się, wskazówki jak trafić prześlemy wszystkim zainteresowanym (choćby potencjalnie) na priva. Gdyby ktoś się zdecydował wpaść w ostatniej chwili, to dzwońcie do mnie na 602 392 149 - powiem jak trafić. Liczymy na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 12.05.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 To ja poprosze o wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 12.05.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Żeby te nasze Whisperki mieszkały bliżej, już dawno poprzytulałabym się do ich przepięknych brzózek Słoneczko, nasze progi są dla Ciebie otwarte Cóż to jest parę godzin jazdy? A tak serio, to jeszcze trochę i będziemy mogli zaoferować nocleg co odleglejszym gościom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 To ja poczekam na ten nocleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.05.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Aga wsiadaj w samochód. Miejscowy cię przenocuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Jezier chętnie bym tak zrobiła, ale niestety w sobotę pracuje Więc wypijcie moje zdrówko, a ja wypije wieczorem wasze bo idę do koleżanki na imprezkę Kiedyś napewno się zjawię i Was zaskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 12.05.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Luśka, poproszę o korepetycje z negocjacji cen pokrycia dachu! Statek chwalił Twój talent w tej dziedzinie... Szkoda tylko, że nam nie udało się zbyt wiele wynegocjować, ale szczerze mówiąc jakoś nie mieliśmy do tego dziś głowy. Zazdroszczę, że tą decyzję macie już za sobą. Pozdrawiam i gorąco Wam kibicuję! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.05.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Luśka, Whisper, jesteście wspaniali! Kiedyś na pewno wpadniemy z moją drugą połową Ale na pewno nie wcześniej, niż nie rozbudujemy domku tak, by móc ugościć podróżników Póki co, przypominamy sobie wakacje , rozbijając namiot w miejscu gdzie stał paskudny, foliowy tunel: http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/Malorca.jpg Ale jeśli kto lubi nocować po harcersku, to zapraszamy, a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.05.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 ... i szeroko rozumianych północnych okolic Warszawy. O, to znaczy, że się łapiemy na listę! Super! Baaaardzo bym chciała, ale Julek ma w niedzielę uroczystość i nie wiem....Ale mam nadzieję, że chociaż na chwileczkę uda nam się wpaść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 13.05.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Luśka, poproszę o korepetycje z negocjacji cen pokrycia dachu! Statek chwalił Twój talent w tej dziedzinie... Ajupa, samo tak jakoś wyszło Wpadniecie do nas w sobotę? Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 13.05.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 ....Ale mam nadzieję, że chociaż na chwileczkę uda nam się wpaść! Jagna, obowiązkowo! Choćby wcześniej! Już wysyłam wskazówki jak trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.05.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Właśnie dokonałam konsultacji i wygląda na to, że będziemy! Bardzo się cieszę, że się z Wami spotkamy!!! Tylko spróbujcie jakoś dyskretnie pozakrywać swój drzewostan, bo umrę z zazdrości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 13.05.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Jagna, fantastyczna wiadomość Spokojnie, wyjedziesz cała i zdrowa, ewntualnie trochę wypita Słoneczko, wystarczy że my będziemy mieli mieli miejsce do ugoszczenia podrózników Ale Wam też życzę tego jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 13.05.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ja tż jestem po konsultacjach z Tuśkiem, jeżeli nic sie nie wydarzy to dojedziemy koło 15 [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.05.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 To ja Wam wszystkim życzę pięknej pogody i tak jak Aga J.G. poczekam na noclegi.Luśka, piękna ta Wasza parterówka i drzewa z dobrą energią, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 13.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 To ja Wam wszystkim życzę pięknej pogody i tak jak Aga J.G. poczekam na noclegi. Tola, Aga J.G., Słoneczko - ja Was wszystkie trzymam za słowo- żeby tylko później nie było wykrętów A za życzenia pogodowe dziękujemy - bardzo by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.05.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Luśka, wykrętów nie będzie bankowo, w takie brzózki, to sama radość przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.05.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Luśka, przylecę, obiecuję! http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/brzoza.gifhttp://htomc.dns2go.com/anim/anim/witch8.gifhttp://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/brzoza.gifhttp://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/brzoza.gif :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 13.05.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Słyszeliście prognozę na jutro? Ma byc pięknie słonecznie i cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.05.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 To ja Wam wszystkim życzę pięknej pogody i tak jak Aga J.G. poczekam na noclegi. Tola, Aga J.G., Słoneczko - ja Was wszystkie trzymam za słowo- żeby tylko później nie było wykrętów A za życzenia pogodowe dziękujemy - bardzo by się przydała Luśka przybędziemy na 100 %, jeszcze nas będizecie mieli dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts