Nulla 14.05.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Whisperki wielkie dzięki za gościnę, było bardzo sympatycznie. Macie wspaniałą działkę i świetnie rozplanowany dom, bardzo nam się podobało. Dzięki za roślinki zaraz biegnę je zasadzić Teraz czekamy na wersję z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 14.05.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Whisperki, fajnie było Was poznać p.s. strop zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.05.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Strop? To gdzie jest reszta?? http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/rotfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 15.05.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 my też bardzo dziękujemy za gościnę i słoneczny dzień ( pogodę zamawialiście ? ). Dom jest bardzo piękny i wprost emanuje dobrą energią . A działka przeurocza. Zapraszamy do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.05.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Luśka, Whisper - bardzo dziękujemy za mile spędzone popołudnie Działkę macie cudooooooooowną :D Chałupka też niczego sobie - teraz czekamy na wersję z dachem (jak napisała Nulla) Szkoda, że tak szybko musieliśmy uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.05.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Whisperki Ja też dziękuję. Luśka pamiętaj o winku na przyszły tydzień (chyba, że sie zdematerializowało). Sciskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.05.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Było fajnie, ale strasznie krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.05.2005 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Było fajnie, ale strasznie krótko. Ciesz się, że Jezierowa nie trzymała się ściśle tej jednej godziny A nastepnym razem negocjuj dłuższe czasy przebywania na grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.05.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 I tak dużo utargowałem. Niestety czasy kiedy byczyłem się cały dzień na grillu wydają się stracone bezpowrotnie ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.05.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Fajowo bylo na grilu to super a zdjęć nie macie się pochwalić???? Chyba, że nie przejdą przez cenzurę Milo by bylo popatrzeć jak Whisperki pierwszych gości przyjmują w tak dużym gronie- już można powiedzieć we wlasnych ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ja zadroszczę tego grilla A gdzie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.05.2005 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zdjęcia zaraz podeślę do Nulli, a ona wrzuci w "Forumowe grille ( http://apetrulewicz.photosite.com/Album1/?page=1 ) " Na razie są tam zdjęcia zrobione aparatem Nulli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Super masz Whisper i pomyśleć że tak niedawno wilczomlecz tu straszyl. Nawet mlode pokolenie inwestorów też przejawia zamilowania budowlane I ze swoim sprzętem przyjechali To się nazywa wsparcie Fajowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.05.2005 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Super masz Whisper i pomyśleć że tak niedawno wilczomlecz tu straszyl. Nawet mlode pokolenie inwestorów też przejawia zamilowania budowlane I ze swoim sprzętem przyjechali To się nazywa wsparcie Fajowe zdjęcia Wiesz, wynajęcie koparki to jednak kupę kasy kosztuje, a takich paru młodych gniewnych z łopatkami mi raz dwa rozplantuje te górki po terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Bardzo fajna imprezka czekam na więcej zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.05.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 A jaka radocha przy tym i poczucie spelnienia ważnej misji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Super masz Whisper i pomyśleć że tak niedawno wilczomlecz tu straszyl. Nawet mlode pokolenie inwestorów też przejawia zamilowania budowlane I ze swoim sprzętem przyjechali To się nazywa wsparcie Fajowe zdjęcia Wiesz, wynajęcie koparki to jednak kupę kasy kosztuje, a takich paru młodych gniewnych z łopatkami mi raz dwa rozplantuje te górki po terenie ja mam swoje gniewne to znaczy że jakoś z tą ziemią pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 18.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Nic się nie martw z tym pokryciem dachu. Wszytko co wybieramy, kurna, nie występuje, będzie za 3 miesiące, przestano produkować lub będzie produkowane za kilka miesięcy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Whisper to ile jeszcze przyjdzie Wam czekać na tą blachę A mój mąż do dzisiaj nie przywykł że tak długo na wszystko się czeka A tak pozatym to gratuluje domek wygląda coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.05.2005 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Blacha ma być może w piątek (ale chyba nie dadzą rady bo to najpierw z Anglii płynie czy może jedzie do Polski, potem przechodzi przez magazyn Ahi Roofing Polska, a potem dopiero Statek[forumowy ] wiezie to do nas) ale na poniedziałek ma być na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts