Aga J.G 20.05.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 To czekam z niecierpliwością na zdjęcia tej piekności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Już jest piątek. Jest blacha? Bardzo jestem ciekawa tego koloru jedynego w kraju... Fajne zdjęcia z imprezki. A dlaczego mnie nie ma? Pięknie wygląda Wasz dom, a jeszcze te brzózki....aaach. Whisper, kiedy masz wolną sobotę po Bożym Ciele? Bo mam nadzieję, że Luśka mnie nie zawiodła i nie poszła do roboty, więc nie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ja też czekam na miss blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ...miss blachy! Nie żebym się nabijała z Waszej blachy, Whisperki kochane, ale Aga świetnie to ujęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Jagna skoro to jedyna w Polsce to musi byc miss I ta posypka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ja też czekam na miss blachy I ja również czekam co też wynaleźliście za cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ciekawe ile Whisperki będą nam kazali czekac na miss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ciekawe ile Whisperki będą nam kazali czekac na miss Zazwyczaj ważne osobistości każą na siebie dlugo czekać a ta Whisperowa blacha to osobistość jak nic- skoro z Anglii jak królowa statkiem plynie Oby doplynęla jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Masz Andrzejak rację nic tylko czekać na nią z kwiatami nam zostało W końcu należy ja godnie przywyitać To ja już kwiaty mam http://www.flowerstospain.info/images/mix100fr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.05.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Aguś, widzę że lubisz obrazki kwiatowe, ale zawsze Ty będziesz je wręczać? A Tobie kto? No to weź ode mnie tę: http://www.gifyzosi.friko.pl/kwiaty.htm i jeszcze następną, 14 stronę http://www.gifyzosi.friko.pl/kwiaty/k97.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Słoneczko dzieki Ja lubie robic prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.05.2005 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Już jest piątek. Jest blacha? Bardzo jestem ciekawa tego koloru jedynego w kraju... Fajne zdjęcia z imprezki. A dlaczego mnie nie ma? Pięknie wygląda Wasz dom, a jeszcze te brzózki....aaach. Whisper, kiedy masz wolną sobotę po Bożym Ciele? Bo mam nadzieję, że Luśka mnie nie zawiodła i nie poszła do roboty, więc nie pytam Zara... po kolei Ciebie Jagna nie ma, bo... eeeech, co ja będę gadał Najbliższą sobotę po B.C. mam.... w lipcu??? Ale za to niedziela po B.C. jest wolna A blacha... Ma przyjechać Statkowozem do mnie na budowę w poniedziałek koło 12tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Hmm..niedziela mówisz....Sobota o tyle lepsza, że można posiedzieć dowolnie długo bez świadomości, że trzeba rano wstawać. Ale jak mamy do wyboru lipiec, to rezerwujemy niedzielę! Proszę się psychicznie nastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 22.05.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Whisperki, W czerwcowym muratorze wystepuje Wasza blacha No, jest trochew innym kolorze, ale bardzo ładnie widoczny efekt na zdjęciach. Fajny wybór, Luśka Sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Ja czekam na jutrzejsze zdjęcia z reala, bo mi kwaitki zwiędną jak ta blacha jutro nie dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.05.2005 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Jagna - zapraszamy Martka - widziałem, widziałem... I w troche wyższej cenie niż udało sie Luśce uzyskać. Niech będzie pochwalony Statek Aga J.G. - ja już nogami z niecierpliwości przebieram na tę blachę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Wiem też to mam tylko ja przebieram za fundamentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Czyli Luśka zalicza się też do grona super negocjatorów cen materialów budowlanych Aga i Whisper tak na wszystko nogami ne przebierajcie bo narobicie kilometrów dużo bardzo Ale na tę cudną blache to i ja czekam też z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Andrzejka ja trzaskam w parcy tyle kilometrów że jeszcze te kilkanaście mi nie zaszkodzi Whisperki czekam na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Andrzejka ja trzaskam w parcy tyle kilometrów że jeszcze te kilkanaście mi nie zaszkodzi Whisperki czekam na relacje Jednym slowem trening masz systematycznie z tego przebierania nogami Jak tam piękna blacha Dotarla już na miejsce i cieszy wasze oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts