Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Andrzejka ja trzaskam w parcy tyle kilometrów że jeszcze te kilkanaście mi nie zaszkodzi :wink: :)

Whisperki czekam na relacje :)

Jednym slowem trening masz systematycznie z tego przebierania nogami :wink: :lol: :lol:

Jak tam piękna blacha :roll: :roll: Dotarla już na miejsce i cieszy wasze oczy :roll: :roll: :wink:

Zaraz będzie wpis w dzienniku...

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dach wygląda super :p Warto bylo czekać :p

Nawet nie wiedzialam, ze blachodachówka może być w takich niedużych arkuszach :roll:

Whiser a wycieczki z kraju to za darmo przyjmujesz czy już bilety wprowadzone z powodu tak dużego zainteresowania rodaków chcących oglądać twój dach w niespotykanej dotąd u nas w kraju szacie :roll:

No a jak sie czujesz jako pierwszy wlaściciel tego cuda :roll: :wink: :p :wink:

Ale jest naprawdę fajnie :p

Dach wygląda super :p Warto bylo czekać :p

Nawet nie wiedzialam, ze blachodachówka może być w takich niedużych arkuszach :roll:

Whiser a wycieczki z kraju to za darmo przyjmujesz czy już bilety wprowadzone z powodu tak dużego zainteresowania rodaków chcących oglądać twój dach w niespotykanej dotąd u nas w kraju szacie :roll:

No a jak sie czujesz jako pierwszy wlaściciel tego cuda :roll: :wink: :p :wink:

Ale jest naprawdę fajnie :p

Andrzejka, dla forumowiczów wstęp wolny (przyjmuję dobrowolne datki w postaci płynnej :wink: ) :D Zapraszam jak tylko będziesz w okolicy :)

A czuć się będę jak dach się całkiem skończy kłaść. Okazało się (o czym nie wiedziałem, chociaż Luśka twierdzi że mi mówiła), że Dachmeni robiący mi dach to firma "forumowa" :) Pozdrawiam dachbud :D

Okna też będą białe. I podbitka też. Ściany to żółtawo-jakieś-tam mają być, ale na kolorach to się zna Luska a nie ja.

Pomysł z białymi obramowaniami/wiatrownicami/pasami podrynnowymi/rynnami itd. był chyba mój. Chyba, bo teraz i Luśka się do niego przyznaje, tak jak ja zaczynam przyznawać się do pomysłu na nietypowy kształt dachówki (chociaż tak naprawdę byłem sceptyczny). Chodziło mi o to, żeby wyraźnie odznaczyć krawędzie dachu. Zmysłu estetycznego mi brak, ale coś czuję że to będzie pasowało.