Whisper 23.05.2005 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Andrzejka ja trzaskam w parcy tyle kilometrów że jeszcze te kilkanaście mi nie zaszkodzi Whisperki czekam na relacje Jednym slowem trening masz systematycznie z tego przebierania nogami Jak tam piękna blacha Dotarla już na miejsce i cieszy wasze oczy Zaraz będzie wpis w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 24.05.2005 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Jednak sprawdza się, że facet na kolorach się nie zna... Ależ skąd! Faceci bardzo dobrze znają się na kolorach ...trzech podstawowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.05.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 I już wiem - ten, który porównywałem z dostawą to był... sunset z dostawy, tylko jeden arkusz odłożony na bok . A ja mało zawału nie dostałem. Ale dałeś czadu . Jak szybciutko widać efekty pracy na dachu, super http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/Buzie/0001%5B1%5D.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.05.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Whisperki - dach cudnisty Więcej zdjęć Królowej w różnistych ujęciach prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 24.05.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 wygląda super, kiedy wizja lokalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 24.05.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Hej, pionier, wyszło odjazdowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.05.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Whisper ty to umiesz budować napięcie A na miss warto było czekać, dach wygląda ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.05.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Połać dachu wygląda rzeczywiście bardzo ładnie i oryginalnie. Dawajcie dalej do przodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 24.05.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Whispery, Ślicznie Luśka to ma: oko zdolności negocjacyjne fajny gust i zna się na oknach nie za dobrze Ci Whisper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.05.2005 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Whispery, Ślicznie Luśka to ma: oko zdolności negocjacyjne fajny gust i zna się na oknach nie za dobrze Ci Whisper Ostatnio mi oznajmiła, że od tej pory na oknach to mam się znać ja i to moja głowa w tym żeby okna wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.05.2005 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 No i rzecz jasna cieszę się, że wszystkim się nasz dach podoba A na wizję lokalną zapraszam kiedy chcecie. Najwcześniej na budowie bedę w niedzielę, ale Luśka powinna tam urzędować w międzyczasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 24.05.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Ostatnio mi oznajmiła, że od tej pory na oknach to mam się znać ja i to moja głowa w tym żeby okna wybrać Czyżbyś zakwestionował jej wybór ? Ech, a już zaczynałam Ci zazdrościć, jak to wszystko masz pod nosek tylko zatwierdzic i się nie czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Dach wygląda super Warto bylo czekać Nawet nie wiedzialam, ze blachodachówka może być w takich niedużych arkuszach Whiser a wycieczki z kraju to za darmo przyjmujesz czy już bilety wprowadzone z powodu tak dużego zainteresowania rodaków chcących oglądać twój dach w niespotykanej dotąd u nas w kraju szacie No a jak sie czujesz jako pierwszy wlaściciel tego cuda Ale jest naprawdę fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaF1719499921 24.05.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Ładna ta blaszka, i jaki super stonowany kolorek, podoba mi się. Dobry wybór, tylko gdyby nie ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.05.2005 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Dach wygląda super Warto bylo czekać Nawet nie wiedzialam, ze blachodachówka może być w takich niedużych arkuszach Whiser a wycieczki z kraju to za darmo przyjmujesz czy już bilety wprowadzone z powodu tak dużego zainteresowania rodaków chcących oglądać twój dach w niespotykanej dotąd u nas w kraju szacie No a jak sie czujesz jako pierwszy wlaściciel tego cuda Ale jest naprawdę fajnie Andrzejka, dla forumowiczów wstęp wolny (przyjmuję dobrowolne datki w postaci płynnej ) Zapraszam jak tylko będziesz w okolicy A czuć się będę jak dach się całkiem skończy kłaść. Okazało się (o czym nie wiedziałem, chociaż Luśka twierdzi że mi mówiła), że Dachmeni robiący mi dach to firma "forumowa" Pozdrawiam dachbud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.05.2005 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Ładna ta blaszka, i jaki super stonowany kolorek, podoba mi się. Dobry wybór, tylko gdyby nie ta cena Jakby miała być niższa cena, to by musiała być inna blaszka... Warto było. Podoba mi się, bo takiego dachu jeszcze nigdzie nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 25.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Mnie tez się Wasz dach bardzo podoba. Ciekawa jestem koncepcji kolorystycznej całości, bo widzę, że poszliście w białe rynny. Okna tez będą białe? A podbitka? A ściany jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Okna też będą białe. I podbitka też. Ściany to żółtawo-jakieś-tam mają być, ale na kolorach to się zna Luska a nie ja. Pomysł z białymi obramowaniami/wiatrownicami/pasami podrynnowymi/rynnami itd. był chyba mój. Chyba, bo teraz i Luśka się do niego przyznaje, tak jak ja zaczynam przyznawać się do pomysłu na nietypowy kształt dachówki (chociaż tak naprawdę byłem sceptyczny). Chodziło mi o to, żeby wyraźnie odznaczyć krawędzie dachu. Zmysłu estetycznego mi brak, ale coś czuję że to będzie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 25.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 No i bardzo ładnie. Ten zestaw kolorystyczny to jeden z moich najbardziej ulubionych jest. Moglibyście jeszcze rozważyć wersję skandynawską, czyli do tych białych wykończeń jakiś zdecydowany, ciemniejszy kolor tynku. To też wygląda świetnie (jak dla mnie oczywiście ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Cóż tu rzecz Królowa jak na nią przystało prezentuje się pieknie LUŚKA gratuluje wyboru blacha cudna, bardzo ciekawie wygląda Jeszcze raz GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts