pattaya 25.05.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Od razu przyznaję,że nie czytałem poprzednich wypowiedzi a tylko dziennik.Brawo Whisper!Wspaniale Wam idzie.Pozdrów moją krajankę a Twoją żonę.Kiedy się chcecie wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 25.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Whisper, No to co piszesz po nocach!!Spadkobierców twórz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Muszę pisać. Czuję powołanie. A tworzenie spadkobierców jest: 1) takie jakieś pospolite 2) spadkobierców potrzebujemy na już, czyli wchodzą w grę tylko już stniejący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Coraz ładniej prezentuje się Wasz domeczek,a dach rewelacja! Był wart nerwów i chwili grozy( kolorek) Potem jaka ulga- a efekt jaki ? REWELACJA Jednak co Królowa to Królowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.05.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Andrzejka, dla forumowiczów wstęp wolny (przyjmuję dobrowolne datki w postaci płynnej ) Zapraszam jak tylko będziesz w okolicy Dzięki Czy postac plynna rozumiana jako dowolna postać cząstek wody opadająca z atmosfery na powierzchnię Ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Od razu przyznaję,że nie czytałem poprzednich wypowiedzi a tylko dziennik. Brawo Whisper! Wspaniale Wam idzie.Pozdrów moją krajankę a Twoją żonę. Kiedy się chcecie wprowadzić? Pattaya, krajanka pozdrowiona A co wprowadzenia się Luśka (ja nie mam tu nic do gadania) określiła termin na październik-listopad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Andrzejka, dla forumowiczów wstęp wolny (przyjmuję dobrowolne datki w postaci płynnej ) Zapraszam jak tylko będziesz w okolicy Dzięki Czy postac plynna rozumiana jako dowolna postać cząstek wody opadająca z atmosfery na powierzchnię Ziemi No, bardziej chodziło mi o produkty fermentacji i/lub destylacji. pochodne chmielu, zbóż, winogron. Ja lubię zdrową żywność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.05.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 A czemu ja nie widze zdjęc z dzisiejszego wpisu w waszym dzienniku- bo chyba są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.05.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Andrzejka, dla forumowiczów wstęp wolny (przyjmuję dobrowolne datki w postaci płynnej ) Zapraszam jak tylko będziesz w okolicy Dzięki Czy postac plynna rozumiana jako dowolna postać cząstek wody opadająca z atmosfery na powierzchnię Ziemi No, bardziej chodziło mi o produkty fermentacji i/lub destylacji. pochodne chmielu, zbóż, winogron. Ja lubię zdrową żywność. Zamówię specjalnie dla ciebie pędzoną na biebrzanskich mokradlach pochodną zbóż Może kiedy się udam w twoje okolice- niech nabiera mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Zdjęć nie widać, bo ich nie ma. To znaczy są linki, ale coś na serwer nie mogę się dostukać coby je wrzucić. Spróbuję później, ewentualnie jutro. A co do pochodnej zbóż z biebrzańskich mohradeł to brzmi to baardzo obiecująco. Pewnie będzie tylu chętnych co do wina JoShi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Już myślałam że tylko ja tych zdjęc nie widzę Andrzejka to ja na odwiedziny pisze się razem z Tobą żeby spróbować tych specjałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.05.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 To się ciesze będziemy razem podziwiać Pierwszą w Polsce Królową no i oczywiście pić za jej dlugowieczne bytowanie na Whisperowym dachu i za tych wsystkich ( obecnych i przyszlych )ujętych w gwarancji co do ewentualnych roszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 To wpadnijcie w niedzielę. Noooo...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.05.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Whisper!Czy ten Tarczyn to na trasie Radom-Warszawa?Widać budowę z drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Pattaya, tak, to ten Tarczyn, ale budowy (na szczęście) z trasy nie widać - to jeszcze jakieś dwa kilometry po mniej lub bardziej polnych drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.05.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Jesteśmy chyba w identycznym punkcie.U mnie też dzisiaj skończyli dach.Ścigamy się?Będziesz miał kilka dni przewagi bo ja czekam na nową ekipę-będzie we środę.Do tego czasu bawimy się w ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.05.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 A bywacie w Radomiu?Jeździsz do kochanych teściów?Daj znać ze dwa dni wcześniej,muszę ustawić wszystko w robocie,to może pogadamy przy browarku czy łyskaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Jesteśmy chyba w identycznym punkcie. U mnie też dzisiaj skończyli dach. Ścigamy się? Będziesz miał kilka dni przewagi bo ja czekam na nową ekipę-będzie we środę. Do tego czasu bawimy się w ogrodzenie. Ale ja nie mam dalej zaplanowanej żadnej ekipy Tak jakoś... samo leci. We wtorek chyba szambo będziemy zakładali, tylko jakiegoś hydraulika muszę znależć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.05.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 U mnie buduje firma,która ma ileś tam ekip.Ale mają lekki poślizg i muszę chwilę poczekać.2-3 dni.Niestety nie mam czasu na bieżące szukanie ludzi i takie tam.Siedzę w pracy po 12-14 h na dobę.Nie,nie .Nie jestem żadnym pracoholikiem ani innym popaprańcem ale tak teraz trzeba.Czasy ciężkie.W dodatku brat się połamał i robię za dwóch.Będziesz w piątek na budowie?Jadę rano do stolicy i koło południa wracam.Chętnie zobaczyłbym Waszą budowę live! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 U mnie buduje firma,która ma ileś tam ekip.Ale mają lekki poślizg i muszę chwilę poczekać.2-3 dni. Niestety nie mam czasu na bieżące szukanie ludzi i takie tam.Siedzę w pracy po 12-14 h na dobę. Nie,nie .Nie jestem żadnym pracoholikiem ani innym popaprańcem ale tak teraz trzeba.Czasy ciężkie.W dodatku brat się połamał i robię za dwóch. Będziesz w piątek na budowie?Jadę rano do stolicy i koło południa wracam.Chętnie zobaczyłbym Waszą budowę live! Ja nie (pracuję w piątek), ale niewykluczone, że Luśka będzie. Jutro podrzucę jej temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts