Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Od razu przyznaję,że nie czytałem poprzednich wypowiedzi a tylko dziennik.

Brawo Whisper!

Wspaniale Wam idzie.Pozdrów moją krajankę a Twoją żonę.

Kiedy się chcecie wprowadzić?

Pattaya, krajanka pozdrowiona :) A co wprowadzenia się Luśka (ja nie mam tu nic do gadania) określiła termin na październik-listopad.

Andrzejka, dla forumowiczów wstęp wolny (przyjmuję dobrowolne datki w postaci płynnej :wink: ) :D Zapraszam jak tylko będziesz w okolicy :)

Dzięki :p :p

Czy postac plynna rozumiana jako

dowolna postać cząstek wody opadająca z atmosfery na powierzchnię Ziemi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

No, bardziej chodziło mi o produkty fermentacji i/lub destylacji. pochodne chmielu, zbóż, winogron. Ja lubię zdrową żywność.

Andrzejka, dla forumowiczów wstęp wolny (przyjmuję dobrowolne datki w postaci płynnej :wink: ) :D Zapraszam jak tylko będziesz w okolicy :)

Dzięki :p :p

Czy postac plynna rozumiana jako

dowolna postać cząstek wody opadająca z atmosfery na powierzchnię Ziemi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

No, bardziej chodziło mi o produkty fermentacji i/lub destylacji. pochodne chmielu, zbóż, winogron. Ja lubię zdrową żywność.

Zamówię specjalnie dla ciebie pędzoną na biebrzanskich mokradlach pochodną zbóż :wink: Może kiedy się udam w twoje okolice- niech nabiera mocy :wink:

Zdjęć nie widać, bo ich nie ma. To znaczy są linki, ale coś na serwer nie mogę się dostukać coby je wrzucić. Spróbuję później, ewentualnie jutro.

A co do pochodnej zbóż z biebrzańskich mohradeł to brzmi to baardzo obiecująco. Pewnie będzie tylu chętnych co do wina JoShi :)

Jesteśmy chyba w identycznym punkcie.

U mnie też dzisiaj skończyli dach.

Ścigamy się?

Będziesz miał kilka dni przewagi bo ja czekam na nową ekipę-będzie we środę.

Do tego czasu bawimy się w ogrodzenie.

Ale ja nie mam dalej zaplanowanej żadnej ekipy :) Tak jakoś... samo leci. We wtorek chyba szambo będziemy zakładali, tylko jakiegoś hydraulika muszę znależć...

U mnie buduje firma,która ma ileś tam ekip.Ale mają lekki poślizg i muszę chwilę poczekać.2-3 dni.

Niestety nie mam czasu na bieżące szukanie ludzi i takie tam.Siedzę w pracy po 12-14 h na dobę.

Nie,nie .Nie jestem żadnym pracoholikiem ani innym popaprańcem ale tak teraz trzeba.Czasy ciężkie.W dodatku brat się połamał i robię za dwóch.

Będziesz w piątek na budowie?Jadę rano do stolicy i koło południa wracam.Chętnie zobaczyłbym Waszą budowę live!

U mnie buduje firma,która ma ileś tam ekip.Ale mają lekki poślizg i muszę chwilę poczekać.2-3 dni.

Niestety nie mam czasu na bieżące szukanie ludzi i takie tam.Siedzę w pracy po 12-14 h na dobę.

Nie,nie .Nie jestem żadnym pracoholikiem ani innym popaprańcem ale tak teraz trzeba.Czasy ciężkie.W dodatku brat się połamał i robię za dwóch.

Będziesz w piątek na budowie?Jadę rano do stolicy i koło południa wracam.Chętnie zobaczyłbym Waszą budowę live!

Ja nie (pracuję w piątek), ale niewykluczone, że Luśka będzie. Jutro podrzucę jej temat :)