Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chciałabym, choć nieco nieśmiało, gdyż dopiero raczkuję na tym forum, wyrazić swój zachwyt! Twój dom bardzo mi się podoba!!!!

A otoczenie.....bajka... :wink: :wink:

Cieszę się :D

A z dalszej odległości wygląda to tak... widać ile drzew jest :)

http://www.whisperjet.neostrada.pl/od_pola.jpg

http://www.whisperjet.neostrada.pl/od_pola2.jpg

Może jestem monotematyczna ale....REWELACJA Domek z dachem dech zapiera, do tego soczysta zieleń, białe obróbki ...Naprawdę robi wrażenie!!

Mam małe niedyskretne pytanko- Ile kosztował 1m2 tej pięknej blaszki- powinna się obrazić ta blaszka , bo wyglądem wyraźnie od tradycyjnen odstaje!!!! Wiem..wiem..Królowa :lol: :lol:

Może jestem monotematyczna ale....REWELACJA Domek z dachem dech zapiera, do tego soczysta zieleń, białe obróbki ...Naprawdę robi wrażenie!!

Mam małe niedyskretne pytanko- Ile kosztował 1m2 tej pięknej blaszki- powinna się obrazić ta blaszka , bo wyglądem wyraźnie od tradycyjnen odstaje!!!! Wiem..wiem..Królowa :lol: :lol:

:)

Metr kwadratowy Królowej kosztuje ciut ponad 80 zł. Po negocjacjach wyszło znacząco mniej. Poszło na priv.

Blacha rzeczywiscie robi wrażenie a białe obróbki podkreslają jej urok. No i wiadomo - ta zieleń... :D Jak tak dalej będziecie pędzili z tempem robót, to nas przegonicie... :cry: A swoją drogą: Whisper ile kosztuje Was szambo razem z wkopaniem?

Jaskoz wynegocjował szambo z włożeniem do dołka (który to dołek sam muszę wykopać) w moim przypadku za 2200 + 150 transport (po połowie z 300 z jaskozem). U niego to będzie chyba 2000 + 150, bo ja mam dodatkowo zbrojoną płyte i wyższe włazy.

Ci co robili u mnie stan surowy i kanalizę podposadzkową. Musieli podciagnąć rurę do szamba oraz połączyć ze sobą dwie komory. Trochę kucia było. A i tak czeka mnie jeszcze trochę pracy przy wyłazach. Muszę podnieść je trochę i wymienić na takie żeliwne. Czyli kolejna kasa utopiona w g.....

Dopuszcza się dotykanie świeżo umytą dłonią, deptanie zabronione. Wolno patrzeć, ale niezbyt śmiało. Zachować milczenie i okazywać szacunek. Nie zabierać głosu przed królową.

To jak jej swój zachwyt okazac skoro milczenie zachowac mamy :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Stać - patrzeć - milczeć. Dech zaparty, pośladki ściśnięte, gardło też. Postawa wyprostowana.

Dopuszcza się dotykanie świeżo umytą dłonią, deptanie zabronione. Wolno patrzeć, ale niezbyt śmiało. Zachować milczenie i okazywać szacunek. Nie zabierać głosu przed królową.

To jak jej swój zachwyt okazac skoro milczenie zachowac mamy :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Stać - patrzeć - milczeć. Dech zaparty, pośladki ściśnięte, gardło też. Postawa wyprostowana.

I co taką całą imprezkę :o :o :roll: :roll:

To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz :wink: :)

I co taką całą imprezkę :o :o :roll: :roll:

To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz :wink: :)

Nieee, tylko tyle co w podstawówce na apelu :D

To jak dla mnie niedobrze starsznie długie apele u nas były 8) :-?

I jeszcze często na środek mnie wołali :wink: :)