pattaya 27.05.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Poskaczmy u Whisperów a potem u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.05.2005 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Chciałabym, choć nieco nieśmiało, gdyż dopiero raczkuję na tym forum, wyrazić swój zachwyt! Twój dom bardzo mi się podoba!!!! A otoczenie.....bajka... Cieszę się A z dalszej odległości wygląda to tak... widać ile drzew jest http://www.whisperjet.neostrada.pl/od_pola.jpg http://www.whisperjet.neostrada.pl/od_pola2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Whisper jakie następne etapy planujesz? Okolicą się zachwycam bo mam ją na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Może jestem monotematyczna ale....REWELACJA Domek z dachem dech zapiera, do tego soczysta zieleń, białe obróbki ...Naprawdę robi wrażenie!! Mam małe niedyskretne pytanko- Ile kosztował 1m2 tej pięknej blaszki- powinna się obrazić ta blaszka , bo wyglądem wyraźnie od tradycyjnen odstaje!!!! Wiem..wiem..Królowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.05.2005 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Może jestem monotematyczna ale....REWELACJA Domek z dachem dech zapiera, do tego soczysta zieleń, białe obróbki ...Naprawdę robi wrażenie!! Mam małe niedyskretne pytanko- Ile kosztował 1m2 tej pięknej blaszki- powinna się obrazić ta blaszka , bo wyglądem wyraźnie od tradycyjnen odstaje!!!! Wiem..wiem..Królowa Metr kwadratowy Królowej kosztuje ciut ponad 80 zł. Po negocjacjach wyszło znacząco mniej. Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.05.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Przepraszam chciałem napisać, że się nie zachwycam okolicą bo mam ją na codzień i mi strasznie spowszedniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 27.05.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Blacha rzeczywiscie robi wrażenie a białe obróbki podkreslają jej urok. No i wiadomo - ta zieleń... Jak tak dalej będziecie pędzili z tempem robót, to nas przegonicie... A swoją drogą: Whisper ile kosztuje Was szambo razem z wkopaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.05.2005 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Blacha rzeczywiscie robi wrażenie a białe obróbki podkreslają jej urok. No i wiadomo - ta zieleń... Jak tak dalej będziecie pędzili z tempem robót, to nas przegonicie... A swoją drogą: Whisper ile kosztuje Was szambo razem z wkopaniem? Jaskoz wynegocjował szambo z włożeniem do dołka (który to dołek sam muszę wykopać) w moim przypadku za 2200 + 150 transport (po połowie z 300 z jaskozem). U niego to będzie chyba 2000 + 150, bo ja mam dodatkowo zbrojoną płyte i wyższe włazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.05.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 mpb. Ja się mogę pochwalić swoją ceną za szambo:Wykop - 449,40 złSzambo - 2 151,00 złPodłączenie - 200,00 złRazem - 2 800,40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.05.2005 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Jezier, a kto podłączał? Mr Hydraulik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.05.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Ci co robili u mnie stan surowy i kanalizę podposadzkową. Musieli podciagnąć rurę do szamba oraz połączyć ze sobą dwie komory. Trochę kucia było. A i tak czeka mnie jeszcze trochę pracy przy wyłazach. Muszę podnieść je trochę i wymienić na takie żeliwne. Czyli kolejna kasa utopiona w g..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Whisper pieknie ogromne gratulki Domek prezentuje się ślicznie Proszę w niedziele za dużo nie skakać po królowej żeby Ci co przyjadą w odwiedziny w późniejszym terminie mieli co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.05.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Dzięki za odp. Dalej , nieustannie jestem Waszą - Waszego domku Fanką!! Bardzo mi się podoba, może dlatego że parametry zbliżone do mojego? Chciałabym podobnych efektów, wrażeń- pędżcie do przodu, Wasza budowa, DOM to miodzio na serducho moje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.05.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Dopuszcza się dotykanie świeżo umytą dłonią, deptanie zabronione. Wolno patrzeć, ale niezbyt śmiało. Zachować milczenie i okazywać szacunek. Nie zabierać głosu przed królową. To jak jej swój zachwyt okazac skoro milczenie zachowac mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.05.2005 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Dopuszcza się dotykanie świeżo umytą dłonią, deptanie zabronione. Wolno patrzeć, ale niezbyt śmiało. Zachować milczenie i okazywać szacunek. Nie zabierać głosu przed królową. To jak jej swój zachwyt okazac skoro milczenie zachowac mamy Stać - patrzeć - milczeć. Dech zaparty, pośladki ściśnięte, gardło też. Postawa wyprostowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Dopuszcza się dotykanie świeżo umytą dłonią, deptanie zabronione. Wolno patrzeć, ale niezbyt śmiało. Zachować milczenie i okazywać szacunek. Nie zabierać głosu przed królową. To jak jej swój zachwyt okazac skoro milczenie zachowac mamy Stać - patrzeć - milczeć. Dech zaparty, pośladki ściśnięte, gardło też. Postawa wyprostowana. I co taką całą imprezkę To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 I jeszcze trunki nazbierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Do pełnego obrazu brakuje - ślinotok i wytrzeszcz oczny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.05.2005 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 I co taką całą imprezkę To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz Nieee, tylko tyle czasu podziw ma trwać co w podstawówce na apelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 I co taką całą imprezkę To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz Nieee, tylko tyle co w podstawówce na apelu To jak dla mnie niedobrze starsznie długie apele u nas były I jeszcze często na środek mnie wołali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts