Aga J.G 28.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Do pełnego obrazu brakuje - ślinotok i wytrzeszcz oczny...... Jeszcze trawke zapapramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Dopuszcza się dotykanie świeżo umytą dłonią, deptanie zabronione. Wolno patrzeć, ale niezbyt śmiało. Zachować milczenie i okazywać szacunek. Nie zabierać głosu przed królową. To jak jej swój zachwyt okazac skoro milczenie zachowac mamy Stać - .............., pośladki ściśnięte, ................Postawa wyprostowana. To tak dlużej postac w tym zachwycie i gimnastyka nie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.05.2005 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 I co taką całą imprezkę To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz Nieee, tylko tyle co w podstawówce na apelu To jak dla mnie niedobrze starsznie długie apele u nas były I jeszcze często na środek mnie wołali Nieee... nie cały apel tylko ten kawałek gdzie było "Do... hymnu!". Pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 I co taką całą imprezkę To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz Nieee, tylko tyle co w podstawówce na apelu To jak dla mnie niedobrze starsznie długie apele u nas były I jeszcze często na środek mnie wołali Aga a czemu wolali Chyba po nagrody bo nie sądzę żebyś broila cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 I co taką całą imprezkę To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz Nieee, tylko tyle co w podstawówce na apelu To jak dla mnie niedobrze starsznie długie apele u nas były I jeszcze często na środek mnie wołali Nieee... nie cały apel tylko ten kawałek gdzie było "Do... hymnu!". Pamiętacie? Pamietam pamietam u nas było do hymnu szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 I co taką całą imprezkę To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz Nieee, tylko tyle co w podstawówce na apelu To jak dla mnie niedobrze starsznie długie apele u nas były I jeszcze często na środek mnie wołali Aga a czemu wolali Chyba po nagrody bo nie sądzę żebyś broila cos Andrzejka a czy na co tygodniowych apelach dawali nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.05.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 I co taką całą imprezkę To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz Nieee, tylko tyle co w podstawówce na apelu To jak dla mnie niedobrze starsznie długie apele u nas były I jeszcze często na środek mnie wołali Aga a czemu wolali Chyba po nagrody bo nie sądzę żebyś broila cos Andrzejka a czy na co tygodniowych apelach dawali nagrody Bywalo czasami Jak ktos baaaardzo się staral Widzialam kilku takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 I co taką całą imprezkę To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz Nieee, tylko tyle co w podstawówce na apelu To jak dla mnie niedobrze starsznie długie apele u nas były I jeszcze często na środek mnie wołali Aga a czemu wolali Chyba po nagrody bo nie sądzę żebyś broila cos Andrzejka a czy na co tygodniowych apelach dawali nagrody Bywalo czasami Jak ktos baaaardzo się staral Widzialam kilku takich To nie byłam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 29.05.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Blacha rzeczywiscie robi wrażenie a białe obróbki podkreslają jej urok. No i wiadomo - ta zieleń... Jak tak dalej będziecie pędzili z tempem robót, to nas przegonicie... A swoją drogą: Whisper ile kosztuje Was szambo razem z wkopaniem? Jaskoz wynegocjował szambo z włożeniem do dołka (który to dołek sam muszę wykopać) w moim przypadku za 2200 + 150 transport (po połowie z 300 z jaskozem). U niego to będzie chyba 2000 + 150, bo ja mam dodatkowo zbrojoną płyte i wyższe włazy. A może jakiś namiar na to szambo ? My znależliśmy w okolicy, ale okazuje się droższe . My już po imprezce rodzinnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 29.05.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 a Wy pewnie w dalszym ciągu stoicie na baczność i w milczeniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 29.05.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 a Wy pewnie w dalszym ciągu stoicie na baczność i w milczeniu ??? E tam... prawie wcale nie było stania i milczenia Choć dach się podobał No i dawał nam schronienie, bo w tym ukropie zadaszony dom był jedynym miejscem gdzie było w miarę znośnie... Dziękujemy przybyłym: Martce, Goomisiom, Abrombom, KZE i Nullom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.05.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 a Wy pewnie w dalszym ciągu stoicie na baczność i w milczeniu ??? E tam... prawie wcale nie było stania i milczenia Choć dach się podobał No i dawał nam schronienie, bo w tym ukropie zadaszony dom był jedynym miejscem gdzie było w miarę znośnie... Dziękujemy przybyłym: Martce, Goomisiom, Abrombom, KZE i Nullom może jakiś fotoreportaż dla nieobecnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 29.05.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Byłam i widziałam Czapki z głów!!! I dziękuję za gościnę PS a za to moja łazienka jest wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.05.2005 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Byłam i widziałam Czapki z głów!!! I dziękuję za gościnę PS a za to moja łazienka jest wielka Oj wielka jest... to muszę całym swoim autorytetem potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 A gdzie fotoreportaż z oglądania królowej Ja to milczenie bym chciała zobaczyc i do hymnu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.05.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 A my nie mogliśmy przyjechać (w ostatniej chwili zwaliła się do nas rodzinka) czego bardzo żałuję bo chciałam zobaczyć na własne oczęta Waszą królową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ja obfotografowałem tą blachówkę z posypką... Żałuj synu, żałuj, żeś nie widział... A było co oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 I co taką całą imprezkę To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz Nieee, tylko tyle co w podstawówce na apelu To jak dla mnie niedobrze starsznie długie apele u nas były I jeszcze często na środek mnie wołali Aga a czemu wolali Chyba po nagrody bo nie sądzę żebyś broila cos Andrzejka a czy na co tygodniowych apelach dawali nagrody Bywalo czasami Jak ktos baaaardzo się staral Widzialam kilku takich To nie byłam ja Ja tez byłem wyczytywany... Za .. grę na korytarzu w piłke... tzn. klocek i kaloryfery za bramki robiły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 I co taką całą imprezkę To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz Nieee, tylko tyle co w podstawówce na apelu To jak dla mnie niedobrze starsznie długie apele u nas były I jeszcze często na środek mnie wołali Aga a czemu wolali Chyba po nagrody bo nie sądzę żebyś broila cos Andrzejka a czy na co tygodniowych apelach dawali nagrody Bywalo czasami Jak ktos baaaardzo się staral Widzialam kilku takich To nie byłam ja Ja tez byłem wyczytywany... Za .. grę na korytarzu w piłke... tzn. klocek i kaloryfery za bramki robiły.. Ja tam swoich przewiniem nie będę wypisywać bo bym na forum mogła nowy wątek z monologiem założyc A jeśli chodzi o granie w piłkę to mam na koncie grę w piłkę nożna w klasie globusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 I co taką całą imprezkę To już wiem czemu tylu gości zapraszasz przy takiej postawie nic nie tracisz Nieee, tylko tyle co w podstawówce na apelu To jak dla mnie niedobrze starsznie długie apele u nas były I jeszcze często na środek mnie wołali Aga a czemu wolali Chyba po nagrody bo nie sądzę żebyś broila cos Andrzejka a czy na co tygodniowych apelach dawali nagrody Bywalo czasami Jak ktos baaaardzo się staral Widzialam kilku takich To nie byłam ja Ja tez byłem wyczytywany... Za .. grę na korytarzu w piłke... tzn. klocek i kaloryfery za bramki robiły.. Ja tam swoich przewiniem nie będę wypisywać bo bym na forum mogła nowy wątek z monologiem założyc A jeśli chodzi o granie w piłkę to mam na koncie grę w piłkę nożna w klasie globusami Ja kiedyś dostałem klocki (plastikowe), którymi dobrze się grało na korytarzu. Co do jednego mi dyrektor zabrał.. Czyzby jego dzieci potrzebowały? Ciekawe, że Whisper nic nie doda od siebie w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts