nurni 01.06.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Czytam i czytam i oczom nie wierzę. Whisper rozumiem, że chcecie zamieszkać gdzieś koło lipca Dach z białymi obróbkami powalił mnie na kolana. W życiu nie przypuszczałem, że może tak ładnie wyglądać. No cóż królowej we wszystkim ładnie A tu Jezier chce z butami na nią, tak po komsomolsku Dawaj do przodu i powodzenia - oczywiście razem z Luśką. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Mam już przygotowane zdjęcia, ale coś do serwera nie mogę się zaeftepować Tak więc zdjęcia wkrótce... Dobre i to,że wkrótce... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No piękne szambo. I jeszcze ta cena. U nas nie będzie tak dobrze . Za 11,6 m3 (dwa standardowe zbiorniki po 5,8???), życzą sobie 3,800 zł, a gdzie jeszcze wykopanie i pozostała robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniska 02.06.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Luśka Whispera"Moniska, tu poniżej znajdziesz namiary Luśka, dzięki monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.06.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 piękniście daszek wyszedł, a białe obróbki miodzio i nie kłóćcie się czyj to, był pomysł, ważne że fajnie wyszło (i tak wiadomo, że to kobitki wymyślają, a potem faceci mówią, że oni ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 02.06.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Znaczy szambo zakopane to już tylko kibelki zamontować i balangę można robić jak się patrzy Zbiornik jest jeden czy dwa bo na zdjęciach nie mogę się dopatrzyć. Dzisiaj też drążyłem temat szamba i mam ofertę na dwie komory (2 x 4,5 m3) plus wyłazy żeliwne (bo we wjeździe) + wykopanie i zakopanie = 2.500 zł. Do tego jakieś "drobne" za podłączenie do domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kurka, śliczne to połączenie. Odważne i śliczne. Strasznie mi się podoba Aż mnie taka pozytywna zazdrość złapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.06.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam. U mnie też w dzienniku wpisała się lunamaluna ( u innych także ). Wysłałam prośbę na priva,aby usuneła swój wpis. Lunamaluna jeśli czytasz spełnij moją prośbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 03.06.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Jestem niemal pewna, ze pod nickiem lunamaluna kryje się jeden z forumowiczów.Wpisał jej post do swego dziennika, a nastepnie zacytował i udzielił sam sobie uwag. Niestty zapomniał się przelogować.Jeśli to czyta - proszę o usunięcie wszystkich postów wpisanych dzisiaj pod nickiem lunamaluna, albo powiem wzystkim kto zacz.Wiem, że nieładnie szantażować, ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.06.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 też podejrzewam jedną osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.06.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Hej Whisper! To zdjęcie z dyszlem od przyczepy.... Z podtekstem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 03.06.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Luska, wykasuj post pod lunamaluna w dzienniku - wtedy będzie mozna skasowac "zartownisia" tzn sam skasujeSciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.06.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Hej Whisper! To zdjęcie z dyszlem od przyczepy.... Z podtekstem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.06.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Szanowne Grono Budowniczych! Jeśli się komuś nie znudziło nasze towarzystwo albo jeszcze nie byliście u nas, to zapraszmy na grilla do Whisperówki, niedziela, godz. 12:00. Gość specjalny: Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.06.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 A szczegółowy program imprezy?Np.-Jagna śpiewa-Jagna tańczy-Jagna recytuje-Jagna żongluje-Jagna polewa-Jagna udziela porad na tematy dowolne-Jagna gotuje-Jagna siada na orzechach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.06.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Chyba pogadam z Jagną żeby przygotowała jakiś występ Pattaya - przyjedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.06.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Luśka co weekend iprezki u was będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Się zobaczy Jezier Tak jakoś się rozkręciliśmy. Mam nadzieję, że tym razem przyjdziecie i to na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.06.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 END NAŁ LEJDIZ END DŻENTELMEN!!!!!Gwóźdź programu! Jedyna!Niezastąpiona!Niepowtarzalna!W swoim mrożącym krew w żyłach numerze!!!Jaaaaaaaaaaagna przechodzi przez płot!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.06.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Nie obiecuję. Muszę wymienić poglądy na ten temat. a poza tym w niedzielę muszę odbębnić swoje w fabryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts