Luśka Whispera 03.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Sonika - podłość ludzka nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Żeby zdążyć tu i tam ,muszę podrasować Wartborghini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.06.2005 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Sonika! Oj chyba przez ten sabotaż szykuje się wojna Krakówka z Warszawką Jagna! Wyrażę się w lengłidżu: Don't even think about it... Obiecałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Sonika - podłość ludzka nie zna granic Sorry, ale to wybór Jagny. I nie mogę Jej tego odmówić, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Jagnaaaa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ja do Krakowa to o każdej porze dnia i nocy ! Mogę nawet za gwiazdę porobić i powiedzieć wierszyk na środku rynku Ta przeca mówi, że chce być gwiazdą na środku rynku!!! Nieprawdaż???? A wierszyk to jaki będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Zaczynam się czuć skrępowana..... Teraz dogaduję się z jak zwykle niezastąpionym Maluszkami i jest szansa, że będą tacy kochani, że nadłożą drogi, żeby mnie dostarczyć do Rudej. W samochodzie dopracujemy program artystyczny. Tak więc Kraków w innym wolnym terminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.06.2005 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Zaczynam się czuć skrępowana..... Teraz dogaduję się z jak zwykle niezastąpionym Maluszkami i jest szansa, że będą tacy kochani, że nadłożą drogi, żeby mnie dostarczyć do Rudej. W samochodzie dopracujemy program artystyczny. Tak więc Kraków w innym wolnym terminie... No... A już się zdenerwowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Tak więc Kraków w innym wolnym terminie To były takie "obiecanki cacanki"??? A ja już się nastawiłam. Buuuuuuuuuuuuuu, chlip, chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Sonika, ale jak później to za to występy będą bardziej dopracowane. Na razie umiem tylko wierszyk "Wpadła bomba do piwnicy...", więc chyba lepiej popracować nad swoim image i do cudnego Krakowa przyjechać z całym wieczorem autorskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Chyba ktoś się gniewu Whisperka wystraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.06.2005 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Chyba ktoś się gniewu Whisperka wystraszył Przede wszystkim ja się wystraszyłem. Bo Jagna już dwa razy u nas miała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.06.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ble, ble Napisałeś, że się zdenerwowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.06.2005 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Zdenerwowałem się wystraszająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.06.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 No kto wie?Może się Wam zwalimy?Żebyście nie żałowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.06.2005 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 No kto wie? Może się Wam zwalimy? Żebyście nie żałowali... Im więcej, tym lepiej Przywieźcie tylko ze sobą cosik żeby na grilla wrzucić - na początek coś będziemy mieli, ale jak zwykle nie wiadomo ile nas się tam pojawi No i żonie coś z prawem jazdy zrób, to się piwka napijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.06.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 No i żonie coś z prawem jazdy zrób, to się piwka napijesz Do niedzieli nie zdążę Odkuję się jak Wy wpadniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.06.2005 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 No to wypijesz jedno małe na samym początku, żebyś tak całkiem przegrany nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.06.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Zobaczymy co z tego wyjdzie.Dobranoc wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Kolejan imprezka u Whisperów ale macie fajnie Szkoda że na Sląsku nie mieszkacie Piekne szambo a Whisper w stroju budowalnym tego ten nic nie powiem Ogromne Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts