andrzejka 04.06.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Aga może na pocieszenie zdjęcia będą do obejżenia A imprezowiczom udanej imprezki Poprzednio gwiazdą byla królowa dachów a teraz cos mi się wydaję, że Dostojny Pan Szambo może Baron czy też Hrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Poprzednio gwiazdą byla królowa dachów a teraz cos mi się wydaję, że Dostojny Pan Szambo może Baron czy też Hrabia Szambelan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Nie wpadlam na to Znasz się na tym nie ma co W takim razie uklon do saaamej ziemi przed Panem Szambelanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.06.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 No dawno mnie tu nie było a tu takie postępy! Whisperki Królowa piękna! (mam nadzieję, że jej jednak Jezier nie podeptał )Ale macie tempo, jak tak dalej pójdzie, to mnie "wykańczającą" się przegonicie (że o Sonice- z powodu kafelkarza nie wspomnę ) Jagna jeśli jednak nie trafisz jakimś cudem do Whisperów albo do Soniki, to zapraszam do Gdańska (strasznie mnie ciekawi wierszyk o bombie w piwnicy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 bardzo mi sie Wasz dach podoba powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.06.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ciekawe komu sięWhisperowy dach NIE PODOBA....bardzo ciekawe... Moim skromnym zdaniem TO DACH NAD DACHY Miss pokrycia itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Bylo nie bylo wszak to dach Prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 oj , nie chcialam sie podlizywac , takie niby od serca mialo byc a jakiego prezesa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 oj , nie chcialam sie podlizywac , takie niby od serca mialo byc a jakiego prezesa? Już ty wiedzialaś do kogo sie podlizywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 No właśnie andrzejka, kim jest ten Prezes, bo już się na Rekordzie Wpisów (o ja frustrat jeden) pytałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 to ja mysle , ze to Ty whisper masz byc tym prezesem juz mi sie pomieszalo, pozdrawiam ,bardzo mi sie nie tylko ten dach podoba to tak przyszlosciowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 to ja mysle , ze to Ty whisper masz byc tym prezesem juz mi sie pomieszalo, pozdrawiam ,bardzo mi sie nie tylko ten dach podoba to tak przyszlosciowo Aaaaa... to u mnie imprezka jutro? Super Rrmi, wpadniesz? Bardzo zapraszam. Na pewno będzie Jagna, Maluszki, Martka, goomisia, i pewnie parę osób niezapowiedzianych jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 nie ma sprawy przylece na chwilke zjem 2 kielbasy i wroce do siebie tez juz chce tak zapraszac, oj szukajcie tam dzialki dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 No właśnie andrzejka, kim jest ten Prezes, bo już się na Rekordzie Wpisów (o ja frustrat jeden) pytałem? Skąd ja mam to wiedzieć A jak nawet wiem to nie powiem Jak tam imprezka zjem 2 kielbasy i wroce do siebie Rrmi nie jedz za dużo na obiad bo będziesz mial trudności z tymi kielbasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 andrzejko najgorzej , ze ja na diete bym poszla i jestem dziewczynka a moge wrzucic i taka wiecej niz 2 kielbasy, mam dobry przerob, i jak tam sie ten GRILL udal? milej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 to ja mysle , ze to Ty whisper masz byc tym prezesem juz mi sie pomieszalo, pozdrawiam ,bardzo mi sie nie tylko ten dach podoba to tak przyszlosciowo Pewnie Prezes też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 whisper w zwiazku z zaistniala i niewyjasniona sytuacje , uprasza sie o wyjasnienie KIM JEST PREZES? czy ten Prezes to Ty? ile zarabia taki Prezes ? Czy sypia z zona czy inaczej? mam na mysli biuro Czy Prezes griluje osobiscie czy moze ma do tego ludzi? Zauwazam , ze to zaden wstyd byc Prezesem , wiec nie drocz sie z nami Milej poobiedniej drzemki zycze , jezeli pamietacie co to takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.06.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 andrzejko najgorzej , ze ja na diete bym poszla i jestem dziewczynka a moge wrzucic i taka wiecej niz 2 kielbasy, mam dobry przerob, i jak tam sie ten GRILL udal? milej niedzieli O to przepraszam Nie zatrybilam, ze ty jesteś dziewczynka Wybaczysz To jednak na kielbasy do Whispera nie wpadlaś Milej poobiedniej drzemki zycze , jezeli pamietacie co to takiego Pamiętamy, pamiętamy ale coraz slabiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.06.2005 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 whisper w zwiazku z zaistniala i niewyjasniona sytuacje , uprasza sie o wyjasnienie KIM JEST PREZES? czy ten Prezes to Ty? Tak... ile zarabia taki Prezes ? Z tytułu prezesowania ani grosza. Dochód Prezesa pochodzi ze stosunku pracy Czy sypia z zona czy inaczej? mam na mysli biuro Prezes nie sypia z żoną To by było niemoralne. Co do biura, to nie będę się wypowiadał, bo to różni ludzie czytają... Czy Prezes griluje osobiscie czy moze ma do tego ludzi? I jedno i drugie. Zauwazam , ze to zaden wstyd byc Prezesem , wiec nie drocz sie z nami Milej poobiedniej drzemki zycze , jezeli pamietacie co to takiego Ja już zapomniałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Jak tam imprezka u Prezesa udana Jak to sypia nie z żoną - Luska czy Ty widzisz co on wypisuje W biurze to ja nei powiem kto z kim sypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts